354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyy kıyamam bi zahmet önce senin yanına uğrasın canımmm yaa kuzucuğum neden öyle diyorsuuunn kiii hatırlamıyomusun bi gün akşama kadar yoktun hemen yazmıştım nerdesin beee diye all alla

Enee atara atar yapıyor bea

Hosbuldukkk :)))

sen neler yapıyorsun canım hangi şehirde sin

Kimsenin beni taktığı yok bir daha uğramayacağım bu topiğe. Güle güle.

Anam ben yazana kadar gitmiş ya bu kız

Aaaa niye takmim ben onu beee işim vardı biraz ailesel sıkıntılı işler şimdi geldim oturdum pcye
Hayırdır canım ya inşallah hallolur her neyse
yaparım uleeynnn zaten seninkini ben bi elime geçirsemmm çok kızıyorum ona çok
Amaaaan benimkini herkes bir kaşık suda boğacak zaten bulsa

Kastamonu'da 10 gun sonra kollarımda sonra uusta birliği yenifoça izmir :))

Ayy insan gelecek diye seviniyor ama ustaya yollaması ayrı bi zor oluyor. Allah kolaylık versin canım şimdiden..

evet 30 nisan plakalar inşallaahhhh ya varya çok merak ediyorum hepimiz kavuşunca ertesi gün buraya neler yazıcazz

Onları öpmekten buraya yazabilecez mi sence
ertesi günden sonraki ertesi gün kesin yazarız ama

Bence de, buraya yazamayız sanki kavuştuktan sonraki gün :) ama zaten siz benden önce kavuşacaksınızzz yazın diye beklerim artiiikk :/

he siz evlenenler olan açın bizde bebek bekleyenler olarak sonra siz bizimkine gelin ayyyyy sonra gelin alanlar kızını verenler diye bi grup daha laann bana bak önümüzdeki 30 yılı gruplandırdım resmen

Süper topik planları, bayıldım :) bebis grubuna gelmek isteriiimmm inşallah :)

ben bi 15 gün herkese bütün iletişim araçlarına kapalıymışım eşim öle diyoo beni 15 gün unuttun yavruum ama ilk anı yazmak için gelir yazarım daha da 15 gün iptal

Hehehyy neler geçiyor aklından kim bilebilir :)
Ii olur oohh hasret gideriiin bol booll! Hatta bence en güzeli bi tatile çıkmak olurdu :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…