- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Cnm 15teydi esim.izmire gitti dun oglen birligine gitti cnm.bi gunndu yol izni..inan banada oyle geliyor ama cok sukur seslerini duyuyoruz..bisey yapasim gelmiyor hic ama sabretcez canim..evet esimde bir hafta izinnalsammi diye dusunuyordu vazgecmisti gercekten o dahada zor olabilirdi
Yok bişey ya her zamanki halimiz
Şaşırdım kayinçom ilk defa mesaj atmış bana
aaaa, ne yazmış kiii
YaZgımla kanlı bıçaklı kalbim hep alacaklı hayalim üç kelime oda şöyle ''Evli mutlu çocuklu''
Siyirdim ayyy bugün bana görücü geldi deHayırdır goççum
Eşim de 13teydi. Kogustakilere bile demiş izin kullanmayın çok zor olur sonra diye tavsiye etmiş..
Ben sabah yolladım, öğlen aramıştı bi daha ses çıkmadı. Tlf da kapalı merak ettim bayaa haber bekliyorum içim içimi yiyor resmen.. Allah'a emanet olsunlar...
Günlük giyim için mi canım yoksa nişan söz falan mı ?
Günaydın canım :/
Kızlaaaarr kocam gittiii
Cuma sabah 5gibi yola çıktık, daha evdeyken ağlamaya başladım ben. Gelip bi gün sonra gidecek diye..
Yemin töreninde olmamız canımı çok mutlu etti. Bütün tören bakıştık diyebilirim yani.. sonra yola çıktık, evimize gelince öyle bi sarıldık ki.. ağlamaktan bi hal oldum.. cok hastaydi canım benimsesi fln kısılmış, ctesi de hastane fln dolaştık.. annemlere uğradık.. evimize geldik.. ben ona baktıkça ağlıyordum nerdeyse..
Sinreee ne demek istediğini çok ii anladım. Benim Kocam da minik minik ağladı ama ben daha kötü olmayayım diye belli etmemeye çalıştı. Otobüse binerken fln ağlamak yok deyip duruyordu ama otogara giderken kendisi ağladı ben gördüm ama çaktırmamaya çalışıyordu..
Haftaya aöf sınavına girecek. Biz kütahyada olur diye hesap etmiştik ama olmadi. Sinav için izin alacak. Ankara'ya gelmeden seni görmeden gitmem dedi.. onun hayalindeyim..
Evet görmek hüzünlü oluyo, tam bi mutlulukla sarilamiyo bile insan... ama görmeden de duramam hissindeyim.. bi şekilde ayarlar giderim inşallah...
Muhahahahahahahhahaahhaahah nasi yaSiyirdim ayyy bugün bana görücü geldi de
kızlar selammm nasılsınız epey bişeyler konuşmuşsunuz ama bakamadım nasılsınız? biz doğum günü durumunu atlattık video çok etkiledi sevinsin dedik ama sanırım daha da zor oldu bazı şeyler
Bayaa işte kadın da değil üstelik anne baba oğlan abla toplanıp gelmiş:26:nası yaaaaaaaaa
yok ya ne şakası ama şaka gibi gerçekten:18:yşaka değil mi
Mrb canım..kızlar selammm nasılsınız epey bişeyler konuşmuşsunuz ama bakamadım nasılsınız? biz doğum günü durumunu atlattık video çok etkiledi sevinsin dedik ama sanırım daha da zor oldu bazı şeyler
Muhahahahahahahhahaahhaahah nasi ya
Yinede mutlu olmuuuustur uzulmee
Aaaaay cok yoruldum bende gunduz giremedim gezmekten
canım naptın yolladınmı eşini
kızlar selammm nasılsınız epey bişeyler konuşmuşsunuz ama bakamadım nasılsınız? biz doğum günü durumunu atlattık video çok etkiledi sevinsin dedik ama sanırım daha da zor oldu bazı şeyler
allah kavuştursun canım iyi yine gözxyaşlarını saklayabilmiş eşin beni bağıra bağıra o otel odasında ağlaması mahvetti işte Rabbim kavuştursun canımmm sabır versin hepimize
evet kızlaaar,askerlerimiz cuma gunu yeminlerini etti,iki guncuk yetmese de hasret giderdik,gorduk mutlu olduk
cabucak gecsin gunlerkavusaliimmmm :2::2::2:
Bayaa işte kadın da değil üstelik anne baba oğlan abla toplanıp gelmiş:26:
yok ya ne şakası ama şaka gibi gerçekten:18:y
Mrb canım..
Yaa buruk mutluluk yani
Bildiğin görücüye çıktım
Eeeeee soonra ne oldu
Yani babanda ogrendi suanki sevgilini
Baktılar gittiler arayacaklar...annem Sevgilimi istemiyor farklı şehir diye ciddi karşı yani gelmesinler kovarim falan diyo
Ben ne gerek var gelmesinler falan deyince tartıştık babamın yanında olumsuz herşeyi saydı babam doğru mu dedi evet dedim bide o kızdı canım çok fena sıkıldı yani eeesi bu
Baktılar gittiler arayacaklar...annem sevgilimi istemiyor farklı şehir diye ciddi karşı yani gelmesinler kovarim falan diyo
ben ne gerek var gelmesinler falan deyince tartıştık babamın yanında olumsuz herşeyi saydı babam doğru mu dedi evet dedim bide o kızdı canım çok fena sıkıldı yani eeesi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?