- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Valla aslinda dogru dusunuyo canim hem sevgilin hem annen.
Babanda bilse durumu rahatca gidersin ama diger turlu anneninde ici rahat etmicek ama ne mutluki sevgilin geliyor:)
ee durumlar neeee ?akaycaa, bu arada kaynadı arada, babanla konuştun mu diye sormuştunn
konuştummm :26:
Ayyyy insallahhh cnm benimm(L)
İnşallah :) ailenle mi kalıyorsun ?
ahh annemde aynı söylüyor sana yolda bir şey olsa babana ne diyeyim benAynen canım şükür şanslıyım :)
ee durumlar neeee ?
Evett canimsimdi dogum oncesi izin aldim isyerinden o surede kayinvaldemdeydim..bi hafta oldu alali simdi annemdeyim:)İnşallah :) ailenle mi kalıyorsun ?
Siz askerden gelince dusunuyomusunuz biseyler..
Yok be canım ne fobisi ama çok muhabbetimiz yok tanıştık bir kerede telefonda konuştuk ben aramaya çekiniyorum konuşacak konu olmuyor derin bi sessizlik nasılsın iyiym sen bende iyiyim ordan öteye gidemiyorumBundan ötürü yakınlaşamadık artık nişan söz isteme kısımlarında kaynaşırız konuşacak bir şeyler buluruz diye ümit ediyorum
ee durumlar neeee ?
olur olur canım zamanla hepsi olur inşallah[/QUOTE
Aklimdan gecmistinn biliyomusun tamdaa...gittinmi esinin yanina..oyle biseyler okumustum sanki bennn
Hımm en güzeli yalnız kalmak zor olur :)ee durumlar neeee ?
Evett canimsimdi dogum oncesi izin aldim isyerinden o surede kayinvaldemdeydim..bi hafta oldu alali simdi annemdeyim:)
Siz askerden gelince dusunuyomusunuz biseyler..
Bizim durumlar karışık canım benim eğitim durumum sürekli yokuşa sürdüğünden :) Geçen seneye kadar bu yaz nişan düşünüyorduk ama olmadı :/ Uygun zamanı bekliyoruz bakalım :/
İnşallah canımmolur olur canım zamanla hepsi olur inşallah
orta şekeeer :26::26:
mırın kırın etti gene, fikrimizi biliyosun bizim diye, ama en son hayırlısı olsun ile bitti konuşması
Hımm, tavırlarında bir değişiklik oldu mu peki :26:
Hımm, tavırlarında bir değişiklik oldu mu peki :26:
hayır olmadıı, hatta uzun zamandır bana seni seviyorum dememişti sözel olarak, onu bile dedi giderkeeen
olur olur canım zamanla hepsi olur inşallah
Ya kızlar benim polis okulu mahkemesi devam ediyor danıştaydaydı geçen haftaya kadar e devletten baktığımda orada görünüyordu şimdi baktım sistemde görünmüyor sonuçlandığı için mi görünmüyor acaba e devletten anlayanınız var mı :26:
Hadi ya :) iyi canım çok sorun yapmayacak gibi duruyor babacığın artık askerden sonra bir şeyler olur sizde :)
Yanlis bilgi olmasin ama sonuclansada gorunur diye biliyorum canimm.googleden bi aratsana varmi boyle olan baska acaba
inşallaaaaah canım benimmmm
haydi ben kaçıyorum artıkkkk
aa oda nerden çıktı :) Canım sen Ankaradaydın değil mi ?
hahahaha çok iyiler
Uykuda girmiyo ki göze onlar orda soguktayken :/
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
İyi geceler kizlarrr
günaydınnn canımmmmmm biz iyiyiz bebişleegünaydın o zaman :)merhaba tuğçe hoşgeldinnnn çağla nasılsın bebiş nasıl? evet akaycacık Ankaradayım
günaydınnn canımmmmmm biz iyiyiz bebişleeseen nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?