Çalış canım çalışabildiğin kadr alıştır kendini.Ben çalışamıyorum ya halbuki çalışmam lazım sene başında çok iyi çalışıyorudm sora bocaladım ve malum son bıraktım ders çalışmayı
He ya ne güzel benim sevgilimde rapor almayı düşünüyor ama sınav olduğu için Temmuz 5 ten önce gelemez:S
evet canım burdada güzel aynen bende saat 5 olsada çıksam
Yakın olsakta toplaşsak ne iyi olurdu kızlarrr
koca karadeniz var aramızda :)
bende Trabzona gitmeyi istiyorum yakuzenimin nişanı olacaktı ama günübirlik gidip dönecez sanırım
boztepeye gitmek istiyorum ben
üvey evlaatt muamelesii
koca karadeniz var aramızda :)
bende Trabzona gitmeyi istiyorum yakuzenimin nişanı olacaktı ama günübirlik gidip dönecez sanırım
boztepeye gitmek istiyorum ben
Çalış canım çalışabildiğin kadr alıştır kendini.Ben çalışamıyorum ya halbuki çalışmam lazım sene başında çok iyi çalışıyorudm sora bocaladım ve malum son bıraktım ders çalışmayı
He ya ne güzel benim sevgilimde rapor almayı düşünüyor ama sınav olduğu için Temmuz 5 ten önce gelemez:S
benim de en çok gitmek istediğim şehirlerden birisi trabzon :) hatta karadeniz turu yapmadan ölürsem gözlerim açık gider o derece :)
Gelde hemen dönme olmazmı gideriz beraberrrr
Sümela'ya git kesinlikle, Uzungöl ve Sera GölüGanitada var ama orası çok esiyor daha vardı ama ben gidemedim
Sümela'ya git kesinlikle, Uzungöl ve Sera GölüGanitada var ama orası çok esiyor daha vardı ama ben gidemedim
27 nisan 6.45 uçağısen esese ne zaman dönüyorsunz
ne yapmalı ne yapmalı? sıkıntıdan bizimkine mesaj attım'ben de en çok neyi seviyorsun aşk?' yazdım bakalım cvp ne zaman ne şekilde gelecek
Ah ah keşkee keşke keşke ama haziranda şuan ki komutanları tayin olacakmış oooooooof ooooooooooooooooooofeşim komutanının insiyatifine bağlı büyük ihtimal olur dedi sercan varya sana demiştim oda olur büyük ihtimal dedi canıımm hayırlısıı artık
öyle tek kalmam mümkün olmayacak sanırım :/ ama temmuz ağustos o civarlarda olacam inşallahhho zamanda pişiriyor trabzon
Biz sinreyle görüşcez ki hıh
kızlar teste bakınbenimki doğru çıktı http://onedio.com/haber/testi-yapin-ruh-ikizinizi-bulun-291074
Yok canım ya yazın esmiyor çok güzel sarıyor dondurma yemek ordaa
Ne güzel bende yanınızda olmak isterdimmmm
Biz sinreyle görüşcez ki hıh
ben bir kere kasımda bi kerede aralıkta gittiğim için öyle kalmış aklımda
Hmmmm tırnak batması kötü ama erken dönerse güzel
ben evdeyimde ne oluyor bende sıkıldım((((((((((((((((((
koalacım sen ne mezunuydun? yds nasıl geldi?
Benimkide böyle diyo :))
Monotonluk size göre değil, her gün yeni bir heyecan, sürpriz yaşamaya seven birisiniz. Bu sebeple sizi hayatta mutlu edecek kişi, sürpriz yapmayı bilen, sizi şımartan biri olmalıdır. Eve elinde bir demet çiçekle gelmekten bahsetmiyoruz. Sizi çiçek bahçesine götürecek biri lazım size. Akla hayale gelmedik sürprizlerle aklınızı başınızdan alan biri. Hayatın tekdüzeliğinde bir vaha gibi, yorulduğunuz anlarda "ben varım" diyen biri lazım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?