Yani babanda ogrendi suanki sevgilini
Ooof uzuldum ya kotu olmus
Kime rest cekeyim be canım Ailem e mi yoksa bana net olmayan sevgiliye mikuzum restiini niye çekimiyorsun böyle alttan almakla olmaz ki((
fikri vardı ya az çok ama bbiliyorsada artık önce olumsuzluklari öğrendi hele bi de annemin isyanıyla düşün ayağımı atmam diyor
kime rest cekeyim be canım ailem e mi yoksa bana net olmayan sevgiliye mi
anneme diyorum ben istiyorum kovarsanızda kovun ben giderim falan diye beni bununla mı caydırıcan diyorum ama nafile
Aynen ben bir gün ikna etmek için bekledim eğer ki ciddiye binsin ben istedim diye yine razı olurlar ama arkada duran yok arada kalmak kötü ama böyle kalmak daha kötü amin inşallahönce o sevgiline bi patak lazım, o arkanda olsaydı ailen illa ikna olurdu. Sinir oldum bak şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım yardım etsin sanaaa
Baktılar gittiler arayacaklar...annem Sevgilimi istemiyor farklı şehir diye ciddi karşı yani gelmesinler kovarim falan diyo
Ben ne gerek var gelmesinler falan deyince tartıştık babamın yanında olumsuz herşeyi saydı babam doğru mu dedi evet dedim bide o kızdı canım çok fena sıkıldı yani eeesi bu
aynen ben bir gün ikna etmek için bekledim eğer ki ciddiye binsin ben istedim diye yine razı olurlar ama arkada duran yok arada kalmak kötü ama böyle kalmak daha kötü amin inşallah
Amiinn...telefon goturdu mu esin canm..bnm ankesorluden aradi..simdiye kadar aramistit insallah sende rahatlamissindir..anca yemek yiyp ararlar canim bide ilk gunu ya telaslanma hic olurmuEşim de 13teydi. Kogustakilere bile demiş izin kullanmayın çok zor olur sonra diye tavsiye etmiş..
Ben sabah yolladım, öğlen aramıştı bi daha ses çıkmadı. Tlf da kapalı merak ettim bayaa haber bekliyorum içim içimi yiyor resmen.. Allah'a emanet olsunlar...
oyyyyy :18::18::18::18::18::18:
konyayı yıkasım var
Aynen ben bir gün ikna etmek için bekledim eğer ki ciddiye binsin ben istedim diye yine razı olurlar ama arkada duran yok arada kalmak kötü ama böyle kalmak daha kötü amin inşallah
evet kızlaaar,askerlerimiz cuma gunu yeminlerini etti,iki guncuk yetmese de hasret giderdik,gorduk mutlu olduk
cabucak gecsin gunlerkavusaliimmmm :2::2::2:
Canim aramis esin bak..insallah hep iyilerle karsilasirlar cnm ..mesafeniz cokmu baya.Yolladim canım, okumuşsun zaten :/
Video mu çekip yollladiniz bi deee! Ben onu bilmiyordum..
Evet çok direndi ama ben biliyorum onu hiç gitmek istemedi.. az önce konustuk, sesi çok kötüydünoldu fln dedim böyle beklemiyordum, biraz eski bi bina fln dedi. Başka bişey mi oldu noldu dedim. Zorla söyledi, değişik tipler var işte uzun-kısa beraber.kollari falcata izli Dövmeli garip tipler var ısınamadim ama yorum yapmak için erken fln dedi. Ama sesi hiç ii değildi. Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah!
Böyle olunca hele onu orada yalnız bırakmak hiç içime sinmez herhalde... fırsat ve para buldukça giderim diye düşündüm.. yoksa kendini çok yalnız hisseder
Amiin inşallah kavuşalım hemen..atlatalım bu günleri(((
Benim hele benim kaçıp gidesim var birsey yok gibi davranıyorum içimde yaşıyorum kimse bilmiyor
[sıze=3]prensescim, bence sen bu görücü işini askere söyle.. Bilsin.. Adamı çok şımartmışsın çünkü sen, ne yaparsa yapsın hep elinin altında düşünüyor seni.. Ayrıca ailene de rest falan çekme şu an sakın.. çünkü ailenle kötü olursan, bi de seninki seni yarı yolda bırakırsa hayatın zindan olur demedi deme... Hani sevgilinin seni sahiplendiği asla senden vazgeçmeyeceğini bilsem dur karşılarında diyecem ama yok ki böle bişey..
Askerinle ciddi anlamda konuş, restini ona çek! Sen beni oyalıyo musun, benimle gelecek düşünüyo musun de! Değilse, ben artık kendi yolumu çizicem, bi ömür senle sevgili kalamam de!
Benim de ailem gönülsüz mesela, ama ben mevzu açıldığında ailemi karşıma alabilirim gönül rahatlığıyla, çünkü benimkinden sonuna kadar eminim. Kendim diyorum ona, istemeye gelmenizi kabul etseler bile nezaketten ederler, vermezler belki falan diye, bana verdiği cevap "kapıdan kovsalar bacadan gireriz, onlar verene kadar her gün geliriz gerekirse" oluyor[/sıze]
Benim hele benim kaçıp gidesim var birsey yok gibi davranıyorum içimde yaşıyorum kimse bilmiyor
istemediği görücüleri evine sokan ailesine de rest çekmeli bence. Niye muhattap olmak zorunda kaldı kızcağız elalemle. Sevgilisi adam gibi davranmadı diyelim her görücü gelecek dediğinde kabul mu edecek bu kız.
Aman onunla kaç kere konuştum bu konuyu maddiyat a bağlıyor iş güç yok para yok yok oğlu yokseninki arayınca adam gibi niyetini belli et de!
Yeter ya, anlat doğru düzgün davransın. Bu nedir ya!
Ben varım kuzum elimden geldiğince yanındayım
Ben ailemi onun için kaybetmem bunu oda biliyor aileme karşı gelmem ikna edemezsem demiştim ama şimdi zor geliyor. ..prensescim, bence sen bu görücü işini askere söyle.. bilsin.. adamı çok şımartmışsın çünkü sen, ne yaparsa yapsın hep elinin altında düşünüyor seni.. ayrıca ailene de rest falan çekme şu an sakın.. çünkü ailenle kötü olursan, bi de seninki seni yarı yolda bırakırsa hayatın zindan olur demedi deme... hani sevgilinin seni sahiplendiği asla senden vazgeçmeyeceğini bilsem dur karşılarında diyecem ama yok ki böle bişey..
askerinle ciddi anlamda konuş, restini ona çek! sen beni oyalıyo musun, benimle gelecek düşünüyo musun de! değilse, ben artık kendi yolumu çizicem, bi ömür senle sevgili kalamam de!
benim de ailem gönülsüz mesela, ama ben mevzu açıldığında ailemi karşıma alabilirim gönül rahatlığıyla, çünkü benimkinden sonuna kadar eminim. kendim diyorum ona, istemeye gelmenizi kabul etseler bile nezaketten ederler, vermezler belki falan diye, bana verdiği cevap "kapıdan kovsalar bacadan gireriz, onlar verene kadar her gün geliriz gerekirse" oluyor
Aman onunla kaç kere konuştum bu konuyu maddiyat a bağlıyor iş güç yok para yok yok oğlu yok
Ben ailemi onun için kaybetmem bunu oda biliyor aileme karşı gelmem ikna edemezsem demiştim ama şimdi zor geliyor. ..
Ona da rest çekemiyorum dayanamıyorum tavırlarına daha önce yaşadım bunları ben bana bırakıyor askerde bunu ona yapamam gelince olacak ne olacaksa
eğer görücüler haberli geldiyse, evet o zaman rest çekmeli. ama görücüler habersiz geldiyse-ailenin de o an haberi olduysa- rest çekmesi anlamsız. en fazla, bundan sonra beni görücülerle muhattap etmeyin diyebilir.
habersiz gelen görücü olur mu deme, oluyo, bize de gelmişti bi kereannemle ben kalakalmıştık böleee
Aman onunla kaç kere konuştum bu konuyu maddiyat a bağlıyor iş güç yok para yok yok oğlu yok
Yok canım onunla konuşmayacagim en azından askerden gelene kadarÜzülme canım askerinle bir güzel konuş gerisi kolay olur inşallah
eğer görücüler haberli geldiyse, evet o zaman rest çekmeli. ama görücüler habersiz geldiyse-ailenin de o an haberi olduysa- rest çekmesi anlamsız. en fazla, bundan sonra beni görücülerle muhattap etmeyin diyebilir.
habersiz gelen görücü olur mu deme, oluyo, bize de gelmişti bi kereannemle ben kalakalmıştık böleee
Bunları kendime defalarca söylüyorum ama icraat olmuyor kendine de söylüyorum ama iş bende bitiyorvallaa canım askerde seni bu kadar üzen ve seninle gelecek hayali kurup seni sahiplenmeyen birini bu kadar çok düşünme bence! kimse insanın kendisinden değerli değil!
Amin canım sağ ol inşallah diyecek pek bi şey yok çaresizlik içinde bekliyorum
Allah tez zamanda sıkıntını alıp götürsün ferahlık versin inşallah, başka bişey diyemiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?