354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Canim ya arkadasinin esinin acemiligi kac gun surdu acabaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bizim kısa dönemlerin yemin törenleri aynı zamanda oldu zaten her yerde bildiğim kadarıyla.

3 şubat - 7 şubat arasında teslim oldular, yemin töreni 28 şubattaydı

törenden sonra evci izni alanlar pazar ya da pazartesi, izin almayanlar ise cumartesi günü ustalık yerlerine geçtiler işte

selam kızlar bişey sorucam?
benimki askere giderken facebook şifresini dğiştirdi ve bana söylemedi bende çok üstünde durmadım ,
geçen yanındayken telefonumdan facebookunu açtı bende elinden aldım oda benim elimden almaya çalıştı neyse epey bi direnişten sonra msjlarını okudum ama bişey yoktu...
ben şifresini öğrenmek istiyorum, o anlamadan nasıl açabilirim facebooku?

Boyle birsey mumkun degil canim

Selam canlarım ... Nasılsıniz ne yapıyorsun

heeeyyyy herkes nerede? ay sinre bu hafta mı gidiyordu? :44: meraba muhibbi sen nslsın canım? prenses öyle bişi yok ama kırmayı dene. hem seninki bi haltlar mı karıştırıyor nedir yaa? :26:

heeeyyyy herkes nerede? ay sinre bu hafta mı gidiyordu? :44: meraba muhibbi sen nslsın canım? prenses öyle bişi yok ama kırmayı dene. hem seninki bi haltlar mı karıştırıyor nedir yaa? :26:

İyiyim çok güzel yağmur yağıyor onu seyrediyorum

dışarı çıkmam lazım ama canım hiç istemiyor bu soğukta ve yağmurdaa

odamı - özellikle de dolabımı - baştan aaşağı düzenlemem lazım, ama o da hiç içimden gelmiyooo

böyleee sadece yatmak ve uyumak istiyorumm, acaba depresyona mı giriyorummmmm :44::44::44:

Selam canlarım ... Nasılsıniz ne yapıyorsun
Selam canım iyiyim benimki netteydi onunla uğraşıyorum sen ne yapıyorsun

Yok ya kızgın olduğu için öyle davranmis sordum ifadesini aldım da halt yerse de kendi bilir valla

kızlaarrr selammmm nasılsınız biri varmı ?
Bizvarız kiiii nNaber sultanımmmm

Bosveeerrr yat gitsin bunalım ne alaka kız keyif seninki

Ooo iyi canım ya sevindim senin icin...ben evde pinekliyorun iste

Tamda beni anlattın sanki gamzeli ..uyku süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…