354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

gamzeliiiiii fal ve tarotta peşindeyim kardeş

ayy tarottaki ne güzel yazdı banaaa 2 ay sonra dediii tam bizim düşündüğümüz zamanlara denk geliyo yanii

kahve falı baktırmıştım ya, o da aynı şeyleri sölemişti

ayy tarottaki ne güzel yazdı banaaa 2 ay sonra dediii tam bizim düşündüğümüz zamanlara denk geliyo yanii

hadi yaa :) ay ben de pek meraklıyım böyle şeylere de tanıdık iyi bilen biri yok işte :s ayrıca bildirim gelmiyor bana yaa neden ki? mesaj kutumu da boşalttım :s

bende merak ettim şu tarotçuyu yazayım bakalım bu arada eşim tatbikat için burda öyle bişey yok dedi

ben de sordum. öyle bişey yok dedi tatbikat için.. ay bana da çok güzel şeyler söyledi mutlu oldum

canım karşılaşamıyorum bu ara nasılsııınnnn :) bakalım bana ne dicek merak ettim evet seninkini okudum güzel şyler demişş

canım karşılaşamıyorum bu ara nasılsııınnnn :) bakalım bana ne dicek merak ettim evet seninkini okudum güzel şyler demişş

iyiyim tatlım. görüşemedik sanki dimi? farkındayım ben de ben de seninkini bekliyorum ne dicek diye

iyiyim tatlım. görüşemedik sanki dimi? farkındayım ben de ben de seninkini bekliyorum ne dicek diye

amaannn ne biçim bişey dedi beeee ayyy zaten bu fal işlerinden vazgeçmem lazım her defasında pişman oluyorummm şimdi bide gıcık olduummm

sıkma canını kuzum. sonuçta fal işte..

ya ben eskiden baya baya bakardım sonra farklı şeyler olunca yemin ettim bakmıyorum şimdi o yüzden baktırmakta istemiyorum gerçi kahve falı odaaa amaann işte sonuç olarak baktırmamak lazım

ya ben eskiden baya baya bakardım sonra farklı şeyler olunca yemin ettim bakmıyorum şimdi o yüzden baktırmakta istemiyorum gerçi kahve falı odaaa amaann işte sonuç olarak baktırmamak lazım

farklı şeyler derkeeeen :44:

merak işte anacım salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…