354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Abooo
Bilemedim simdi birden
Aman be hemencecik söylemişsin o biiiiir çekiyodum bilir kaçmış arada ama olsun

Ahahahah :d

Daha yeni karşılaştım alışırız zamanla

Luna neden gitmiş yine bilen var mı :26:

yok valla noldu hiç bilmiyorum :26:

heyyyyyyyyyyt beeeee
valla rahat ama şık olabilirsin bilmiyorum ki kendin bilirsin en iysini sen foto koy kıyafetleri kombinle fikir veririrz

Alisirsiniz zamanla
Ben bursaliyim tamam miiii!!

bursalımısın kadifeli geliiiiiiiiiin çaydan mı geçtinnnnnnnnn
yanakların al al olmuş konyak mı içtin

Ayy çok sevindim canım gitmene :) Evet büyük sorun bu sen aklında bir şeyler varsa yaz biz olur olmaz diyelim daha iyi olur sanki normalde nasıl giyinirsin bilmiyoruz kiii :26:

Evet .....
.
.

gamzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de görünmüyo gündüzleri artık dersleri mi yoğun nedir :26::126:

Ben benim sen kimsin erees ben canim
heee tanıdım seni
affettim gitti

Hahahaha üşengeç hatun ip ucu vereyim o biiiiir öğrenci o biiiiir asker yareni o bilir Maraşlı o bilir atarlınin kankisi :)))

Sende alışamadın dimi
tanıştık kendileri ile

beybi gözün aydın. yumurtlama dönemi ney la? :26: ne kadaannn cahilimmmmm valla dar bi kot spor bir gömlek şık olacak ama altına babet saçlar açık

heee tanıdım seni

tanıştık kendileri ile

beybi gözün aydın. yumurtlama dönemi ney la? :26: ne kadaannn cahilimmmmm valla dar bi kot spor bir gömlek şık olacak ama altına babet saçlar açık

canııııııım sarıkamış diyoruuummm babet miiii giycem lannn

heee tanıdım seni

tanıştık kendileri ile

sağolasın canım benim yumurtlama neyyyy regl den sonra bebek için elverişli dönem regl olunca hani döllenmemiş yumurtalar atılır ya işte o yumurtaların oluştuğu tarihler yumurtlama dönemleri oluyorr

Abooo
Bilemedim simdi birden

Ahahahah :d

Ayy çok sevindim canım gitmene :) Evet büyük sorun bu sen aklında bir şeyler varsa yaz biz olur olmaz diyelim daha iyi olur sanki normalde nasıl giyinirsin bilmiyoruz kiii :26:

ya face den bak anlarsın alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…