yalnız 3 hafta tatbikata giderse ve ben 3 hafta haber alamayacak olursam, benim haliyet-i ruhumu düşünebiliyor musunuz :111::111::111:
kafayı sıyırırım ben o ara kesinn:111:
yalnız 3 hafta tatbikata giderse ve ben 3 hafta haber alamayacak olursam, benim haliyet-i ruhumu düşünebiliyor musunuz :111::111::111:
Hiçbirimiz foruma girmicez o tarihte
abboooooooooooooo
kızım sana face'den sararım ben de o zaman
gamzeliiiiiifal ve tarotta peşindeyim kardeş
ayy tarottaki ne güzel yazdı banaaa2 ay sonra dediii tam bizim düşündüğümüz zamanlara denk geliyo yanii
kahve falı baktırmıştım ya, o da aynı şeyleri sölemişti
ayy tarottaki ne güzel yazdı banaaa2 ay sonra dediii tam bizim düşündüğümüz zamanlara denk geliyo yanii
kahve falı baktırmıştım ya, o da aynı şeyleri sölemişti
bende merak ettim şu tarotçuyu yazayım bakalım bu arada eşim tatbikat için burda öyle bişey yok dedi
bende merak ettim şu tarotçuyu yazayım bakalım bu arada eşim tatbikat için burda öyle bişey yok dedi
daha 1 ay var ya o yüzden belki söylenmemiştir henüz :44:
yok yok sıyırmazsın en fazla benim gibi olursun
ben de sordum. öyle bişey yok dedi tatbikat için.. ay bana da çok güzel şeyler söyledi mutlu oldum
canım karşılaşamıyorum bu ara nasılsııınnnn :) bakalım bana ne dicek merak ettimevet seninkini okudum güzel şyler demişş
iyiyim tatlım. görüşemedik sanki dimi? farkındayım ben deben de seninkini bekliyorum ne dicek diye
amaannn ne biçim bişey dedi beeee ayyy zaten bu fal işlerinden vazgeçmem lazım her defasında pişman oluyorummm şimdi bide gıcık olduummm
bilemiyorum ama olsada eşimin katılması zor 3 hafta posta olmadan olmaz sanırım adam binbaşı
sıkma canını kuzum. sonuçta fal işte..
ya ben eskiden baya baya bakardım sonra farklı şeyler olunca yemin ettim bakmıyorum şimdi o yüzden baktırmakta istemiyorum gerçi kahve falı odaaa amaann işte sonuç olarak baktırmamak lazım
ya ben eskiden baya baya bakardım sonra farklı şeyler olunca yemin ettim bakmıyorum şimdi o yüzden baktırmakta istemiyorum gerçi kahve falı odaaa amaann işte sonuç olarak baktırmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?