şuan ççççççooooooooooooooooook sinirliyimmmmmmmmmm
oyyyyyyyyfffffffffffff severek aldığım ilkkez giydiğim ve askerime giderken giymek istediğim gömleğim şimdi tükenmez kalemle boyandıııııııııııııııııı
sildimmmmmmm ama çıkmadı ne çıkarır bunu yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
leke çıkarıcı mendiller var onlardan alıp silmeye dene bi canım
asprin diye kırmızı fısfıslı şişede bişey var onu dene canım
Yol iznine gore canimmm bizim 2gunŞımarık
şimdi ben de mi düzCedeyim bilen duyan gören
Bence deeeha ha ha gene başladık ikimiz buna çok takıyoz haaa ama süper bir duyguuuuuuuuuuuuuuuu
Dedim isteson günü 1 değil şafak doğan güneş mi dicez şimdi :26:
birde ben de düzcemiyim erees bişe demedi bana
Kuru temizlemeye ver ?şuan ççççççooooooooooooooooook sinirliyimmmmmmmmmm
oyyyyyyyyfffffffffffff severek aldığım ilkkez giydiğim ve askerime giderken giymek istediğim gömleğim şimdi tükenmez kalemle boyandıııııııııııııııııı
sildimmmmmmm ama çıkmadı ne çıkarır bunu yaaaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84:
Aspirin diye bi leke çıkarıcı var onu dene
nabıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hiçç boş boş takılıyorum luna sen ?
3-4 gündür 5 de yatıyorumAfiyet olsun aynen
3-4 gündür 5 de yatıyorumiyice sorumsuz oldum oturup dizi izliyorum sen çalışabildin mi hiç?
Bi hedefim yok ki çalışayım bende hep bilgisayar başındayım hofff
geçici bi hedef belirli yani ikinci plan gibi ona göre davran belki işe yarar
Belirleyemiyorum işte :/
okul öncesi istiyorum dememişmiydin sen? Şimdilik onu belirle kafanda
İşte ilk hedefim oydu ona yetecek kadar puan aldım ondan sonrası için bir şey kalmadı şuan onun rahatlığı yatıyorum
Pdr yi eklesek ?
Edebiyat iyidir ya bende ezberlemiştim zamanındaOlabilir ama edebiyat ezberi lazım oda zor geliyorSen de kendine çeki düzen versene :/
Edebiyat iyidir ya bende ezberlemiştim zamanında
Kendime güvenim yok hiç :/ yoksa başlasam gidecek ama, yok benden bi halt olmaz diyorum
Okulunu başarıyla bitiren birinden mi bir halt olmaz ? bak dilden iyi sonuç aldın şuan senden alt seviyede olan kişiler bir halt olmuş senden mi bir halt olmaz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?