Ne carsisi ne nisani la anlamadimcanım sıkılıyor uykum var
çarşı mı nişan mı?
Kuzu sen niye geliyordun ay?:what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çarşı askerimin çarşısı, nişan kuzenimin nişanı, hangisine gideyim :/Ne carsisi ne nisani la anlamadim
Ucakla ankaraya gidip hizli trenle eskisehire gidiyorum aslinda. Yarin sabah 8de ankaradayim arkadasimda gelmisken bizde kal pazartesi beraber donelim dedi e iyi madem dedim bende ondan yarin gecr ankarada kalicam :)
Çarşı askerimin çarşısı, nişan kuzenimin nişanı, hangisine gideyim :/
Çarşı askerimin çarşısı, nişan kuzenimin nişanı, hangisine gideyim :/
farklı şehirde olacak onu yapamam :/çarşıya sabahtan git, nişan zaten öğleden sonradır en erken
İkisini ayni günde yapamam diyorsan direkt kuzense nisana git amca kizi teyze oglu falansa
farklı şehirde olacak onu yapamam :/
farklı şehir kuzum işte :/ teyzemin kızı
Nisan o zaman askerine obur haftada gidersin ama nisana obur hafta gidemezsin
farklı şehirde olacak onu yapamam :/
farklı şehir kuzum işte :/ teyzemin kızı
öbür hafta da çarşısı yok ki2 hafta da 1 çıkıyor:/
o zaman tabikisi de nişana gideceksinnn
Eh olmezsin 3hafta gormezsen :) Nisana gitmen daha dogru 'bence'
Benimde oyle canim...hafta ici kv deyim hafta sonu annemlerde..evimi ozluyorum bazen:/ haliyle hfta sonlari biraz bakabiliyorum..temmuzda gireceksin dimi canim
Evet canim temmuzda.. ben de annemlerde kalıyorum, arada kvye geçiyorum işte hafta sonuna fln.. haftada bir de evime geliyorum, özlüyorum ben de evimi çokkitaplarım hep annemlerde, insallah sıkmam lazım kendimi. Çünkü açıktan atamaları kaldıracaklarmıs :/ inşallah yerleşiriz canım ..
Bizimki de yarın bize kahvaltıya geliyor :) sonra beraber anneannemlere gidicez ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah canim evet ya calismak lazimm...benimde isyerim ilcede olunca kv yakin..hfta ici orda hafta sonu annemde..insallah guzel bi puan alirda yerlesiriz://cok sukur iyiki ailelerimiz bizimle...
Siz ayni sehirdemiydiniz canim:)
Sabahın köründe günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?