354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

akaycaaaaaa, napıysunn, konuşamıyoruz senle kaç zamandırr :26:

evet bizim konuya pek dahil olamıyorum genelde gece giriyorum..iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor

oldum hem de kimsesiz bi kuşum ben :/ iyi diyeyim senin için sen nasılsın:)

Kimsesiz olur mu !!!! iyisin iyi hani sen oradaki durumları duyduktan sonra dahada ağzımı açmam ona demiştinn ????

:) açmadım ki ağzımı bişey demedim zaten iki gündür aramıyor dün akşam birde bugünde sabah mesaj attı sadece :/

iyi gidiyor, idare ediyoruz işte

senin mevzuyu da konuşamadık detaylı

Konuşuruz canım face açtığımda uzun uzun geçen gün açtım bir kaç bir şey gördüm üzüntümden konuşamadım

:) açmadım ki ağzımı bişey demedim zaten iki gündür aramıyor dün akşam birde bugünde sabah mesaj attı sadece :/

Cevap vermemişsin ki ama ama

Konuşuruz canım face açtığımda uzun uzun geçen gün açtım bir kaç bir şey gördüm üzüntümden konuşamadım

Cevap vermemişsin ki ama ama

Canım senin mevzu ne ya merak ettim gamzeli sorup duruyor

Bu arada kitabın yarısını geçtim ama altını cizecek kelime bulmakta zorlanıyorum tıkandı sanki kitaba dalıyorum

Canım senin mevzu ne ya merak ettim gamzeli sorup duruyor

Bu arada kitabın yarısını geçtim ama altını cizecek kelime bulmakta zorlanıyorum tıkandı sanki kitaba dalıyorum

Canım tercih dönemi için öğretmenlik hakkında konuşacaktık :) Kitap hala bende istersen yardımcı olurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…