nerdennn??? indirme sitesinden miii
evett, sonnn 22 dk, soraa ben de çift rakamlardayımmm
hı hı evetben onu indirmek için bastım programı vardır heralade dedim onu indirip öyle alabiliyoruz heralde indirdim onu hiç bakmadım da ne yazıyor ok ledim hep sonra bişeyler yükledi bi sürü kendi kendine, onları silmeye çalıştım şimdi denetim masasında ki bi sürü program yok oldu niye ki bide o indirme sitesi benim pc deki şeyleri alabilir mi
benim programlarım nereye gitti :/ ne yapayım şimdi
bilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sinirim bozuldu şimdi
kızlar ya bu akşam hiç iyi değilim herşey üzerime geliyor herkes eşimi çok özlediiiimmmm o yanımda olsun istiyorum yorulmaya başladım beeennn
bilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sinirim bozuldu şimdi
Format at virusten korkuyosan garanti olsun
Gamzeli bugün bize çalıştı resmen
seve seve yaptım kuzummm
kızlar ya bu akşam hiç iyi değilim herşey üzerime geliyor herkes eşimi çok özlediiiimmmm o yanımda olsun istiyorum yorulmaya başladım beeennn
Kızlar ya su kitap okuma lambasini nerden bulabilirim? Kocam tlfda az önce ondan istedi bakar misin yarin diye..kitapcilarda olur mu ki acaba?
Ah canim benim
Bende boyle hissetmeye basladim kameradan bile gorememek cok kotu
Cooook ozledim 91bitmeyecekmis gibi ustume ustume geliyooooor
Puuuu sanaatmayı bilmiyorum ki(((((((((((((((((((((((((i
aynen canım herkes herşey üzerime geliyorrr yorulmaya başladım daha yarı olmadı üstelikkk hele bugece bağladım psikopata
Evet yaa sağoool caniiimmmm :*
Canim ya akıl verir gibi olmasın ama direnmesen, izin alıp gitsen kocanın yanına.. emin ol ikinize de moral olur, kalan günleri bi nebze daha kolaylaştırır gibime geliyor...
Puuuu sana
Ben biliyorumm
Uyu en iyisi bi an once canim
eşimde arıcam nöbetten geldim üzerimi değşeyim bi dedi aramadı hoş iyide oldu sesini duyarsam ağlamaya başlıcam çünkü deli gibi off yaaaa offff çocuklargibi tepinerek bağırarak ağlamak istiyorum resmen
Kızlar ya su kitap okuma lambasini nerden bulabilirim? Kocam tlfda az önce ondan istedi bakar misin yarin diye..kitapcilarda olur mu ki acaba?
askermekani siye bi sitede vardo onlardan
düşünüyorum canım bunuda düşünüyorum ama uçakla gitmem gerek aksi halde 25 saat falan kiii beni yol tutuyor o kadar dayanamam. uçak maddi olarak kasar beni şu ara birde eşim gelince hemen işe başlamasın beraber evde öyleeee zaman geçirelim istiyorum ya o yüzden kıyaya ne kadar koyarsam eşimle o kadar vakit geçiririm ufff canım bilmiyorumama bugünlerde iş evdekiler herkes üzerime geliyoooooo
Cnm yarin gelcek ya ins.yaninda götürmek için istiyor. Bulamazsam netten alip yollarım.
Hmm..maddiyat çok kasiyor insani.. ben de çalışmıyorum zor kötü hissediyorum kendimi. Allahtan kvgil kiralari hallediyorlar. Haklısın cnm o konuda bisey diyemem hesap kitap yapip bi ay sonraya fln uygun bilet bulabilirsen olabilir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?