günaydın hemşireler
günaydııınn herkeseeeeee 1 mayıs işçi bayramında çalışan bir işçiyim psikopata bağladım
Gunaydiiiinnnnn
günaydın hemşireler
Günaydın nasılsınız
Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)
günaydııınn herkeseeeeee 1 mayıs işçi bayramında çalışan bir işçiyim psikopata bağladım
Ay telefonumu bilerek sessize almistim sabah sms atinca duymamayim diye her sabah kalkinca atar cunku. Ben de telefonunsesine uyanir cevap veririm. Ama bugun duymak uyanmak istemedim sinirimden. 6.20de sms atti telefon sessizdeydi valla benim gozler bi acildi bi baktim o an sms gelmis takmadim geri uyudum 9.15gibi yeniden sms atti yine uyuyordum yine gozum birden acildi baktim sms gelmis
Adi ne bunun bilmiyorum :)
şafak sayar 82 gösteriyo 3.şubat başlangıçla, neden
ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acabave inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk
Ya izinler sıfır ona rağmen iki gün fazla sizden niye ki ya yoksa 82mi doğrusualla alla neden acaba canıımm yol iznini düştünmü
İnşallah canım Sağol hayırlısı olsun artıkİyi sonuçlar la dönersin insallah
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeee
aşk aşk aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Umarım bi aksilik çıkmaz ya:26:ist.a gitme planları yapıyorum heyecanla , arkadaşımda kalıcam onu ayarladım bugün bileti ayarlıycam ona iki T-Shirt aldım çarşı izninde giysin die
çok heyecanlıyım ve o hala aramadı , haberi bile yok... gidince tepkisi nolur acabave inşallah pazar ki izninde çıkar bi aksilik olmadan
oyyyyyyyf bi tuhafım ,hem mutlu hem buruk
Aşk olabilir mi acabaaaa
1 günlük yol iznini düştünmüüüşafak sayar 82 gösteriyo 3.şubat başlangıçla, neden
Umarım bi aksilik çıkmaz ya:26:
:103::103:
O da benim kadar hisli olsa keşke..
1 günlük yol iznini düştünmüüü
Erkekler olamazlar öyle canım
Vardır mutlaka yaa
En iyisi benimkidir ama arada bazen sorun olabiliyor yinede
:) :) :) :) :) :):) :) :):) :) :)
Yaaaa içim soğusun da kırmim diye bekliyorum. .sende öyle yaparsın
Anlamadım tam
Böyle durumlar olunca çok fazla çatmak istemiyorum ona kırmamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?