tekrar geçmiş olsun canım, inşallah erken gelir beeeehayırlı haberler alırsın umarım
sana da geçmiş olsun tatlım :94:
Kizlaar nabersiniz? Haritaya geçtiniz çoğunuz, darısı bize inşallah :)
Bu sıralar cee eee deyip kaçar oldum, tlfnu elime alınca bırakamıyorum. O yüzden de girmemeye çalışıyorum :) girince bakıyorum muhabbet almış yürümüş, ookuyamiyorum da hepsini fransız fransız bakıp çıkıyorum :) biraz derse kendimi vermeye uğraşıyorum, dua edin... kpssyi de kaldıracaklarmıs, bu sene yerleşeyim bi yere inşallah
benim güzel kaolammm nerdesiiiiiiinnnnnnnnn
buarada kitabi bitirip kendisine götürdüm ,doğum günü için sen benim diğer yarımsın'ı vericem
kitaba bakmak istedi ben gidince bakarsın dedim ertesi gün napmışsın kitaba burda okunmaz o dedi
çekiniyo ya dalga geçerler diye sanırım fırsatım olmaz dedi ama inşallah okurist.dayken müzeye gitmek istiyorum ilgimi çekti, benimkide saplantılı bi aşk bence
yaşasın yaşasınnnn 80 kaldıııı osmaniyeeeeeeeee yehuuuuuuuuuuuu cok mutluyuuummmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlaar nabersiniz? Haritaya geçtiniz çoğunuz, darısı bize inşallah :)
Bu sıralar cee eee deyip kaçar oldum, tlfnu elime alınca bırakamıyorum. O yüzden de girmemeye çalışıyorum :) girince bakıyorum muhabbet almış yürümüş, ookuyamiyorum da hepsini fransız fransız bakıp çıkıyorum :) biraz derse kendimi vermeye uğraşıyorum, dua edin... kpssyi de kaldıracaklarmıs, bu sene yerleşeyim bi yere inşallah
inşallah canım hayırlısı neyse o olsun
Canım müze dediği ne? Ben onu kitabın konusu sanmıştım değilmiş
mutluluğun daim olsunnnnnnn
iyiyiz seni sormalıyoksun farkındayım. inşallah yerleşirsin canım herşey gönlüne göre olsun
inşallahhhhhhh
müze kitapta geçen aşkı yaşayan kişinin biriktirdiği eşyalardan oluşuyor. tavsiye ederim okumanı güzeldi.saplantılı bi aşkı anlatıyo
kitabın son sayfalarında bilet var yani giriş için damga basılacak bi sayfa ayırmışlar öyle söyleyim. ist.da bi ev müzeye çevrilmiş.
O hangi kitap ya kafam karıştı :44:
buarada kitabi bitirip kendisine götürdüm ,doğum günü için sen benim diğer yarımsın'ı vericem
kitaba bakmak istedi ben gidince bakarsın dedim ertesi gün napmışsın kitaba burda okunmaz o dedi
çekiniyo ya dalga geçerler diye sanırım fırsatım olmaz dedi ama inşallah okurist.dayken müzeye gitmek istiyorum ilgimi çekti, benimkide saplantılı bi aşk bence
Benimki okudu bitirdi bekledigim kadar civik bi ask degildi begendim ama senin notlarini daha cok begendim dedi :) millet kitabin icini nerden gorucek okusun hem gorse ne olacak cok takintili hee
Benimki okudu bitirdi bekledigim kadar civik bi ask degildi begendim ama senin notlarini daha cok begendim dedi :) millet kitabin icini nerden gorucek okusun hem gorse ne olacak cok takintili hee
Aunen benimkide renkli kalemlerdi ama yapiskan kagit yapmadimsevindim senin adına
ayy benimki pek renkli olmuştu pembeli morlu fıstık yeşilli kalem ve yapışkan kağıtları kullandım
okuyacak canı isterse
Buralardayiiimmmnerelerdesin sen bakiiim tam yazıcaktım baktımki uğramışsın nasılsın bugün canım
benim güzel kaolammm nerdesiiiiiiinnnnnnnnn
bende tam bunu yazmıştımki sen gelmişsiinnndualarımdasın canıııııııımmmmmmm
iyiyiz seni sormalıyoksun farkındayım. inşallah yerleşirsin canım herşey gönlüne göre olsun
evet evlendiğimizde gece uyurken farkettim resmen nefes alamıyor korkup uyandırıyordum zorla doktora götürdüm. İlerletme canım ilerledikçe kalp büyümesine sebep oluyormuş
Orda konuşmak yasakmış durduk yere ceza yemeyelim :) Evet canım darıca hayvanat bahçesi var :) Türkiyenin en iyi hayvanat bahçesidirr
günaydıınn kızlarrr bu hafta çoooook hızlı geçsin inşallahh hepimizeee
Bitsin bu gün artık da şafak atsın yaa
sen gitmedin mi yoksaaaaaa dahaaaa
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinhemen geçsin bu hafta, ardından diğer hafta da geçsinn, ve ben Geliboluya gideyimm
bence dee
Gitmez olur muyum geçen yaz gittim en son :)
Banada bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?