354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ay canim cok güzelmis bu.. cok hoşuma gitti, ben yine de bi bakicam eger bulamazsam bugun mecburen netten alcam. Sağol canim :*

Walla laf edemezler, laf edecek gibi de görünmüyorlar bakalım. Düğünde pek bi katkıları olmamıştı ona sayıyorum walla :/
Nasılsın bugün ii oldun mu biraz daha??

çift rakama düştüm ben de sonundaaa

Eki Görüntüle 1078707

Ayy süper canım gözün aydın :) darısı başıma :)

Guuuuuuuuunaaaaaayddddiiin
Yok dimi benim gibi 7de kalkan

Gunaydiiiiinnnn!
Var hatta 5bucuk gibi.. sonra uyukladim ama cok az ((

Günaydın bende 6 buçuk gibi uyandım uyur uyanık beklerken hamile olan Kız kardesimden haber geldi bebeği karnında ölmüş 5 haftalıkken güne kötü haber le başladım. Benimkini bekledim geçen hafta larda 9 10 gibi nete gelmişti bugün gelmedi ooyyff iğrenç bir gün

Günaydın hatunlarr nasılsınız bakiyimm
İyi diyelim iyi olsunn sen nasilsin

Hakikaten uzuldum canim Allah sabir versinn yeniden saglikli cocuk versin insallah canim amiiin

Sistem geri yüklemeyi denedin mi canım

GÜNAYDIN KIZLAR

Son düzenleme:
Canım benim Allah sabırlar versin saglik sihhat versin insaAllah uzuldum bende gecmis olsun cok

İyi diyelim iyi olsunn sen nasilsin

Hakikaten uzuldum canim Allah sabir versinn yeniden saglikli cocuk versin insallah canim amiiin
Çok sukur iyim bende canim

Benimkine yarın gözün kargolarda olsun dedim.Ne gönderdin dedi söyleyemem dedim.İnşallah büyük birşey değildir başına birşey gelsin istemiyorum burdakileri sevmiyorum ne yapacakları belli değil dedi.Ne olduğunu söyle komutana geri gönderteyim dedi
Ne yani ne olduğunu görmeden mi geri göndereceksin dedim
Ne yapayım başına bir şey gelmesin dedi
Neyapıyosan yap dedim
Ne olduğunu söyle dedi
Söylemem dedim
Valizde saklanır mı peki dedi.Bende canlı birşey değil ya neden saklanmasın dedim
Umarım büyük bir şey değildir dedi
İnşallah dedim bende
Sonra kızdın mı dedim
Aşkım kızmadım düşünmüşsün uğraşmışsın çok sağol ama ortam sıkıntı onun için dedim ben bitanem neyine kızayım yoksa diyerek gönlümü aldı öküzüm

günaydınnnn milleeettt, sabah aşkımın sesiyle uyandımm, çarşıya çıktı, şimdi nete girmesini bekliyorummm

sağol canım iyiyim eşimde kamerada görüşüyoruzz daha iyiyim sağol sorduğun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…