burdayım . akayca güzel yapmış ikinci resim çok hoş. bebek gelsin gelsinanladım o dönemi cahiliz napak yakında öğrenirim ben de
luan gitmiş de kime küstü o? gamzeli ile geçen tartışmışlardı ama :26:
Tabi ya topiğimizin bir bebeği olmalıaa ben hiç bilmiyorum onu ondan mı gitti niye tartıştılar ki :26:
aslında tartışma da değil ama biraz kırıldılar. tam konuyu bilmiyorum cepten bakıp görmüştüm. samimi olmayalım falan demişlerdi:26: ama bu sefer birine mi kızdı darıldı küstü kırıldı? :26::26:
hareketli avatar istiyorum. yapamadım gitti :18:
benimle bi alakası yok gitmesinin...
Hadi ya sanmam o yüzden değildirEn son ölmek istiyorum işte siz kimsiniz ki falan gibi şeyler yazmış kimseyle tartışması olmamış birde yönetimle sorunu vardı onun bir daha kapattırırsanız açmayacağız diye gelir mi gelmez mi bilemedim :26:
Lunanın hazırladıkları var canım bende 2 tane istersen koyayım beğenirsen al onlardan birini :)
benimle bi alakası yok gitmesinin...
Topiği çok aksatıyorsun ama olmaz ki
çok iyi olur. bana da sarılmalı hazırlamıştı ama neredeler bilmiyorum hangi sayfa :44:
ben geldiğimde kimse olmuyo kii :26: ya da bazen yazıyorum, cevap veren olmuyo falan
Olsun yaz sen geldiklerinde cevap verirler bak sinreye kıyafet aradık önceden hemen bir kombin yapıveriirdin
Yok artik....http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/kiz-isteme-kahvesi-oldurdu-h27472.html
Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.M ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.
Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin (H.G) damadın kahvesinin içerisine peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı ve bal koydu. Damat kahveyi içmemek istedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi. Gece 02.05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi...
BurdayiiiiizzzzLuna kapattırmış adresiniDiğerlerinden ses yok
Aaaaa :)ben geldiğimde kimse olmuyo kii :26: ya da bazen yazıyorum, cevap veren olmuyo falan
Arkadaslarla disarida :)kızlaaaar, nerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?