yürü git
görmedim lan yorumu
hadi canım
kökünden kazıçok yakışır zannımca
kes kes kes kes kes
Tabi caaanımmm bende öyle düşünüyorum
[/COLOR][/FONT][/B]
tam tersi canım akşam 6-sabah 8 nöbeti, 8 den 11-12 ye kadar da ne varsa işte :/
ooooy o zordur bende sabah 6-8 sandım ne rahatmış dedim keşke kaçarak uzaklaşsaymış o iştenmutlaka iş çıkar işi eksik olmaz oraların
ee artık özleyeceksin azıcık :/
bende uzun bir yola gittin farz ederim kandırırım kendimi neyapiiiiiimmmmmmmmmmmm bütün hatıralarıma da saygılar arz ederim... ama unuturmuyum ? asla niye unutayımmmmmmmmmmm
gaydiriguppak cemileeeemmm nasıl nasıl edelimmm de biz bu işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oyfffffffff bana geliyolar soldan soldan lunnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm :26::26::26::26::18::18::18::18::18::18:
gelmesin gelmesin aç eşinize ne zaman rezil oldunuz topiğini geçicek hepsiiiii
canım hiç bişiy istemiyo ,çalışmayı da bıraktım burda takılıyom
canım hiç bişiy istemiyo ,çalışmayı da bıraktım burda takılıyom
kızlar napyosunuzzz? ben ve kararsızlılarımmikizler burcu da değilim ki bişi sorucam bi fikir verin bakiimmm???
Haydi sor sor sor:)kızlar napyosunuzzz? ben ve kararsızlılarımmikizler burcu da değilim ki bişi sorucam bi fikir verin bakiimmm???
kızlar napyosunuzzz? ben ve kararsızlılarımmikizler burcu da değilim ki bişi sorucam bi fikir verin bakiimmm???
Tamam tamam silkeleniyorum hemenöyle yapma işteaç hadi aç aç aç aç aç aç aç aç aççç
ben sorayım o zamankızlar kredi çekmek istiyorum ama kararsızım mevla konusunda. kredi kartı borcum ve daha önce çekmiş olduğum kredimin toplam borcu 4,500 tl civarında falan. şuan en uygun iş bankası görünüyor. 1.20 faiz oranı masrafsız. elimde para da kalsın malum çeyiz düzüyorum diye düşünüp 10000 tl istiyordum ama bankacım ile konuştum ne gerek var o kadar faiz ödemeye. hem evleneceksin nişanlın halletsin sen kendi bireysel borçlarını kapat gerek duyulursa yine çekersin dedi.18 ay vadeli 5000 tl şuan için uygun bana. ya kredi kartı faizi 60 tl almışlar bu ay Allah cezasını versin yaaa uyuz oldum. bi hesap yaptım 250 tl taksitim bu ay bitiyor geriye yine 2 ay 3 ayı kalan taksitlerim kalıyor. 18 ay zaten beklemem düğünde takılanlarla da sonra kapatırım diye düşünüdüm. sizce nasıl?
Kredi için akbankada bakmanızı öneririm. bencede 10bin liralık borça girmek gereksiz. Ne için çekmek istiyorsunuz ki krediyi
canım akbank ile konuştum. 1.29 faiz oranı ihtiyaç kredisinin. önceki kredimi kapatmak ve kredi kartı borcumu ödemek için. çünkü beni çok zorlamaya başladı ikiside. elimde bişi kalmıyor. ki borç da zaten nişan zamanında yapılan borçlar5000 tl hepsini kapatıyor ama ben elimde de para kalsın istiyordum bankacı da öyle deyince kararsız kaldım. boşuana faiz ödeme borcun neyse onu kapat dedi.
he ben senin yorumu kaçırmışım
gayette güzel oldu bi kere
şimdi sen dökül paraları kuaföre, eee marifet meselesi tabi herkes sinir icabı kesemiyor saçını benim gibi
Azcikkkkheee taaam ucundan accıksa bişiy olmasss
yürü git
görmedim lan yorumu
hadi canım
kökünden kazıçok yakışır zannımca
kes kes kes kes kes
Valla canim bizde kredi oduyoruz kredi karti borcu vs derkrn kredi cekip esimin karti kapattirdik en azindan sadece kredi odeyelim diye..insan birazda olsa rahatliyor..haa kredi karti borcun azalcak kullanmam onubdiyosan biraz sabret sonra tek kredini ode..genelde pek oyle olmaz ama.:) biz esimin kapattik ama benimkinden kullanmaya devam..yani rahatlaticak beni diosan cek..on bin cekebilirsin ama gercktn ihtitaclarina harcicaksan dugun icin.yoksa bencede okadar borca girme..ama su da var dugunse toplu para gecincr eline arada toplu toplu yatirirsin cok faiz odemezsin surede kiasalir...anlicagin pek fikir veremedim ama her ikiside olurcanım akbank ile konuştum. 1.29 faiz oranı ihtiyaç kredisinin. önceki kredimi kapatmak ve kredi kartı borcumu ödemek için. çünkü beni çok zorlamaya başladı ikiside. elimde bişi kalmıyor. ki borç da zaten nişan zamanında yapılan borçlar5000 tl hepsini kapatıyor ama ben elimde de para kalsın istiyordum bankacı da öyle deyince kararsız kaldım. boşuana faiz ödeme borcun neyse onu kapat dedi.
şuan kıt kanaat ödeyebilirim diyorsan ee 2 3 aya taksitlerim azalıyor diyorsan ben yine girme derim borca 10bine atıyorum 2bin faiz ödesen o 2binle bi açığını kapatırsın havaya atılmış bir 2bin gibi düşünüyorum ben kredi işini.Borcunu kapatmak için tekrar borca girme derim ben Sen bilirsin yinede
Valla canim bizde kredi oduyoruz kredi karti borcu vs derkrn kredi cekip esimin karti kapattirdik en azindan sadece kredi odeyelim diye..insan birazda olsa rahatliyor..haa kredi karti borcun azalcak kullanmam onubdiyosan biraz sabret sonra tek kredini ode..genelde pek oyle olmaz ama.:) biz esimin kapattik ama benimkinden kullanmaya devam..yani rahatlaticak beni diosan cek..on bin cekebilirsin ama gercktn ihtitaclarina harcicaksan dugun icin.yoksa bencede okadar borca girme..ama su da var dugunse toplu para gecincr eline arada toplu toplu yatirirsin cok faiz odemezsin surede kiasalir...anlicagin pek fikir veremedim ama her ikiside olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?