Konuştunuz mu bari siz
Akşam baktım iyi olmayacak hadi yat sen iyi geceler dedim kapattım
Arkasından mesaj attım askerde olmasan söyleyecek çok şeyim var ama gelince söyleyeceğim yazdım
Sabah ona peki aşkım yazmış
Daha da konuşmadık
Düzelir canım sen Kıyamazsin duzelir
Öyle ufak bir şey değil ki koca bi sorun bizimki sürekli kavga çıkacak bu yüzden biliyorum
Minik küslük değil yani
Bu işte sen haklısın senin dediğin olmalı aslında
Zaten olacak ben bunu biliyorum ama benim dediğim olduğu için hep sorun çıkartacak
Olmaz.Anlamaz yani ben sana demiştim böyle olacağını derÇıkartırsa gerekeni söylersin artık yeter diye olmaz mı
Olmaz.Anlamaz yani ben sana demiştim böyle olacağını der
Hmmm allah yardımcın olsun canım. Bu sevgiler çok güzel pahasi biçilmez ama sıkıntılarda peşinden geliyor cok var
Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)
ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acabave inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk
bunun adı tabii ki AŞKne güzel bak hissediyorsun demek ki ruh eşin o
Diyosun
Evleneyim bari ben bunla
beklediğine değsin bari evlenin
5sene 4 ay oldu evlenene kadar ohooooooooooooooooooo
günaydııınn herkeseeeeee 1 mayıs işçi bayramında çalışan bir işçiyim psikopata bağladım
Gunaydiiiinnnnn
günaydın hemşireler
Günaydın nasılsınız
Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)
ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acabave inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk
günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnn
bunun adı telepatik aşköyle kocaman ki aşkın, hissediyorsun işteee
ayyyy, hadi bakalımm.. senin için hayırlı olan neyse, rabbim onu yaşatsın bu gidişinde...
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnasip kuzum.. hayırlısı ise olmalı zaten..
günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnn
bunun adı telepatik aşköyle kocaman ki aşkın, hissediyorsun işteee
ayyyy, hadi bakalımm.. senin için hayırlı olan neyse, rabbim onu yaşatsın bu gidişinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?