rahatlayacaksan ağla, ama kendini yıpratmaaaaa
Harikasın
sen haksız bulduklarını söyle bi ben hatırlamıyorum şu an :26:
Benmki bana gel demedi. Yarın çarşıya çıkacak. Sadece geliyor musun diye sordu. Bende bilmiyorum dedim. Ondan bişey demesini bekledim ama DEMEDİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hala bekliyorum arasında gel desin diye ne gerizekalıyım.
Sığamiyorum hiç bir yere yatağıma bile uyuyamiyorum gitsem de bunalıma giriyorum artık galiba
5 dk ne yaaa iki msj arası ne saçma
off canım offff söyleyecek çoklşey var ama susma hakkımı kullanıyorum ve sadece çok üzülüyoruuummm bu duruma
hahaha inan bende bende
günaydınnnnnnnnnnnnnasılsın?
günaydıın canım iyiyim sen nasılsın
herkese günaydıııınnnn kızlar bugün benim için çok dua edin çoookk yoğun bir gün yurtdışından misaifler var toplantı olucak ve ben gene yalnızımmmm :18:
Rahatladinmiiiiiiben bi posta daha ağlayıp geliyorum canım,
kusura bakmayın sizin içinizi de kararttım.
herkese günaydıııınnnn kızlar bugün benim için çok dua edin çoookk yoğun bir gün yurtdışından misaifler var toplantı olucak ve ben gene yalnızımmmm :18:
aynıyım nasıl olayım işte.. bileğimde ağrı var zorladım galiba mausedan uzak durmam gerek galiba ve pcden
hadi Allah yardımcın olsun kolayca atlat inşallahhhhhhhh..
niye yalnızsın ki ya :S
Rahatladinmiiiiii
Allah kolaylik verdin
Günaaaaydin
Rahatladinmiiiiii
Allah kolaylik verdin
Günaaaaydin
anladım neyse hayırlısı olsun artık Alah rahmet eylesin..şans canım tamamen şans muhasebedeki diğer ablanın yakın bir arkadaşı vefat etti yok o bugün bu arada geçmiş olsun
günaydın canım nbr?
anladım neyse hayırlısı olsun artık Alah rahmet eylesin..
sağol cnm
Ne yapim ya yeni uyandim yataktayim :)
Telefon cok radyasyon yayiyor diye 6.45e saati kurup kapattim. 7gibi benimki illa yaziyor diye :) uyandim telefonu actim uyudum mesaj geldi uyandim yazdim ulaaan smsim bitmis paketimin suresi dolmus geri yattim tek mesajla kaldim
sonra ruyamda valizimi kaybettimof cok kotuydu neyse ki uyandimm
ayyyyy kötü olmuş
hadi yaaaa çok aradın mı valizibende dün balıkesire gitmişim işten izin almadan işe yetişecem diye ne çektim saçma sapan bi rüyaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?