evet canım, şükür ki çok iyi aramız, her zamanki gibi
tek sıkıntımız özlem
evet canım, şükür ki çok iyi aramız, her zamanki gibi
tek sıkıntımız özlem
Bişey olmadı tartıştık çarşı izinde o yazdığım msj üstüne triplendi sonra görüntülü konuştuk falan ama aramadi aramam sormam dediydi yine yani her zaman ki gibi
Hayırdır noldu ki:18:
Naber canım senin askerin le aran nasıl?
Gamzeli senin askerinle aran nasıl dicektim vazgeçtim nasılsa iyidir
ALLAH daim etsin hepinizin kini inşallah hep mutlu olun
İşte onu yapmıyor uyuzzzz
Askere ilk gideceğindw ilk aramayacam dediğinde ciddi ciddi dedim istemiyorsan arama sorma bitsin diye..ama aradı yine arayacak biliyorum oda biliyor ayrılmak diye bir şey yok olmayacak ama işte bana eziyet ediyor böyle. Neyse ya boşver inşallah nasip se oluruz zaten görücüye gelen aradı fikriniz ne diye annemde olumsuz dedi halbuki bakmadım bile çocuğa neyse ki kapandı yani inşallah bir daha aramazlar oyff dertli ymisim baya
Sen naptin?
Hayırdır noldu ki:18:
Özlem kim aranıza mı girmeye çalışıyo yolarız o kızı biz
Hahaha ilahi senÖzlem kim aranıza mı girmeye çalışıyo yolarız o kızı biz
AnladımEh olan babama oldu ama hallettik gibi birşey
Ya kuzum yarın bir gün seni yarı yolda bırakacaksa şimdiden söylese ya
Hani düşünüyorum ki çoğu ilişki evlenmek amaçlı devam ediyor ama seninki ne yapmak istediğini bilmiyor sana da yazık bu yüzden kafama takıldı:44:
Yani kötü bir durum ama sıyrılıp toparlanmayabakDaha iyi dune gore canim.Cocukta askerden cok bisey yapamiyorki.Ben uzulmiyeyim die elindn gekeni yapiyo ama psikolojim bozuldu bikere
Tamam tatlım anlıyorum seniyavrum özelden yazamıyorum. Aynı mevzu. O dediğinden yok. Sadece üzüldüm ağladım bişey sormadı diye.
Sonradan değişmez heralde inşallahayyy alemsiiiin
özlem ablası bu arada heeeo da girmeye çalışmaz heralde aramızaa
Hahaha ilahi sen
Anladım
Yarı yolda bırakacak biri değil güveniyorum evet ama bilemiyorum düşüncelerini onu anlamıyorum hak versem de.. onun şartları el vermiyor buda davranışlarına yansıyor.
Bana geçen askerlik psikolojisi diyo bende bunun altına Sığın Ohhh dedim kızdım
yavrum özelden yazamıyorum. Aynı mevzu. O dediğinden yok. Sadece üzüldüm ağladım bişey sormadı diye.
ne ki acaba mevzuu :44:
inşallah canımmm
5 dk engeli var biten yazsın gamzeliye arkadaşlar :)
canım yazdılar mı sana?
yok kimse bişi yazmadı banaaa
Ne yazacaktım kız o dediğimin olmadığını mı
Ayy insan gelecek diye seviniyor ama ustaya yollaması ayrı bi zor oluyor. Allah kolaylık versin canım şimdiden..
Bence de, buraya yazamayız sanki kavuştuktan sonraki gün :) ama zaten siz benden önce kavuşacaksınızzz yazın diye beklerim artiiikk :/
Süper topik planları, bayıldım :) bebis grubuna gelmek isteriiimmm inşallah :)
Hehehyy neler geçiyor aklından kim bilebilir :)
Ii olur oohh hasret gideriiin bol booll! Hatta bence en güzeli bi tatile çıkmak olurdu :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?