354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

teşekkür edrimm
darısı başınıza o vakit iyi oluyo valla tavsiye ederim

ben tadını biliyorum çoktan yidim

Canım kitap ne alemde :) nasıl gidiyor :)

kitap mı :26: okuyorum da benimkiyle konuşmuyoruz yani aramıyo bende bırakmıştım çizmeyi not düşmeyi dün yarım bırakmıcam başladığım işi bitircem dedim devam ediyorum işte... nolur bilmem ama doğum günü için aynı şeyleri yapıcam ( gitmeye de bilirim sadece yollarım belki)

senin nasıl gidiyo napıyosun bakalım

demi
ben izin al dinlen biraz diyorum, istemiyor kesinlikle bitsin gitsin diyor

Şimdi şöyle oluyor ilk ayrılış baya zor oluyor alışıyorsun zamanla izine gidince dönerken aynısı olur düşüncesiyle bitsin gitsin kafası oluyor :) Bencede sizin için en güzeli haftasonları birliktesiniz istediğinizde.. hafta içi görüş varsa eğer öylede gidebilirsin istediğinde görebildikten sonra izne ne gerek var bitsin çıksın aradan :)

Seninkini böyle istanbula yakın kk olarak toplaşıp gidip topuğuna sıkıcaaaz
İyi gidiyor canım trigonometri konusu beni bekliyor bende burda fink atıyorum işte

Son düzenleme:

Uyuyamıyor çünkü o yüzden diyorum ben izin al diye, kafası küçücük kaldı :) şimdi hafta içi gitseydim 48 saatten fazla uykusuz kalacaktı benim yüzümden, o yüzden hafta sonuda gitmeyecem sanırım:/

ne kuaförü lan

Öyle yazmış kuafördeyim diye saçlarını kestiriyormuş :)

seninkine ne yaptırıyorlarki canım ya o kadar uykusuz kalıyor :/

Gidelim duzceye adanayaa!!!
Kuafordeyimmm ben simdi senin gibi kendim kesmiyorum sacimi

he ben senin yorumu kaçırmışım
gayette güzel oldu bi kere
şimdi sen dökül paraları kuaföre, eee marifet meselesi tabi herkes sinir icabı kesemiyor saçını benim gibi

Seninkini böyle istanbula yakın kk olarak toplaşıp gidip topuğuna sıkıcaaaz
İyi gidiyor canım trigonometri konusu beni bekliyor bende burda fink atıyorum işte

sıkın furun oni tövbe tövbeeeeeee

olsun boşver trigo da neymiş kk var ken

sende accık ara ver gitmelere öbür hafta sonu şey edersin

Öyle yazmış kuafördeyim diye saçlarını kestiriyormuş :)

seninkine ne yaptırıyorlarki canım ya o kadar uykusuz kalıyor :/

gece kamera nöbetçisi, 6-8 arası nöbette, sabahta nerden baksan 11-12 ye kadar başka bişey çıkıyor yaptırıyorlar. Bende gitsem full uykusuz kalıcak

sıkın furun oni tövbe tövbeeeeeee

olsun boşver trigo da neymiş kk var ken

sende accık ara ver gitmelere öbür hafta sonu şey edersin

Tabi caaanımmm bende öyle düşünüyorum

gece kamera nöbetçisi, 6-8 arası nöbette, sabahta nerden baksan 11-12 ye kadar başka bişey çıkıyor yaptırıyorlar. Bende gitsem full uykusuz kalıcak

Nöbetleri muafsa 6-8 kamera nöbeti iyidir aslında normalde zaten 6gibi kalkarlar gece uyku bölünmemiş olur :/ gece 11 12 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…