Benimkide böyle diyo :))
Monotonluk size göre değil, her gün yeni bir heyecan, sürpriz yaşamaya seven birisiniz. Bu sebeple sizi hayatta mutlu edecek kişi, sürpriz yapmayı bilen, sizi şımartan biri olmalıdır. Eve elinde bir demet çiçekle gelmekten bahsetmiyoruz. Sizi çiçek bahçesine götürecek biri lazım size. Akla hayale gelmedik sürprizlerle aklınızı başınızdan alan biri. Hayatın tekdüzeliğinde bir vaha gibi, yorulduğunuz anlarda "ben varım" diyen biri lazım size.
sana nispet yapıyordu yektacım senin ona şu an Trip atıyor olman lazımdı
Keşke canım ama fazlasıyla uzağızNe güzel bende yanınızda olmak isterdimmmm
Doldurmasana be insanları herkes sen misana nispet yapıyordu yektacım senin ona şu an Trip atıyor olman lazımdı
Senelerdir çekiyor sıkıntısını, bari bi işe yarasın
Bilgisayar mezunuyum.. yds ii gelmedi yaao gün siz ii geldi fln muhabbeti yaparken sustum baya :/
Hayırlısı..
BENİMKİDE BU
Siz "hayatının merkezine sizi koymuş" biriyle evlenmelisiniz.
Biraz bencil misiniz ne? istiyorsunuz ki hayat benim baş rolünde de elbetteki ben olmalıyım. Belki haklısınız ama sizi mutlu edecek kişiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Hayatının merkezinde sizin olduğunuz, sizin etrafınızda pervane olan, gözü sizden başka kimseyi görmeyen birini istiyorsunuz ki bugünlerde böylesini bulmak oldukça zor. Ama ola ki buldunuz sakın kaçırmayın zira sizin mutluluğunuz orada.
Canlar ya bişey danışıcam size. Sevdiğim askerden gelince beni istemeye gelmek istiyorlar.Ağustos 2 de nişan istiyoruz annem babam biliyorlarda halamın ağzına bakıyorlar.Halamla konuşmaya çekiniyorum korkuyorum.Daha 3 ay var sizce zaman konuşmak için yeterlimi yoksa biraz daha bekleyeyimmi?
Neden hala diye sormak istiyorum
Seni annen baban mı dünyaya getirmiş halan mı kusura bakma ama
vurcan onun kafasınaYok canım yaa o benim arkadaşımmm
eyiymişBugüne kadar zaten yeterince oturdunuz. Sizin, sizi kolunuzdan tutup oraya buraya götürecek birine ihtiyacınız var. Yıllardır gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz yerlere sizi gerekirse zorla götürecek, yerinde duramayan biriyle evlenmelisiniz. En azından çocuk yapana kadar Türkiye'nin tamamını, Avrupa'nın da büyük kısmını gezmelisiniz. Bunu size yaptıracak olan gezmeyi bilen ve seven bir hayat arkadaşı olmalıdır. Evde oturan, "off kim gidecek şimdi oralara" diyen birisi sizi hayat enerjinizi emer unutmayın.
Askerimde bende çok severiz yeni yerler görmeyi
Canlar ya bişey danışıcaktım size. Sevdiğim askerden gelince beni istemeye gelmek istiyorlar.Ağustos 2 de nişan istiyoruz annem babam biliyorlarda halamın ağzına bakıyorlar.Halamla konuşmaya çekiniyorum korkuyorum.Daha 3 ay var sizce zaman konuşmak için yeterlimi yoksa biraz daha bekleyeyimmi?
Canım benim babam konuşma duyma engelli ve ayrıca sorunlu annemde baskın bir karakter değil hep muhtaç olduğu için o halam bizimle ilgilendi yetişmemizle vs hala büyük buarada ailede de sözü geçer oyüzden annemler babmlar onun ağzına bakar.Halam bizi biliyor zatende istemiyorlar pek memnun değiller.Evlenir giderde çeker görürsün diyorlar konuştuğumda beni caydırmaya çalışcaklar die hiç konuşmak istemiyorumm:S
Anladım canım allah kolaylık versin ama mecburen konuşmak zorundasınCanım benim babam konuşma duyma engelli ve ayrıca sorunlu annemde baskın bir karakter değil hep muhtaç olduğu için o halam bizimle ilgilendi yetişmemizle vs hala büyük buarada ailede de sözü geçer oyüzden annemler babmlar onun ağzına bakar.Halam bizi biliyor zatende istemiyorlar pek memnun değiller.Evlenir giderde çeker görürsün diyorlar konuştuğumda beni caydırmaya çalışcaklar die hiç konuşmak istemiyorumm:S
Test sana bencil demiş ben daha ne yorum yapayımkız anlamadı bi kere senin ne yapmaya çalıştığını
:))))))))))))))
eyiymişbenimkine de yorum yap
hala ne alaka ki canım
vurcan onun kafasına
hala ne alaka ki canım
:))))))))))))))))))))Seninkide güzelmiş canımmmm :))
Keşke canım ama fazlasıyla uzağız
Doldurmasana be insanları herkes sen mi
Yarasın bari
anladım canım anladımda uzatmadım :))
Kız sen osmaniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeanladım canım anladımda uzatmadım :))
..............................
Test sana bencil demiş ben daha ne yorum yapayım
Kızın içi temizde ondan anlamadı bi kere senin gibi fesat mı
vurcan onun kafasına
hala ne alaka ki canım
Kız sen osmaniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bana takıl sen yektagününü gösterelim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?