:)) ne sorunluyum ya gamzeli iyi etmiş bana atarlı demekle
ben gönderemiyorum yaaaa, benimkinin kışlası gelibolunun köyünde, köye posta servisi yokmuş, kargo da gitmiyomuş, hiçbişi gitmiyoancak şube teslim falan göndermem gerekir ki çarşı izninde gitsin alsın, ama çarşı izinleri de önceden belli olmuyo bizimkilerin eee kargolar da 3 gün bekliyo sadece bildiğiniz gibi yani ben hiçbişicik gönderemiceeeeeem
Ben gidiyorum en ağlamaklısından bi film bulup kendimi komaya sokacam İyi geceler size.
bu arada bugün konuştum benimkiyle bu mevzuyu, çok üzülüyorum dedim ben bu duruma
halletik konuyu, haftaiçi kargoları geldiği zaman gidip kargolarını almalarına izin veriyolarmış
çooook mutlu oldumm, yoksa doğumgününde bişey yollayamayacaktımm
Aaaa ne guzel gozun aydin
Benimkiside yarin elinde olacak coook yuksek ihtimalle bakalim tepkisi ne olacak :)
Kacmasaniza arkadas oturun azicik
Kacmasaniza arkadas oturun azicik
İyi aksamlar hatunlar.
Bende sevdicegime kendisine ne kadr kizgin olsamda cuma gunu aksamdan borek kek kurabiye yapip cumartesi otobuse vercem surpriz yapcam
tavşan kuş olmuş :) nasılsın lunaaa
İyi aksamlar hatunlar.
Bende sevdicegime kendisine ne kadr kizgin olsamda cuma gunu aksamdan borek kek kurabiye yapip cumartesi otobuse vercem surpriz yapcam
De de de deeres sana bişi dicem
Gel daha karpuz keseceeeeezzzzzSınavlarım bitsin söz akşam oturmasına da gelcem
Yap yap ne guzel :)İyi aksamlar hatunlar.
ben yapmıcam hiçbişey.
Ay benimkide sinir etti beni
Yarin tartisicaz kesin ve kutuda yarin gidecek sinirinden umdugum gibi cumleler kurmazsa cook bozulacam :|
tavşan kuş olmuş :) nasılsın lunaaa
Allah korusun inşallah olmaz öyle bişey canım, çok içimden diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?