354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

sorasım gelmedi o sırada tam veda anıydı

Olsun sonuçta iyi ayrılmışsınızz mühim olan bu

aferin onaaa, hatasını bulup kabullenip özrünü dilemişşş

kimin adına istiyorsun, kendi adın mı, kocacığının adı mı? isimleri yaz bana özelden, yapabilirsem yaparımmm

Yazıyorum canim hemen :)

Hadiii gozun aydin

Bende oyke hissediyordum ama bi sorun olunca eskiye donuverdi. Ama tamda eskiye degil sanki yinede daha sabirli daha ilimli gibiydi. Hallettik bakalim simdilik baristik gelince ayni konu yine gundeme gelecek ya neyse :)

Amaan canim gelince halledin belki orada biraz da mizmiz oluyolardir ne bileyimmm.. inşallah askerlik hepsini olumlu yönde degistirsin...

nası göndercem ben sana bunuuu

Bu arada seninkini en bi farklı yaptım, senin moralin düzelsin, atarlılığın azcık gitsin diyeee

Eki Görüntüle 1078489

kaydettim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çokkk sağolllll gaMzelimmmmm
Hişşş millet bakın gamzeli bana torpil geçmiş, işte atarlı olmanın faydaları nihahaha

Son düzenleme:
PM ye cevap :bana da öyle diyor benimki hoşuma gidiyor benim ya
yidim kafayı:86:

Eh benimde gidiyordu ki onlari taniyana kadar :)
Aslinda hala gidiyor
Benn seni anliyorum amaa birak millet ne konusursa konussun biz hicbirini takmayalim. Millet yuzunden biz birbirimize giriyoruz. İkimizin beraber vakit gecirmesinden onemli birsey mi var hele de 6ayin sonunda dedi ve beni biraz yumusatti

kızlar ya bu akşam hiç iyi değilim herşey üzerime geliyor herkes eşimi çok özlediiiimmmm o yanımda olsun istiyorum yorulmaya başladım beeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…