ayyy kıyamam bi zahmet önce senin yanına uğrasın canımmm yaa kuzucuğum neden öyle diyorsuuunn kiii hatırlamıyomusun bi gün akşama kadar yoktun hemen yazmıştım nerdesin beee diye all alla
Hosbuldukkk :)))
Kimsenin beni taktığı yok bir daha uğramayacağım bu topiğe. Güle güle.
İşte canım istediMaşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Niye atarlandın güzelim
Kim takmadı vuralim onu
İşte canım istedi
Tabiki sen
Enee atara atar yapıyor bea
sen neler yapıyorsun canım hangi şehirde sin
Anam ben yazana kadar gitmiş ya bu kız
Kimsenin beni taktığı yok bir daha uğramayacağım bu topiğe. Güle güle.
Bana bak ben o kediyi nasıl avatar yapıcam beceremiyorum:26:
sağ tıklayıp gif olarak kaydetmen yeterli
Hayırdır canım yaAaaa niye takmim ben onu beee işim vardı biraz ailesel sıkıntılı işler şimdi geldim oturdum pcye
Amaaaan benimkini herkes bir kaşık suda boğacak zaten bulsayaparım uleeynnn zaten seninkini ben bi elime geçirsemmm çok kızıyorum ona çok
Resmi sağ tıklayıp kaydet sonra kullanıcı kontrol paneline gel sağ alttan avatar değiştir tıklayarak resmi yükle asagidaki değişikliği kaydettin mi tamambende beceremedim işteeeeee
Resmi sağ tıklayıp kaydet sonra kullanıcı kontrol paneline gel sağ alttan avatar değiştir tıklayarak resmi yükle asagidaki değişikliği kaydettin mi tamam
lan resimli açıklama yaptım ben
pardon patron yardımcı oluyum dedimdi görmedim muhteşem açıklamanı
Resmi sağ tıklayıp kaydet sonra kullanıcı kontrol paneline gel sağ alttan avatar değiştir tıklayarak resmi yükle asagidaki değişikliği kaydettin mi tamam
lunaaaaaaa oldu teşekkür ederimikinizde süper anlatmışsınız yaniii bu kadar kolaymıydııı
Kastamonu'da 10 gun sonra kollarımda sonra uusta birliği yenifoça izmir :))
evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz
Onları öpmekten buraya yazabilecez mi sence
ertesi günden sonraki ertesi gün kesin yazarız ama
he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olaraksonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen
ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal
Hakikohohaha diye miÇok pis güldüm
oldumu bakın bakalım
lunaaaaaaa oldu teşekkür ederimikinizde süper anlatmışsınız yaniii bu kadar kolaymıydııı
Hakikohohaha diye mi
Güzel olmuş da Hangimizin anlatımıyla anladın onu söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?