354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Sıkıldım regl erteletmek için ilaç içmiştim 10 gün kadar erteledi hala olamadım hormon mormon kalmadı çocuğu orda rahat bırakmıyorum kendim her dk ağlak mod off içim sıkılıyor

neden erteledin ki :44::44: bende öyleyim çareyi kafayı kırmakta buluyorum,sende öyle yap canım

neden erteledin ki :44::44: bende öyleyim çareyi kafayı kırmakta buluyorum,sende öyle yap canım

ya lazer için :/ 2 gün kendiliğinden geç olmuştu olursam randevuya denk gelecekti benim gittiğim yerde 1 nnormal seans bırde kontrol seansı oluyor kontrolleri erteletemiyorsun bu seanstan memnun kalmamıştım o yüzden regl erteleteyim dedim ama pişman oldum hiç iyi değilim

Sabah kalk müge anlıyı izle ağla ondan sonra arada evim şahanede duygusal hikayeler oluyor onu ağla haberleri aç ağlaaa çok fenayım

Kafa nasıl kırılıyor ?

haaa anladım :/
Kafa nasıl kırılır
1. Müge Anlı izlemeyeceksin :)
2. Haberleri tv den takip etmeyeceksin :)
3. Evim şahaneye bende bakıyorum ona bişey diyemeyeceğim :)
4. Ben gibi olacaksın yani amann salla diyeceksin bazı şeylere evet çok fazla başarılı olamıyorum ama en azından tüm gün ağlamıyorum
5. Kendini başka şeylere odaklayacaksın mesela edebiyata çalışmak gibi, ya da sevdiğin bir yabancı dizinin 1. sezonunu 1 günde bitirmek gibi böyle olunca düşünmeye zamanın kalmıyor(benim için bu gibi gibi oluyor yani)

Müge Anlı bir yaşam tarzı benim için ondan kopamaycam Şaka bir yana doğru diyorsun haberler çok etkiliyorr

Tabi kotasız internetin var kafa dağıtırsın fakirim ben ay sonunu nasıl getiririm diye düşünüyorum

tv de e2 ya da cnbc çekmiyo muı kuzum :)orda izle

Düşünüyor gibiyim :26: sen ne dersin bu işe

İyi fikir

valla canım, okul öncesi biraz sabır işi

eğer gerçekten çocukları çok seviyorsan ve bende gerekli sabır var diyorsan, olur, ama bu iki konuda en ufak bi soru işaretn varsa uzak durrr çünkü bi nevi bakıcı gibi oluyor okul önceciler aslında :26:

Düşüneceğim canım sağol

Kızlar iyi geceler öpüyorum sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydııınn herkeseeeeee 1 mayıs işçi bayramında çalışan bir işçiyim psikopata bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…