354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Anladım canım allah kolaylık versin ama mecburen konuşmak zorundasın

Test sana bencil demiş ben daha ne yorum yapayım
Kızın içi temizde ondan anlamadı bi kere senin gibi fesat mı

konuşcamda işte uygun zamanı bekliyorum sizede souyorum biraz daha zaman geçsindemi konuşsam yoksa en yakın zamanda konuşsammı? :s

vuhuuuu o zaman o seni çooookk seviyoo

ımmm, şeeey, kemm, kümmm :78: sanırım öyleeee

Doğuda çarşı iznine çıkamayan askerlerin erken terhis edilmesi konusu seneler önce gündeme getirilmiş ama yasalaşmış birşey yok malesef...
Olsa çok güzel olurdu aslında

aslında bu adamlar diğerleri gibi haftada ya da 2 haftada bir sivil dünyaya karışamıyorsa, o zaman adaleti sağlamak adına, erken terhis olmalı, ama işte mantık askeriyede aranacak son şey olduğundan, ne olur belli olmaz ama umarım öle bi süpriz yaşarsınız kuzumm

bu arada testi ben de yaptım,

"Sizin evlilikten beklentileriniz çok fazla değil. Bir yuva kurayım, hemen çocuk yapalım, ikimiz de çalışalım, orta derecede bir gelirimiz olsun, borçsuz harçsız yaşayıp gidelim diyen birisiniz. Sizin için evden işe, işten eve gidip gelen, size bağlı, sadık, uyumlu bir hayat arkadaşı lazım. Ne çok heyecan, sürpriz arıyorsunuz ne kös kös evde oturmak. Her şey kararında olsun bana kafi diyorsunuz. O zaman siz üniversite bitirmiş, ekmeğini eline almış, kısacası hayatını düzene sokmuş biriyle evlenmelisiniz. Ötesi sizi zorlar."

uymuş valla bize bu

Bencede kullanamadiklari kadar erken ciksalar ama iste mantik ne arar:)

Canim o caydırma konuşmaları çok can sıkıyor ama mecburen muhatap oluyorsun.. bana kalirsa en kisa zamanda konuş, hem onlar tam olarak insansınlar senin vazgecmeyecegine sevdiğin askerden gelene kadar..hem sen de o konuşmanın stresini taşıyıp durma içinde.. eninde sonunda olacak nasılsa...

Amiiiiiiiiiiiin

Kızlar film önerisi olan ?

Prestij, changeling, khan, ghajini geldi ilk aklima..

Selam kızlar kendimi garip bir şekilde iyi hissediyorum bu hayra alamet midir sizce

Kendini iyi hissetmene sevindim canim hayırsız olacağını zannetmem daha iyi olacağına delalettir inşallah...

Ben cok fenayim..icim daralıyor... kocam aramadi bugün hiç düşündükçe müthiş bunalıyorum.. içimi kalbimi kerpetenle sıkıştırıyorlar sanki

İnşallah inşallah. ..

Sakin ol arar canım fırsatı olmamıştır hhenüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…