Günaydın teşekkürler yekta senindeHepinize günaydın sevdiceklerr.Gününüz güzel gecsin insaAllah
Günaydın yarenler
İyi pazarlar dilerim
Günaydın teşekkürler yekta seninde
Günaydınnnnn teşekkürler prenses :) sanada iyi pazarlar
Sagol canim naslsinn?
Vaaay iyi bakalim canim.Bende napim kahvalti yaptim oyle faceden ozel dikim kiyafetlere bakiyorumm.Cok cici seyler var ama para yok :))iyiyim canım sağol askerimin izni var onunla kamerada konusacağız kursun bitmesini bekliyorum :) Sen ne yapıyorsun nasılsın
iyiyim canım sağol askerimin izni var onunla kamerada konusacağız kursun bitmesini bekliyorum :) Sen ne yapıyorsun nasılsın
Vaaay iyi bakalim canim.Bende napim kahvalti yaptim oyle faceden ozel dikim kiyafetlere bakiyorumm.Cok cici seyler var ama para yok :))
Aaay ne guzel keske bende gorebilseeeem
Gunaydiin herkesee
Kızlaaaarr kocam gittiii
Cuma sabah 5gibi yola çıktık, daha evdeyken ağlamaya başladım ben. Gelip bi gün sonra gidecek diye..
Yemin töreninde olmamız canımı çok mutlu etti. Bütün tören bakıştık diyebilirim yani.. sonra yola çıktık, evimize gelince öyle bi sarıldık ki.. ağlamaktan bi hal oldum.. cok hastaydi canım benimsesi fln kısılmış, ctesi de hastane fln dolaştık.. annemlere uğradık.. evimize geldik.. ben ona baktıkça ağlıyordum nerdeyse..
Sinreee ne demek istediğini çok ii anladım. Benim Kocam da minik minik ağladı ama ben daha kötü olmayayım diye belli etmemeye çalıştı. Otobüse binerken fln ağlamak yok deyip duruyordu ama otogara giderken kendisi ağladı ben gördüm ama çaktırmamaya çalışıyordu..
Haftaya aöf sınavına girecek. Biz kütahyada olur diye hesap etmiştik ama olmadi. Sinav için izin alacak. Ankara'ya gelmeden seni görmeden gitmem dedi.. onun hayalindeyim..
Evet görmek hüzünlü oluyo, tam bi mutlulukla sarilamiyo bile insan... ama görmeden de duramam hissindeyim.. bi şekilde ayarlar giderim inşallah...
Kızlaaaarr kocam gittiii
Cuma sabah 5gibi yola çıktık, daha evdeyken ağlamaya başladım ben. Gelip bi gün sonra gidecek diye..
Yemin töreninde olmamız canımı çok mutlu etti. Bütün tören bakıştık diyebilirim yani.. sonra yola çıktık, evimize gelince öyle bi sarıldık ki.. ağlamaktan bi hal oldum.. cok hastaydi canım benimsesi fln kısılmış, ctesi de hastane fln dolaştık.. annemlere uğradık.. evimize geldik.. ben ona baktıkça ağlıyordum nerdeyse..
Sinreee ne demek istediğini çok ii anladım. Benim Kocam da minik minik ağladı ama ben daha kötü olmayayım diye belli etmemeye çalıştı. Otobüse binerken fln ağlamak yok deyip duruyordu ama otogara giderken kendisi ağladı ben gördüm ama çaktırmamaya çalışıyordu..
Haftaya aöf sınavına girecek. Biz kütahyada olur diye hesap etmiştik ama olmadi. Sinav için izin alacak. Ankara'ya gelmeden seni görmeden gitmem dedi.. onun hayalindeyim..
Evet görmek hüzünlü oluyo, tam bi mutlulukla sarilamiyo bile insan... ama görmeden de duramam hissindeyim.. bi şekilde ayarlar giderim inşallah...
Canimmm ayni sekilde benmde kocam kutahyadaydi ...cuma bizde yemin torenindeydikk..bi gunluk eve geldi sanki simdi yeniden askere gitmis gibi ...ilk gidiyormus gibi geldi...senin nereye gitti usta birligine
insallah olur
Yaa çok şaşırdım. Kaçıncı bölükteydi eşin canim?? Benimki adanaya çıktı incirlik hava üssü... senin eşin nereye gidiyor? hün mü teslim oldu yoksa dünden mi?
Bana ilk gittiğinden çok daha zor geldi.. ilkinde sanki tatile uğurluyormuşum gibiydim. Geldiğinde çok ağladım, hep içime atmışım anladımşimdi gelip gitmesi çok zoruma gitti. Kendisi bile dedi, iyiki bir hafta izin almamışım şimdi bile zor geliyor diye..
Ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uyuz oluyorum uleynNİHAHAHAHA
hayırdır genee yaaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?