gelirrr birazdannnnn inşiyiyim ben de. sevdiceğim çarşı iznine çıktı. nete gelirse diye bakınıyorum öyle :)
GünaydınnnnnnnnnnnGunaydiiin herkesee
günaydın o zaman :)merhaba tuğçe hoşgeldinnnn çağla nasılsın bebiş nasıl? evet akaycacık Ankaradayım
günaydın o zaman :)merhaba tuğçe hoşgeldinnnn çağla nasılsın bebiş nasıl? evet akaycacık Ankaradayım
er oluyo sanırımm, kısa dönem asker, şubatta gitti :44:
Canim ya arkadasinin esinin acemiligi kac gun surdu acabaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyle birsey mumkun degil canimselam kızlar bişey sorucam?
benimki askere giderken facebook şifresini dğiştirdi ve bana söylemedi bende çok üstünde durmadım ,
geçen yanındayken telefonumdan facebookunu açtı bende elinden aldım oda benim elimden almaya çalıştı neyse epey bi direnişten sonra msjlarını okudum ama bişey yoktu...
ben şifresini öğrenmek istiyorum, o anlamadan nasıl açabilirim facebooku?
Selam canlarım ... Nasılsıniz ne yapıyorsun
selam kızlar bişey sorucam?
benimki askere giderken facebook şifresini dğiştirdi ve bana söylemedi bende çok üstünde durmadım ,
geçen yanındayken telefonumdan facebookunu açtı bende elinden aldım oda benim elimden almaya çalıştı neyse epey bi direnişten sonra msjlarını okudum ama bişey yoktu...
ben şifresini öğrenmek istiyorum, o anlamadan nasıl açabilirim facebooku?
heeeyyyy herkes nerede? ay sinre bu hafta mı gidiyordu? :44: meraba muhibbi sen nslsın canım? prenses öyle bişi yok ama kırmayı dene. hem seninki bi haltlar mı karıştırıyor nedir yaa? :26:
Boyle birsey mumkun degil canim
Selam canım iyiyim benimki netteydi onunla uğraşıyorum sen ne yapıyorsunSelam canlarım ... Nasılsıniz ne yapıyorsun
Yok ya kızgın olduğu için öyle davranmis sordum ifadesini aldım da halt yerse de kendi bilir vallaheeeyyyy herkes nerede? ay sinre bu hafta mı gidiyordu? :44: meraba muhibbi sen nslsın canım? prenses öyle bişi yok ama kırmayı dene. hem seninki bi haltlar mı karıştırıyor nedir yaa? :26:
Bizvarız kiiii nNaber sultanımmmmkızlaarrr selammmm nasılsınız biri varmı ?
dışarı çıkmam lazım ama canım hiç istemiyor bu soğukta ve yağmurdaa
odamı - özellikle de dolabımı - baştan aaşağı düzenlemem lazım, ama o da hiç içimden gelmiyooo
böyleee sadece yatmak ve uyumak istiyorumm, acaba depresyona mı giriyorummmmm :44::44::44:
Selam canım iyiyim benimki netteydi onunla uğraşıyorum sen ne yapıyorsun
Yok ya kızgın olduğu için öyle davranmis sordum ifadesini aldım da halt yerse de kendi bilir valla
Bizvarız kiiii nNaber sultanımmmm
Bosveeerrr yat gitsin bunalım ne alaka kız keyif seninki
dışarı çıkmam lazım ama canım hiç istemiyor bu soğukta ve yağmurdaa
odamı - özellikle de dolabımı - baştan aaşağı düzenlemem lazım, ama o da hiç içimden gelmiyooo
böyleee sadece yatmak ve uyumak istiyorumm, acaba depresyona mı giriyorummmmm :44::44::44:
Bosveeerrr yat gitsin bunalım ne alaka kız keyif seninki
Tamda beni anlattın sanki gamzeli ..uyku süper
ayy çok sıkılıyorumbizimki haftaya evci geliyormuş
hiçbişey yapasım gelmiyoooooooooooor
ohhhhh gözün aydınnn
hiçbişey yapasım gelmiyoooooooooooor
ohhhhh gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?