yok cevap verdim ama nasılsın sorusuna hiç bişey demedim başka bişyeler söyledim
Ha tamam kötü bir şey mi diye düşündüm merak ettim onun için sordum kusura bakma ; ) Sağol canım da nasıl olacak ki sen her sayfayi çizdin notlar yazdın mı mesela nasıl ayarladin boş geçtiğimi sayfalar çoğalıyor onun için telaş ettim kitabı okuyup geçicem vallaCanım tercih dönemi için öğretmenlik hakkında konuşacaktık :) Kitap hala bende istersen yardımcı olurum canım
Sana izmit yolu şart olduuu erisin şu buzlar mutlu ol eskisi gibi :)
Ha tamam kötü bir şey mi diye düşündüm merak ettim onun için sordum kusura bakma ; ) Sağol canım da nasıl olacak ki sen her sayfayi çizdin notlar yazdın mı mesela nasıl ayarladin boş geçtiğimi sayfalar çoğalıyor onun için telaş ettim kitabı okuyup geçicem valla
Anladım canım Sağol artık olduğu kadar olmadığı kaderSana izmit yolu şart olduuu erisin şu buzlar mutlu ol eskisi gibi :)
Yok yok şükür kötü bir şey yok :) Canım ben onu okuldayken yapmıştım mesela sınav haftamda atladığım sayfalar olmuştu ama çok fazla değil
Anladım canım Sağol artık olduğu kadar olmadığı kader
Nabayim bea haketmeyen bir adam için kendimi feda ediyorum kitapla uğraşıyorum kafayı Sıyırıciiiiiiiiiiiiiiimmmnabıon.
.
.
.
Kizlaaar askerimle konuştuk bugun.. sesi cok daha iyiydi şükür.. komutanları gelmiş, kantin işi vereceklermis. Sonra benimki kendine baska bi yer kestirmis gözüne :) ordaki askerlerin terhisine 40 gün varmış. Onların yerine geçerim dedi. Cok huzurlu geldi şükür sesi..
Nabayim bea haketmeyen bir adam için kendimi feda ediyorum kitapla uğraşıyorum kafayı Sıyırıciiiiiiiiiiiiiiimmm
Sen ne alemsin bakalım neyle uğraşıyon
Gözün aydın çok sevindim senin adına canım inşallah gönlünüzce olsun herşeyKizlaaar askerimle konuştuk bugun.. sesi cok daha iyiydi şükür.. komutanları gelmiş, kantin işi vereceklermis. Sonra benimki kendine baska bi yer kestirmis gözüne :) ordaki askerlerin terhisine 40 gün varmış. Onların yerine geçerim dedi. Cok huzurlu geldi şükür sesi..
Kizz kutu peçete hazırla geliyorum ağlama modundayim heavatar yapıp ağlıyorum bende işte :)
Kizz kutu peçete hazırla geliyorum ağlama modundayim heYoldaş olmaya geliyorum
sevindim canım :)
Gözün aydın çok sevindim senin adına canım inşallah gönlünüzce olsun herşey
Kizz kutu peçete hazırla geliyorum ağlama modundayim heYoldaş olmaya geliyorum
Sağolun kızlarr. Siz de mutlu olun inşallah!
iyii Ağlamıyom işteyok ağlama aman deyim, iyice sıyırırım((
İnşallah benimki zor da neyse. ..Sağolun kızlarr. Siz de mutlu olun inşallah!
Ağlaşmayın yaaaa
iyii Ağlamıyom işteSıyırma sen aman
İnşallah benimki zor da neyse. ..
Eereesss nerde ki Kaçakları oynuyor kayıplari ya da pooff
Gidip yatayim en iyisi uyuyabilirim umarım iyi geceler tatlı rüyalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?