354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

evet canım, şükür ki çok iyi aramız, her zamanki gibi

tek sıkıntımız özlem

Maşallah
Bende çok özledim oyfff bu ay sonu git diyor şeytan ama bizimkiler pek gönüllü değil ağızlarıni aradım da ne işin var dediler:18:
biyanımda gitme diyo arada derede kaldım :18:m

Daha iyi dune gore canim.Cocukta askerden cok bisey yapamiyorki.Ben uzulmiyeyim die elindn gekeni yapiyo ama psikolojim bozuldu bikere

Eh olan babama oldu ama hallettik gibi birşey
Ya kuzum yarın bir gün seni yarı yolda bırakacaksa şimdiden söylese ya
Hani düşünüyorum ki çoğu ilişki evlenmek amaçlı devam ediyor ama seninki ne yapmak istediğini bilmiyor sana da yazık bu yüzden kafama takıldı:44:

Özlem kim aranıza mı girmeye çalışıyo yolarız o kızı biz
Hahaha ilahi sen
Anladım
Yarı yolda bırakacak biri değil güveniyorum evet ama bilemiyorum düşüncelerini onu anlamıyorum hak versem de.. onun şartları el vermiyor buda davranışlarına yansıyor.
Bana geçen askerlik psikolojisi diyo bende bunun altına Sığın Ohhh dedim kızdım

Daha iyi dune gore canim.Cocukta askerden cok bisey yapamiyorki.Ben uzulmiyeyim die elindn gekeni yapiyo ama psikolojim bozuldu bikere
Yani kötü bir durum ama sıyrılıp toparlanmayabak

yavrum özelden yazamıyorum. Aynı mevzu. O dediğinden yok. Sadece üzüldüm ağladım bişey sormadı diye.
Tamam tatlım anlıyorum seni

ayyy alemsiiiin

özlem ablası bu arada heee o da girmeye çalışmaz heralde aramızaa
Sonradan değişmez heralde inşallah

annemler üzülüyorum diye yanıma geldiler benim yanımda dizi izliyorlar, az önceki sahnede fena ağlayacaktım zor tuttum (((((((( :85::85:

Hu huuu
Sınavlarım var gelemiyoruum
Haftaya yarimi görmeye gideceğiim inşallah
Haftasonu da çarşıya çıkacak.
Bende haberler bu kadar
Sizzden naber? Öpüyorum hepinizi hoşçakalın

zaten canım 10 15 günlük bir tatil planımız var gelsin allahın izniyle 2 3 gün sonra hemen çıkıcaz ayyy gelsin o günleeerrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…