354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Valla bak benim başıma gelse evi yıkmıştım başlarına, değil görücünün evime gelmesi apartmandan adımını attırmazdım((
dışardan söylemek kolay diyebilirsin ama sen basşkasını seviyorsun izin verme
yapma etme ( sonra çok kötü olur (

Yani babanda ogrendi suanki sevgilini
Ooof uzuldum ya kotu olmus

Fikri vardı ya az çok ama bbiliyorsada artık önce olumsuzluklari öğrendi hele bi de annemin isyanıyla düşün ayağımı atmam diyor

kuzum restiini niye çekimiyorsun böyle alttan almakla olmaz ki ((
Kime rest cekeyim be canım Ailem e mi yoksa bana net olmayan sevgiliye mi

Anneme diyorum ben istiyorum kovarsanızda kovun ben giderim falan diye beni bununla mı caydırıcan diyorum ama nafile

önce o sevgiline bi patak lazım, o arkanda olsaydı ailen illa ikna olurdu. Sinir oldum bak şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım yardım etsin sanaaa

önce o sevgiline bi patak lazım, o arkanda olsaydı ailen illa ikna olurdu. Sinir oldum bak şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım yardım etsin sanaaa
Aynen ben bir gün ikna etmek için bekledim eğer ki ciddiye binsin ben istedim diye yine razı olurlar ama arkada duran yok arada kalmak kötü ama böyle kalmak daha kötü amin inşallah

oyyyyy :18::18::18::18::18::18:

Amiinn...telefon goturdu mu esin canm..bnm ankesorluden aradi..simdiye kadar aramistit insallah sende rahatlamissindir..anca yemek yiyp ararlar canim bide ilk gunu ya telaslanma hic olurmu
.kalbini ferah tut.

Aynen ben bir gün ikna etmek için bekledim eğer ki ciddiye binsin ben istedim diye yine razı olurlar ama arkada duran yok arada kalmak kötü ama böyle kalmak daha kötü amin inşallah

prensescim, bence sen bu görücü işini askere söyle.. bilsin.. adamı çok şımartmışsın çünkü sen, ne yaparsa yapsın hep elinin altında düşünüyor seni.. ayrıca ailene de rest falan çekme şu an sakın.. çünkü ailenle kötü olursan, bi de seninki seni yarı yolda bırakırsa hayatın zindan olur demedi deme... hani sevgilinin seni sahiplendiği asla senden vazgeçmeyeceğini bilsem dur karşılarında diyecem ama yok ki böle bişey..

askerinle ciddi anlamda konuş, restini ona çek! sen beni oyalıyo musun, benimle gelecek düşünüyo musun de! değilse, ben artık kendi yolumu çizicem, bi ömür senle sevgili kalamam de!

benim de ailem gönülsüz mesela, ama ben mevzu açıldığında ailemi karşıma alabilirim gönül rahatlığıyla, çünkü benimkinden sonuna kadar eminim. kendim diyorum ona, istemeye gelmenizi kabul etseler bile nezaketten ederler, vermezler belki falan diye, bana verdiği cevap "kapıdan kovsalar bacadan gireriz, onlar verene kadar her gün geliriz gerekirse" oluyor

evet kızlaaar,askerlerimiz cuma gunu yeminlerini etti,iki guncuk yetmese de hasret giderdik,gorduk mutlu olduk

cabucak gecsin gunlerkavusaliimmmm :2::2::2:

Canim aramis esin bak..insallah hep iyilerle karsilasirlar cnm ..mesafeniz cokmu baya.
Arada gidersin insallah..benim esimde oyle dedi degisik tipler var diye..kutahyadan sonra garip geldi galiba bunlara:)

istemediği görücüleri evine sokan ailesine de rest çekmeli bence. Niye muhattap olmak zorunda kaldı kızcağız elalemle. Sevgilisi adam gibi davranmadı diyelim her görücü gelecek dediğinde kabul mu edecek bu kız.

Selam Nasılsıniz. ayy neler olmuş yaa ben yokken çok uzak kaldım ama bundan sonra kalmicam inş

eğer görücüler haberli geldiyse, evet o zaman rest çekmeli. ama görücüler habersiz geldiyse-ailenin de o an haberi olduysa- rest çekmesi anlamsız. en fazla, bundan sonra beni görücülerle muhattap etmeyin diyebilir.

habersiz gelen görücü olur mu deme, oluyo, bize de gelmişti bi kere annemle ben kalakalmıştık böleee

seninki arayınca adam gibi niyetini belli et de!
Yeter ya, anlat doğru düzgün davransın. Bu nedir ya!
Ben varım kuzum elimden geldiğince yanındayım
Aman onunla kaç kere konuştum bu konuyu maddiyat a bağlıyor iş güç yok para yok yok oğlu yok

Ben ailemi onun için kaybetmem bunu oda biliyor aileme karşı gelmem ikna edemezsem demiştim ama şimdi zor geliyor. ..
Ona da rest çekemiyorum dayanamıyorum tavırlarına daha önce yaşadım bunları ben bana bırakıyor askerde bunu ona yapamam gelince olacak ne olacaksa

vallaa canım askerde seni bu kadar üzen ve seninle gelecek hayali kurup seni sahiplenmeyen birini bu kadar çok düşünme bence! kimse insanın kendisinden değerli değil!

Aman onunla kaç kere konuştum bu konuyu maddiyat a bağlıyor iş güç yok para yok yok oğlu yok

Allah tez zamanda sıkıntını alıp götürsün ferahlık versin inşallah, başka bişey diyemiyorum malesef

Üzülme canım askerinle bir güzel konuş gerisi kolay olur inşallah
Yok canım onunla konuşmayacagim en azından askerden gelene kadar

Ya haberl gibi bir şey işte önce gelmisler numara bırakmışlar bunlar da sonra pazar günü evde olurum diye çağırmış lar görücüye çıkmak mesele değil mesele sonrasında ben istemeden zorla verecek değiller sadece ben sevgilim için reddedince ona karşı olduğundan iyi git o zaman evlen ayağımi atmam gelmem gitmem diyo annem ablam en büyük destekçisi yaşlanıyoruz seni nerde bulcam diyo ankara iki saatlik yol ama işte

vallaa canım askerde seni bu kadar üzen ve seninle gelecek hayali kurup seni sahiplenmeyen birini bu kadar çok düşünme bence! kimse insanın kendisinden değerli değil!
Bunları kendime defalarca söylüyorum ama icraat olmuyor kendine de söylüyorum ama iş bende bitiyor

Allah tez zamanda sıkıntını alıp götürsün ferahlık versin inşallah, başka bişey diyemiyorum malesef
Amin canım sağ ol inşallah diyecek pek bi şey yok çaresizlik içinde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…