canımm, gözlük şeklinde olanlardan al, daha kullanışlı, sadece kitap okumak için değil, mesela gece bişey lazım olduğunda falan da rahatlıkla işini görebilirben gözlükten aldım, çok memnunuz ikimiz de pinigo diye bi site var, ben ordan aldım, 7,90dı fiyatı
anca öyle olur canımmm bizde hepsini kendin hallediyorum beenn ayy zaten istemiyorum kimseden bişey mazallah sonrasında laf yaparlar eşim zaten bi birikim yapmıştı bende çalışıyorum ama planlı gitmek zorundayım hayırlısı bakalııımmmm
Guuuuuuuuunaaaaaayddddiiin
Yok dimi benim gibi 7de kalkan
Gunaydiiiiinnnn!
Var hatta 5bucuk gibi.. sonra uyukladim ama cok az((
Gunaydiiiiinnnn!
Hadi yaa o daha fenaymiiis
Gunaydiiiiinnnn!
İyi diyelim iyi olsunn sen nasilsinGünaydın hatunlarr nasılsınız bakiyimm
Günaydın bende 6 buçuk gibi uyandım uyur uyanık beklerken hamile olan Kız kardesimden haber geldi bebeği karnında ölmüş 5 haftalıkken güne kötü haber le başladım. Benimkini bekledim geçen hafta larda 9 10 gibi nete gelmişti bugün gelmedi ooyyff iğrenç bir gün
hı hı evetben onu indirmek için bastım programı vardır heralade dedim onu indirip öyle alabiliyoruz heralde indirdim onu hiç bakmadım da ne yazıyor ok ledim hep sonra bişeyler yükledi bi sürü kendi kendine, onları silmeye çalıştım şimdi denetim masasında ki bi sürü program yok oldu niye ki bide o indirme sitesi benim pc deki şeyleri alabilir mi
benim programlarım nereye gitti :/ ne yapayım şimdi
Canım benim Allah sabırlar versin saglik sihhat versin insaAllah uzuldum bende gecmis olsun cokGünaydın bende 6 buçuk gibi uyandım uyur uyanık beklerken hamile olan Kız kardesimden haber geldi bebeği karnında ölmüş 5 haftalıkken güne kötü haber le başladım. Benimkini bekledim geçen hafta larda 9 10 gibi nete gelmişti bugün gelmedi ooyyff iğrenç bir gün
Çok sukur iyim bende canimİyi diyelim iyi olsunn sen nasilsin
Hakikaten uzuldum canim Allah sabir versinn yeniden saglikli cocuk versin insallah canim amiiin
ay canim cok güzelmis bu.. cok hoşuma gitti, ben yine de bi bakicam eger bulamazsam bugun mecburen netten alcam. Sağol canim :*
Walla laf edemezler, laf edecek gibi de görünmüyorlar bakalım. Düğünde pek bi katkıları olmamıştı ona sayıyorum walla :/
Nasılsın bugün ii oldun mu biraz daha??
Ayy süper canım gözün aydın :) darısı başıma :)
günaydınnnn milleeettt, sabah aşkımın sesiyle uyandımm, çarşıya çıktı, şimdi nete girmesini bekliyorummm
sağol canım iyiyim eşimde kamerada görüşüyoruzz daha iyiyim sağol sorduğun için
ne güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?