354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hala bekliyorum arasında gel desin diye ne gerizekalıyım.

Ya canim bilmiyorum da ben olsam söylerdim, bekler bekler o Öküzlük yapiosa ben dayanamayıp gel demek bu kadar mı zor fln derdim. Kendi kendini sen yiyecegine o yesin walla.. askerlik psikolojisiymis baslatmasinlar.. biz de beklioruz burda herhalde!
Sen öyle yazsan belki de içine oturur, sonra da gitmesen pişman fln olurdu bakarsın ??

Ne şeker koyun bunlaarr :) :)

Sığamiyorum hiç bir yere yatağıma bile uyuyamiyorum gitsem de bunalıma giriyorum artık galiba

5 dk ne yaaa iki msj arası ne saçma

off canım offff söyleyecek çoklşey var ama susma hakkımı kullanıyorum ve sadece çok üzülüyoruuummm bu duruma

herkese günaydıııınnnn kızlar bugün benim için çok dua edin çoookk yoğun bir gün yurtdışından misaifler var toplantı olucak ve ben gene yalnızımmmm :18:

günaydıın canım iyiyim sen nasılsın

aynıyım nasıl olayım işte.. bileğimde ağrı var zorladım galiba mausedan uzak durmam gerek galiba ve pcden

herkese günaydıııınnnn kızlar bugün benim için çok dua edin çoookk yoğun bir gün yurtdışından misaifler var toplantı olucak ve ben gene yalnızımmmm :18:

hadi Allah yardımcın olsun kolayca atlat inşallahhhhhhhh..
niye yalnızsın ki ya :S

ben bi posta daha ağlayıp geliyorum canım,
kusura bakmayın sizin içinizi de kararttım.
Rahatladinmiiiiii

Allah kolaylik verdin

Günaaaaydin

aynıyım nasıl olayım işte.. bileğimde ağrı var zorladım galiba mausedan uzak durmam gerek galiba ve pcden

hadi Allah yardımcın olsun kolayca atlat inşallahhhhhhhh..
niye yalnızsın ki ya :S

şans canım tamamen şans muhasebedeki diğer ablanın yakın bir arkadaşı vefat etti yok o bugün bu arada geçmiş olsun

günaydın canım nbr?

anladım neyse hayırlısı olsun artık Alah rahmet eylesin..
sağol cnm

Ne yapim ya yeni uyandim yataktayim :)
Telefon cok radyasyon yayiyor diye 6.45e saati kurup kapattim. 7gibi benimki illa yaziyor diye :) uyandim telefonu actim uyudum mesaj geldi uyandim yazdim ulaaan smsim bitmis paketimin suresi dolmus geri yattim tek mesajla kaldim
sonra ruyamda valizimi kaybettim of cok kotuydu neyse ki uyandimm

ayyyyy kötü olmuş
hadi yaaaa çok aradın mı valizi bende dün balıkesire gitmişim işten izin almadan işe yetişecem diye ne çektim saçma sapan bi rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…