354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

illa o sebep mi olması lazım başka üzüntü yok mu dünya da

Benim o gunku derdim o oldugu icin o sebepten agladigim icin bu karsilastirmayi yaptim.
Tabiki insanlarin baska skintilari da var ama benim bu ara bu....

O gece kac mesaj attim ozledim soyle boyle diye.aglamaktan dislerim sizliyordu basim agrimisti..
Sabah 8de aradi ziril ziril agladim ozledim ben diye. Bunun ustune dayanamadi arkadasini telefonunu almis skype ac dedi bana.Bunu hic yapmamisti bi 10 dk yuzunu gordum kapattik. O biraz iyi geldi ama daha sarilamayacagim goremeyecegin 75 gun var benim ise sabrim cok az kaldi patlamalar yasiyorum artik....

madem arkadaşının telefonu bunun için kullanulabiliyor ara ara alıp görüşebilir ya da o telefon hangisiyse ona da yollayın diyecem ama bilemedim:26:

madem arkadaşının telefonu bunun için kullanulabiliyor ara ara alıp görüşebilir ya da o telefon hangisiyse ona da yollayın diyecem ama bilemedim:26:

İlk defa yapti bunu aglamama dayanamadi icin. Goruntulu konusma cok mb demek zaten hepsinde var 1gb internet. En sevmedigi seydir baskasinin biseyini istemek belki bi ay sonra yine ister. O donunce telefonuni yenileyecek simdi yapabilir mi bilmiyorum onun elindeki esas telefonu degil zaten kendi telefonunu goturseydi goruntulu konusma vardi ama riske edemedik :)

ayy öyle özledim kiii seniiii kokunu arar oldum artık geeeeelll artık yaaa ben uyusam gözümü açsam gelsen sendee

Çook mutlu oldum gece gece :) Canım sevgilim ya günlük tutuyormuş :) ağzından kaçırdı geldiğinde bana verecekmiş ben yapmak istemiştim o yapmış canımıniçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…