354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

BENİMKİDE BU
Siz "hayatının merkezine sizi koymuş" biriyle evlenmelisiniz.

Biraz bencil misiniz ne? istiyorsunuz ki hayat benim baş rolünde de elbetteki ben olmalıyım. Belki haklısınız ama sizi mutlu edecek kişiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Hayatının merkezinde sizin olduğunuz, sizin etrafınızda pervane olan, gözü sizden başka kimseyi görmeyen birini istiyorsunuz ki bugünlerde böylesini bulmak oldukça zor. Ama ola ki buldunuz sakın kaçırmayın zira sizin mutluluğunuz orada.

Ne güzel bende yanınızda olmak isterdimmmm
Keşke canım ama fazlasıyla uzağız

sana nispet yapıyordu yektacım senin ona şu an Trip atıyor olman lazımdı
Doldurmasana be insanları herkes sen mi
Senelerdir çekiyor sıkıntısını, bari bi işe yarasın

Bilgisayar mezunuyum.. yds ii gelmedi yaa o gün siz ii geldi fln muhabbeti yaparken sustum baya :/
Hayırlısı..

Yarasın bari

Seninkide güzelmiş canımmmm :))

Bugüne kadar zaten yeterince oturdunuz. Sizin, sizi kolunuzdan tutup oraya buraya götürecek birine ihtiyacınız var. Yıllardır gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz yerlere sizi gerekirse zorla götürecek, yerinde duramayan biriyle evlenmelisiniz. En azından çocuk yapana kadar Türkiye'nin tamamını, Avrupa'nın da büyük kısmını gezmelisiniz. Bunu size yaptıracak olan gezmeyi bilen ve seven bir hayat arkadaşı olmalıdır. Evde oturan, "off kim gidecek şimdi oralara" diyen birisi sizi hayat enerjinizi emer unutmayın.

Askerimde bende çok severiz yeni yerler görmeyi

Canlar ya bişey danışıcam size. Sevdiğim askerden gelince beni istemeye gelmek istiyorlar.Ağustos 2 de nişan istiyoruz annem babam biliyorlarda halamın ağzına bakıyorlar.Halamla konuşmaya çekiniyorum korkuyorum.Daha 3 ay var sizce zaman konuşmak için yeterlimi yoksa biraz daha bekleyeyimmi?

Neden hala diye sormak istiyorum
Seni annen baban mı dünyaya getirmiş halan mı kusura bakma ama

Neden hala diye sormak istiyorum
Seni annen baban mı dünyaya getirmiş halan mı kusura bakma ama

Canım benim babam konuşma duyma engelli ve ayrıca sorunlu annemde baskın bir karakter değil hep muhtaç olduğu için o halam bizimle ilgilendi yetişmemizle vs hala büyük buarada ailede de sözü geçer oyüzden annemler babmlar onun ağzına bakar.Halam bizi biliyor zatende istemiyorlar pek memnun değiller.Evlenir giderde çeker görürsün diyorlar konuştuğumda beni caydırmaya çalışcaklar die hiç konuşmak istemiyorumm:S

Son düzenleme:
Yok canım yaa o benim arkadaşımmm
vurcan onun kafasına
eyiymiş benimkine de yorum yap

hala ne alaka ki canım

Son düzenleme:

ha anladım canımmmmmm, seni vazgeçirmeye çalışsalar bile senin vazgeçecek halin yok nasılsa bence son 1 buçuk ay kala bahset ona :)

Anladım canım allah kolaylık versin ama mecburen konuşmak zorundasın

kız anlamadı bi kere senin ne yapmaya çalıştığını

:))))))))))))))

eyiymiş benimkine de yorum yap

hala ne alaka ki canım
Test sana bencil demiş ben daha ne yorum yapayım
Kızın içi temizde ondan anlamadı bi kere senin gibi fesat mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…