354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

farklı şeyler derkeeeen :44:

yaa canım fal işi farklıdır zatennn hani şekil yorumlamak değil sadece ben hiç tanımadığım bi kadında farklı şeyler görmüştüm sölemiştim sonra bir rüya gördüm ve gün yemin ettim bir daha bakmam diye ogün bugündür bakmadım kimseye bakmamdaa zaten eğer duyduğum falda şöle dedi böle dedi biliyor çıkıcak diye planlar yapmak direk şirk koşmak demek amaann neyse karışık bi işler

Benimki de kantinde şimdi.. kasada fln duruyormus gelen malları dizdiriyormus fln.. o zaman o da olmamasi lazim.. :/ yine de içim rahat değil sorcam..
Bencede olmaz canim gorevi varsa..bende daha duymadimm kocamdan..buarada ins kpss kazaniriz ya gerci calismak lazim ama isyeri ile biraz zor oluyor..sen calisiyomusub

Bencede olmaz canim gorevi varsa..bende daha duymadimm kocamdan..buarada ins kpss kazaniriz ya gerci calismak lazim ama isyeri ile biraz zor oluyor..sen calisiyomusub

Yok canim çalışmıyorum
Ama bi düzenim yok sürekli bi yerlerdeyim. Boş zaman çok ama hiçbir şey yetişmiyo cok garip hissediyorum.. iice asılmam lazım

Ben baktirmiyorum ya baktirinca kotu olacakmis gibi geliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim çalışmıyorum
Ama bi düzenim yok sürekli bi yerlerdeyim. Boş zaman çok ama hiçbir şey yetişmiyo cok garip hissediyorum.. iice asılmam lazım
Benimde oyle canim...hafta ici kv deyim hafta sonu annemlerde..evimi ozluyorum bazen:/ haliyle hfta sonlari biraz bakabiliyorum..temmuzda gireceksin dimi canim

Merhaba kızlar ay yoruldum kalktığımdan beri koşuşturmaca
Sabah kalktığımdan beri valiz yapıyorum her yerden eşyam çıkıyor %95 bitirdim neyseki
Kaş bıyık bilmemne
Yapmasaydım içimde kalacaktı patates maskesi yaptım Sonra banyoda kırklandım
Saçlarımı yaptım .Çıkınca bide üstüne kil maskesi yaptım
Sabah 6.45de uçağım var bu kadar vicdansızlık bu kadar insafsızlık olmaaaaaaaaaaaz
Yarın gece Ankarada kalacağım pazartesi geçeceğim Eskişehire yarın çok fazla yazamayabilirim

sanki bugün yazdı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…