354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Eşim de 13teydi. Kogustakilere bile demiş izin kullanmayın çok zor olur sonra diye tavsiye etmiş..
Ben sabah yolladım, öğlen aramıştı bi daha ses çıkmadı. Tlf da kapalı merak ettim bayaa haber bekliyorum içim içimi yiyor resmen.. Allah'a emanet olsunlar...

YaZgımla kanlı bıçaklı kalbim hep alacaklı hayalim üç kelime oda şöyle ''Evli mutlu çocuklu''

canım naptın yolladınmı eşini

kızlar selammm nasılsınız epey bişeyler konuşmuşsunuz ama bakamadım nasılsınız? biz doğum günü durumunu atlattık video çok etkiledi sevinsin dedik ama sanırım daha da zor oldu bazı şeyler

allah kavuştursun canım iyi yine gözxyaşlarını saklayabilmiş eşin beni bağıra bağıra o otel odasında ağlaması mahvetti işte Rabbim kavuştursun canımmm sabır versin hepimize

evet kızlaaar,askerlerimiz cuma gunu yeminlerini etti,iki guncuk yetmese de hasret giderdik,gorduk mutlu olduk

cabucak gecsin gunlerkavusaliimmmm :2::2::2:

Siyirdim ayyy bugün bana görücü geldi de
Muhahahahahahahhahaahhaahah nasi ya
kızlar selammm nasılsınız epey bişeyler konuşmuşsunuz ama bakamadım nasılsınız? biz doğum günü durumunu atlattık video çok etkiledi sevinsin dedik ama sanırım daha da zor oldu bazı şeyler

Yinede mutlu olmuuuustur uzulmee

Aaaaay cok yoruldum bende gunduz giremedim gezmekten

nası yaaaaaaaaa
Bayaa işte kadın da değil üstelik anne baba oğlan abla toplanıp gelmiş:26:

yok ya ne şakası ama şaka gibi gerçekten:18:y

Mrb canım..
Yaa buruk mutluluk yani

Muhahahahahahahhahaahhaahah nasi ya

Yinede mutlu olmuuuustur uzulmee

Aaaaay cok yoruldum bende gunduz giremedim gezmekten

Bildiğin görücüye çıktım

canım naptın yolladınmı eşini

Yolladim canım, okumuşsun zaten :/

Video mu çekip yollladiniz bi deee! Ben onu bilmiyordum..

allah kavuştursun canım iyi yine gözxyaşlarını saklayabilmiş eşin beni bağıra bağıra o otel odasında ağlaması mahvetti işte Rabbim kavuştursun canımmm sabır versin hepimize

Evet çok direndi ama ben biliyorum onu hiç gitmek istemedi.. az önce konustuk, sesi çok kötüydü noldu fln dedim böyle beklemiyordum, biraz eski bi bina fln dedi. Başka bişey mi oldu noldu dedim. Zorla söyledi, değişik tipler var işte uzun-kısa beraber.kollari falcata izli Dövmeli garip tipler var ısınamadim ama yorum yapmak için erken fln dedi. Ama sesi hiç ii değildi. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah!

Böyle olunca hele onu orada yalnız bırakmak hiç içime sinmez herhalde... fırsat ve para buldukça giderim diye düşündüm.. yoksa kendini çok yalnız hisseder

evet kızlaaar,askerlerimiz cuma gunu yeminlerini etti,iki guncuk yetmese de hasret giderdik,gorduk mutlu olduk

cabucak gecsin gunlerkavusaliimmmm :2::2::2:

Amiin inşallah kavuşalım hemen..atlatalım bu günleri (((

Eeeeee soonra ne oldu

Baktılar gittiler arayacaklar...annem Sevgilimi istemiyor farklı şehir diye ciddi karşı yani gelmesinler kovarim falan diyo
Ben ne gerek var gelmesinler falan deyince tartıştık babamın yanında olumsuz herşeyi saydı babam doğru mu dedi evet dedim bide o kızdı canım çok fena sıkıldı yani eeesi bu

Yani babanda ogrendi suanki sevgilini
Ooof uzuldum ya kotu olmus

kuzum restiini niye çekimiyorsun böyle alttan almakla olmaz ki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…