hahao değilde Hem gül hem can gülcanlar ne yapsın
vah gariplerim biri onları bu dünyadan imha etmeli bir an önce
BencedeYarın ders çalışmaya başlıyor muyuz *
başlayalımmmmmmmmmmmmmmm
Tamamdır soracağım kaç konu kaç soru diye cevap vermezsen dalga geçerim seninle bilesin :)
ben diyeceğimi dedim zaten de insanlar birde hala orda resimlerini adlarını paylaşmıyor mune üzücü...Aurasına bakacakmış yorum için. Peh.
Tamamdır soracağım kaç konu kaç soru diye cevap vermezsen dalga geçerim seninle bilesin :)
Bu konu nedir ya merak ettim :) cok fransız hissettim kendimi de :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707620&page=13&p=34901739#post34901739 Al canım bak :)
Ne sorusu kpss mii?? Ben de katılayimmm ama en sonuncu olurum herhalde soru sayısında :/
Bana ulaşmak isteyen olursa akaycadan alabilir adresimi. Hiç gelmemek üzere gidiyorum. Öptüm hepinizi..Hoşçakalın..
Cnm ben konya...ozel bi firmada calisiyorum ayrica.ev is cnm baska yaptigim bisey yok:))sennnEnee atara atar yapıyor bea
sen neler yapıyorsun canım hangi şehirde sin
Anam ben yazana kadar gitmiş ya bu kız
Bana ulaşmak isteyen olursa akaycadan alabilir adresimi. Hiç gelmemek üzere gidiyorum. Öptüm hepinizi..Hoşçakalın..
Cnm ben konya...ozel bi firmada calisiyorum ayrica.ev is cnm baska yaptigim bisey yok:))sennn
günaydın. yenisin galiba çağla? hoşgeldin :)
Hosbulduk canim gunaydin:))nasilsiinn;[/QUO
iyiyim canım.sen nasılsın ? askerin nerede?
Ne güzeeell.. hakediyoruz bence..o günler gelsin de inşallah, safak atimina yakın bizz de planlar yapalım Allahın izniyle...
Lunaaa nereye be yavrum oyyffBana ulaşmak isteyen olursa akaycadan alabilir adresimi. Hiç gelmemek üzere gidiyorum. Öptüm hepinizi..Hoşçakalın..
Bende Konyalıyim canım hukuk Bürosunda çalışıyorum :) konyadan olan 4.kisi sin sanırım :)Cnm ben konya...ozel bi firmada calisiyorum ayrica.ev is cnm baska yaptigim bisey yok:))sennn
Ayy bi bilsemaaaaaaaaaa lunaaaaa noldu(((
Gunaydin millet karismis gene buralar olaylar olaylarrrr
I Günaydın kızlar iyiyim işte sizi sormalı sabah sabah borçlu dadandi asabim bozuldu ama iyiyim :)günaydın kııızzllarrrr nasılsınııızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?