Valla heyecan mı stres mi bilmiyorum ama 2 ayda 3. kez hasta oldumheyecandandır o heyecandan
Geçmiş olsun..Ben yine hasta oldum yaaa
Heeey iyi aksamlarr
İçim sıkıldı, ağlamak istiyorum, boğazım darlanıyor....
bilmiyorum sıkıldım, bunaldım kendime kızıyorum şu an :/nolduki nedeeeen
selaaaaaaam kızlaaaaar
Ayy eress gamzeli sizin yüzünüzden bir an beynim koşarak uzaklaştı355.döneme yorum yapmışsınız bende bizim topik sandım girdim yorumları okuyorum bebek olmuş aa diyorum kimin bebeği yukarı cıkıyorum görmediğim insanlar a a bunlar kim ki diyorum ben baya kaçırmışım yeni insanlar gelmiş diyorum yukarı çıkıyorum iyice şaşırıyorum sonra fark ettim ki 355 miş
Ayy eress gamzeli sizin yüzünüzden bir an beynim koşarak uzaklaştı355.döneme yorum yapmışsınız bende bizim topik sandım girdim yorumları okuyorum bebek olmuş aa diyorum kimin bebeği yukarı cıkıyorum görmediğim insanlar a a bunlar kim ki diyorum ben baya kaçırmışım yeni insanlar gelmiş diyorum yukarı çıkıyorum iyice şaşırıyorum sonra fark ettim ki 355 miş
Çorba etmişlerAhahah deli
Onlar aslinda 353 basliklari yanlis. Mayistakiler 355. Donem olacak ama onlarda konu acmamislar yazik
Ahahah deli
Onlar aslinda 353 basliklari yanlis. Mayistakiler 355. Donem olacak ama onlarda konu acmamislar yazik
vah garibim şokamı girdin sen
hahaha sorma anlık dedim ne oluyor kim doğurdu bir an evlilier geçti kafamdan ama onlarda çocuk yoktu dedim baya karıştı devrelerim yanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?