Günaydın kızlaaarrrr bi haftada geçti çok şükürrrrr .Su gibi akıp geçsin günleerrrr inşAllahhh
Günaydın kızlaaarrrr bi haftada geçti çok şükürrrrr .Su gibi akıp geçsin günleerrrr inşAllahhh
günaydıınn kızlarrr 70 lere düştümm sonundaaaa
günaaaaaayyyyyyyddddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))9 evet 70leri de gördük çok şükür ben 140ları hatırlıyorum yaaaa
günaaaaaayyyyyyyddddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))9 evet 70leri de gördük çok şükür ben 140ları hatırlıyorum yaaaa
Gozun aydiinn
Gunayyydinnnn
aynen yaaa bide dün eşimle konuşurken tel kapandı şarj mı bitti yoksa yakalandımı bilmiyorum hala kapalı tel uff tedirginim
kötüye yorma hemen kuzum şarjı bitmiştir sabah ve gece fırsatı olmamıştır şarj etmek için. geçen gün bize de aynısı olmuştu 1,5 gün haber alamadım herifimden
günaydın canımmm sağolasın ayy 1 yazsın ereess ne zaman yazcak ki bu defa saymadım
Benim 18 senin 19 gün sonra
senin 21 inde benim 22 sindeuufff bitsin artık istiyorum
Beni 20 si senin 21 isenin 21 inde benim 22 sindeuufff bitsin artık istiyorum
Beni 20 si senin 21 i
amaaann bu hesap işleri bozdu beni 3 aydır saya saya neysem ne aha burda yazcak nasılsa:44:
Kız geçiyo sanki he geçiyo ya geçiyo bitiyo gidiyo
evet canım aynen öyle geriye dönüp bakınca geçiyor geçmiş diyorum ama genede 79 gün uuupppuzuuunnn geliyo hayırlısıyla bir bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?