Vaaaay vay pc den girince bunlari avatar yapayim ben
Cok sagoooool
Dolu dolu bi gun gecirirsiniz insallahbir gunde olsa planları yapmaya basladık bakalim :)) bi yanımda goreyim,dokunayım ona muhtacim ben .))
Güle güle kullan
Daha değişik kedicikler bulursam atarım
bana da yapsana bişi
akaycaaaaaa, napıysunn, konuşamıyoruz senle kaç zamandırr :26:
oldum hem de kimsesiz bi kuşum ben :/ iyi diyeyim senin için sen nasılsın:)
Yaptıydım sana da uğur böcüklü bişiy ama farketmedin sanırım. Nasıl bişey olsun
evet bizim konuya pek dahil olamıyorum genelde gece giriyorum..iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor
evet bizim konuya pek dahil olamıyorum genelde gece giriyorum..iyiyim canım sağol sen nasılsın nasıl gidiyor
Kimsesiz olur mu !!!! iyisin iyi hani sen oradaki durumları duyduktan sonra dahada ağzımı açmam ona demiştinn ????
:) açmadım ki ağzımıbişey demedim zaten iki gündür aramıyor dün akşam birde bugünde sabah mesaj attı sadece :/
aaaa ne zaman ayptın, fark etmedim kiii :26::26::26:
aşklı bişi olsunn
iyi gidiyor, idare ediyoruz işte
senin mevzuyu da konuşamadık detaylı
:) açmadım ki ağzımıbişey demedim zaten iki gündür aramıyor dün akşam birde bugünde sabah mesaj attı sadece :/
Konuşuruz canım face açtığımda uzun uzun geçen gün açtım bir kaç bir şey gördüm üzüntümden konuşamadım
evet, ekledin kaçtınnn
Konuşuruz canım face açtığımda uzun uzun geçen gün açtım bir kaç bir şey gördüm üzüntümden konuşamadım
Cevap vermemişsin ki ama ama
Cevap vermemişsin ki ama ama
Canım senin mevzu ne ya merak ettim gamzeli sorup duruyor
Bu arada kitabın yarısını geçtim ama altını cizecek kelime bulmakta zorlanıyorum tıkandı sanki kitaba dalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?