Ne yapayım gülüm boş boş oturuyorum sen napıyorsun
yeni oturdum bugun ev kızı modundaydım :) birazdan kişisel bakım yapıcım belim ağrıyor
Yap yap iyi olur
selam canım, geçmiş olsunbenimde her tarafım ağrıyor:/
ZAyıfla mademgöbeğim özerklik ilan etti, yapsam nolur bişeye benzemiyorum
askerimm bugün çarşı iznine çıkarken, ona süpriz hediye olarak gönderdiğim tişörtü giymiş, nasıl mutlu oldum üzerinde görünceee
kızlar selam,
Daha yeni gördüm başlığı da hemen yazayım istedim. Şimdi benim sevgilim 7 şubatta gitti ve hiç izin kullanmadı. Yani sadece yemin töreninde 2 gün evci çıktı ama sanırım o izin sayılmıyo. İnterntetten baktım ama bulamadım ne zaman terhis olacağını.. oda tam bilmiyo aslında. hani 12 gün uzadı ya şimdi kısa dönemler. Sizin bi bilginiz var mı? ne zaman bitecek askerlik? benim hesabıma göre sanki 77 gün kaldı gibi ama emin değilim. Bilgilendirme istiyorum, çok acciilll :)
Çarşı izniiiiiiiiiiiiiii
kızlar selam,
Daha yeni gördüm başlığı da hemen yazayım istedim. Şimdi benim sevgilim 7 şubatta gitti ve hiç izin kullanmadı. Yani sadece yemin töreninde 2 gün evci çıktı ama sanırım o izin sayılmıyo. İnterntetten baktım ama bulamadım ne zaman terhis olacağını.. oda tam bilmiyo aslında. hani 12 gün uzadı ya şimdi kısa dönemler. Sizin bi bilginiz var mı? ne zaman bitecek askerlik? benim hesabıma göre sanki 77 gün kaldı gibi ama emin değilim. Bilgilendirme istiyorum, çok acciilll :)
Depresyondayım
Sen?
selam kızlarrr nasılsınızz keyifler yerinde mi benim sabahan beri başım çatlıyor 2 kere ilaç içtim yok geçmedii
benvesen merhaba. tanışmadık biz galiba seninle. Allah kavuştursun askerin nerede? Sen nerelisin?
sağolasın monarkkk evet sanırım tanışmadık ben ankaradayım askerimde kıbrısta allah kavuştursun sizi de
Teşekkür ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yol iznine göre 77 yada 78 kaldı
hoşgeldiiiiiin
senin askerin nerdeee?
Askerim İstanbul Çatalcada.. seninki nerde?
sağol canımmsağol lunacım sanada geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?