354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

benim güzel kaolammm nerdesiiiiiiinnnnnnnnn

bende tam bunu yazmıştımki sen gelmişsiinnn dualarımdasın canıııııııımmmmmmm

Canım müze dediği ne? Ben onu kitabın konusu sanmıştım değilmiş

yaşasın yaşasınnnn 80 kaldıııı osmaniyeeeeeeeee yehuuuuuuuuuuuu cok mutluyuuummmmmmmmmmmmmmmmm

mutluluğun daim olsunnnnnnn

iyiyiz seni sormalı yoksun farkındayım. inşallah yerleşirsin canım herşey gönlüne göre olsun

inşallah canım hayırlısı neyse o olsun

inşallahhhhhhh
Canım müze dediği ne? Ben onu kitabın konusu sanmıştım değilmiş

müze kitapta geçen aşkı yaşayan kişinin biriktirdiği eşyalardan oluşuyor. tavsiye ederim okumanı güzeldi.saplantılı bi aşkı anlatıyo
kitabın son sayfalarında bilet var yani giriş için damga basılacak bi sayfa ayırmışlar öyle söyleyim. ist.da bi ev müzeye çevrilmiş.

O hangi kitap ya kafam karıştı :44:

Benimki okudu bitirdi bekledigim kadar civik bi ask degildi begendim ama senin notlarini daha cok begendim dedi :) millet kitabin icini nerden gorucek okusun hem gorse ne olacak cok takintili hee

Benimki okudu bitirdi bekledigim kadar civik bi ask degildi begendim ama senin notlarini daha cok begendim dedi :) millet kitabin icini nerden gorucek okusun hem gorse ne olacak cok takintili hee

sevindim senin adına
ayy benimki pek renkli olmuştu pembeli morlu fıstık yeşilli kalem ve yapışkan kağıtları kullandım
okuyacak canı isterse

nerelerdesin sen bakiiim tam yazıcaktım baktımki uğramışsın nasılsın bugün canım

sevindim senin adına
ayy benimki pek renkli olmuştu pembeli morlu fıstık yeşilli kalem ve yapışkan kağıtları kullandım
okuyacak canı isterse
Aunen benimkide renkli kalemlerdi ama yapiskan kagit yapmadim
nerelerdesin sen bakiiim tam yazıcaktım baktımki uğramışsın nasılsın bugün canım
Buralardayiiimmm
Eehh iste sen nasilsin

benim güzel kaolammm nerdesiiiiiiinnnnnnnnn

bende tam bunu yazmıştımki sen gelmişsiinnn dualarımdasın canıııııııımmmmmmm

Ooyy benim caniimmm.. Nasıl da kalp kalbe karşı gerçekten :* :*

iyiyiz seni sormalı yoksun farkındayım. inşallah yerleşirsin canım herşey gönlüne göre olsun

Sağol canım çok teşekkür ederim.. aminn inşallah diyeyim..

evet evlendiğimizde gece uyurken farkettim resmen nefes alamıyor korkup uyandırıyordum zorla doktora götürdüm. İlerletme canım ilerledikçe kalp büyümesine sebep oluyormuş

Evet canım bakalımm :/

Aaa ne varmış sanki okunmayacak :) İnşallah okur canım.. Git git canım

Orda konuşmak yasakmış durduk yere ceza yemeyelim :) Evet canım darıca hayvanat bahçesi var :) Türkiyenin en iyi hayvanat bahçesidirr

sen gitmedin mi yoksaaaaaa dahaaaa

günaydıınn kızlarrr bu hafta çoooook hızlı geçsin inşallahh hepimizeee

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hemen geçsin bu hafta, ardından diğer hafta da geçsinn, ve ben Geliboluya gideyimm

Bitsin bu gün artık da şafak atsın yaa

bence dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…