354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

bu arada kızlar hepinize kocamaaaan teşekkür ederimmmm, destek olduğunuz için...

Eki Görüntüle 1076974

Rica ederiiizz caniiimm, birbirimize desteğizz burdaaa :):*

Canim noldu yaaa dövecez topikce bu çocuğu haaa

Rica ederiiizz caniiimm, birbirimize desteğizz burdaaa :):*

Canim noldu yaaa dövecez topikce bu çocuğu haaa

Boşverin. Söylediği tek şey geliyor musun yarın, benim cevabımda bilmiyorum.(Gel demesini istiyorum burda)
Gelsene diyemiyor. Belki de başka planları vardır. Kendi bilir.
Saçım nasıl?

Son düzenleme:
Boşverin. Söylediği tek şey geliyor musun yarın, benim cevabımda bilmiyorum.(Gel demesini istiyorum burda)
Gelsene diyemiyor. Belki de başka planları vardır. Kendi bilir.
Saçım nasıl?

Kiz ben de tlfdan giriyorum. Ama naptin oglana sardın kendine mi kıydın kiz.. kisa olmus sanki ama bilemedim :/

belimin bi tık üstündeydi :) orda toplu saçım boyunda çok sıkıntı yok:) kâküllere bak sen çok saçma olmuş mu:/
diziyle ne alakası var be

Dizilerde sinirlenenler saçlarını kendi kesiyorlar ya
Tam bilemiyorum yakından görmem lazım
Niye kendi kendine kesiyorsun hiç kuaför kalmadı mı orda

Kiz ben de tlfdan giriyorum. Ama naptin oglana sardın kendine mi kıydın kiz.. kisa olmus sanki ama bilemedim :/
durun açıkta çekip koyuyum öyle bakın birde:/
Dizilerde sinirlenenler saçlarını kendi kesiyorlar ya
Tam bilemiyorum yakından görmem lazım
Niye kendi kendine kesiyorsun hiç kuaför kalmadı mı orda

biraz dizi deki gibi oldu ama ucundan azcık kesikle yırttım fazla gitmedi boydan
benim sıkıntı kakül şu an

durun açıkta çekip koyuyum öyle bakın birde:/

biraz dizi deki gibi oldu ama ucundan azcık kesikle yırttım fazla gitmedi boydan
benim sıkıntı kakül şu an

açıkta iyi boydanda mı kestin ?
Gelin olacan sen ne kesiyosun saçını manyak

o ne demek lan

eyi bari

aslında berbat olsada umrumda değil ama annem kızdı da kızılacak kadar var mı diye sorayım dedim:86:
Vardı hani küçük besleme vardı dizi hatırladınmı
Kime besleme denir bilmiyormusun sen
bi parmak gitti :d
Artiiiiiiiiiiiz kesiyosan kessene 5 6 parmak 1 parmakla kesmekmi olurmuş psikopaaaaaaaaat
Bende bişi sandım tamam elleşme saçınla uğraşma önlerini beğenmediysen git düzlet kuaföre elleme bidaha
Şişko ve kısa saçlı gelin olmak mı istiyorsun yoksa

ben kesecem kesmesinede sonunda saçını kesti diye annesi tarafında öldürlen kız olup 3. sayfalara düşmek istemedim :86:
hahahhaa gülme şeklimide görseydin acaba hangi yakıştırmayı uygun görürdün bilemedim
çok bekler o gelinmiş:/

Sus çok konuşuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…