hastayım lan birazda bana ağla kafan dağılsın
Ölmussun aglayanin yok
Çook mutlu oldum gece gece :) Canım sevgilim ya günlük tutuyormuş :) ağzından kaçırdı geldiğinde bana verecekmiş ben yapmak istemiştim o yapmış canımıniçi
ne gıcıksın ya.. Ölürsem kendine yeni bi tavşan bulursun artık
İlk ve son tavsanim olacasin tavsanim..
bunun şerefine sana hareketli cadı bulicimmmmmmmmmmmmmmm
Ayyy ciddi miii hadi bakalimmmm
Cirkin cadi olmasin ama tatli cadi olsun
Çook mutlu oldum gece gece :) Canım sevgilim ya günlük tutuyormuş :) ağzından kaçırdı geldiğinde bana verecekmiş ben yapmak istemiştim o yapmış canımıniçi
Sinreyle ağlaştığımız gece ( 3 mayıs ) çok kötüydüm ben
Dünde tadım tuzum hiç yoktu
Bugün daha iyiyim şükür
hımmm:26: benimle niye ağlaşmadın
Benim o gunku derdim o oldugu icin o sebepten agladigim icin bu karsilastirmayi yaptim.
Tabiki insanlarin baska skintilari da var ama benim bu ara bu....
O gece kac mesaj attim ozledim soyle boyle diye.aglamaktan dislerim sizliyordu basim agrimisti..
Sabah 8de aradi ziril ziril agladim ozledim ben diye. Bunun ustune dayanamadi arkadasini telefonunu almis skype ac dedi bana.Bunu hic yapmamisti bi 10 dk yuzunu gordum kapattik. O biraz iyi geldi ama daha sarilamayacagim goremeyecegin 75 gun var benim ise sabrim cok az kaldi patlamalar yasiyorum artik....
günaaydıınnnnn
Günaydın şekerlerrrr nasılsınnnnnzz
günaydın kızlarrrrr zamannnn çok hızlı geç hıp hızlı geç noluuuurrrrrrrrrr
kuzucummmm şu sıralar için daralıyor farkındayım. La havle çek sürekli. Kuran dinle. Dua et. Sıkıntını Rabbine anlat ondan bi ferahlık kapısı açmasını iste. Üzülme her şey çok güzel olacak.
inşallah canım aynen la havle çekip duruyorum ve sanırım bu ay sonu gidicem eşimin yanına
çok iyi hissettireceğine eminsen gitmelisin.. ki öyle de oluyor inan. biz bu hafta yalnız görüştük. benim de geçen haftalarda sıkıntılarım vardı biliyorsun. onunla konuşunca her şey yoluna girdi. şimdi daha umutlu daha iyiyim.. sen de gör dokunmakla konuşmak çok farklı şeyler..
onunda buna çok ihtiyacı var en çokda bunu hissettiğimden gidicem bakalım allah nasip edersee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?