- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Doğum günüm 15mayıs binbaşı izin vermemiş o güne 17mayısa izin verdi askerim izne geliyor 3 günlük :)
Ne izin kullandinizzzz beee
Gozun aydiiinnn
Evet biliyorum bizde konustuk ama daha yeni teslim oldu ve uzun donem... Uzun donemlerin ustaligi sonradan belli oluyor kim neye guvenip sirnak cikacak demis anlam veremedim :)
Benimkinin olduhu yerde komandolarda var hakikaten sirnak cikarsa iyice sorarim bakalim..
Eeh bizde gectik bu yollardan ama alisiyorsun mecbur ustalikta daha rahat edersiniz :)
hakkat yaaa, siz 180'e tamamlıycaksınız heralde askerliğiii
şafak değilde mehtap 7 canım aynen :) senin uma az kalmış tanışmamıştık biz sanırım ilk kez görüyorum bebeği nerdensin canım nerde asker eşin ?
Valla kizlar supersiniz:))darisi bizlereeee:))ben de 17 sinde gidicem burdan, akşam orda kalıcam, 18i pazar sabahı tüm gün beraberizz
Yok canım biz ayarladık bayramdan bir gün önce çıkacak ona göre hesapladık 6 gün kullanmış olacağız :)
Bnm knya canimm..evet bebisimede az kaldi ins:))esimde izmirde asker:))ikisinede gunnsayiyorum insallahh...siz yakinmisiniz canimm..o uc gunuuu cok cok guzel gecirin bizim yerimizede:))
emin misinnn? sanki bizimle aynı zamana denk geliyo sizin çıkışınız bu izinle beraber :44::44:
sizin sülüs tarihi neydi?
Valla kizlar supersiniz:))darisi bizlereeee:))
Kizimiz olcak nasipse:))Cinsiyeti ne bebeğin :) ayy ne güzel ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
Ben kocaelideyim askerim tekirdağda :) İnşallah canım
Evet biliyorum bizde konustuk ama daha yeni teslim oldu ve uzun donem... Uzun donemlerin ustaligi sonradan belli oluyor kim neye guvenip sirnak cikacak demis anlam veremedim :)
Benimkinin olduhu yerde komandolarda var hakikaten sirnak cikarsa iyice sorarim bakalim..
Eeh bizde gectik bu yollardan ama alisiyorsun mecbur ustalikta daha rahat edersiniz :)
4şubatta gitti canım askerim 3üydü galiba :26:
Doğuma gelecek mi eşin :) canim tam net degil gelmek istiyo tabikide ama ins izinde bi puruz cikmaz da gelir.
Komutanlari izin alcaksaniz simdiden verin tarih demis ama hangi gun olcagi bilinmezki bisey dememis:))) bide aslinda mesafe 8saat gibi bisey ama sagolsunlat artk izmr knya arasi direkt ucus koydular 1 saat 10 dk fln oldu:)yani iki uc gunlukte olsa ins gelir...
heeee tamam o zamaaanbenim aklımda 5inde aldı, 6sında teslim oldu diye kalmışşş
sülüsten +4 gün karda, izinden -2 gün zarardasınız bize göreyani sonuç olarak bizden 2 gün erken oluyor, biz 29 temmuzsak siz 27 temmuz, arife günü oluyorrr
sağlamasını da yaptık baaaak
Kizimiz olcak nasipse:))
Evettt canim benim isteyen herkese nasipp olsunn:)))))
Aa cok uzak degil galiba dimi mesafe yada tam bilmedgimden bana oyle geldi:)
heeee tamam o zamaaanbenim aklımda 5inde aldı, 6sında teslim oldu diye kalmışşş
sülüsten +4 gün karda, izinden -2 gün zarardasınız bize göreyani sonuç olarak bizden 2 gün erken oluyor, biz 29 temmuzsak siz 27 temmuz, arife günü oluyorrr
sağlamasını da yaptık baaaak
Canim dogu olabilir evet komandolar genelde dogu ama sirnak diye net konusmalarina sasirdim ben :) tek dogu sirnak miIspartadan genelde doğuya gidiyor diye biliyordum bende:26:
Onuda kullanirsiniz siz6gün olacak yadaha yarısı duruyor
Sağol canım benim
Sirnak-guclukonak canimInsallah hayirlisyla iyi biyer Cikar benimkisine. Seninkisi nerde Yapiyor askerligini? :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Doğuma gelecek mi eşin :) canim tam net degil gelmek istiyo tabikide ama ins izinde bi puruz cikmaz da gelir.
Komutanlari izin alcaksaniz simdiden verin tarih demis ama hangi gun olcagi bilinmezki bisey dememis:))) bide aslinda mesafe 8saat gibi bisey ama sagolsunlat artk izmr knya arasi direkt ucus koydular 1 saat 10 dk fln oldu:)yani iki uc gunlukte olsa ins gelir...
Canım kesin gelir izinde sıkıntı çıkmaz için rahat olsun :) doğum bu zamanı belli mi anında çıkarırlar eşini sıkıntı olmaz
Aminnnn
Ne çok yakın ne çok uzak 4 5 saat falandı sanırım nişanlı falan olsak gidip gelebilirdim annem sorumluluk almak istemiyor babamda durumu bilmiyor yalan söyleyip gitmek istemiyorum askerimde bir şey falan olur uzun yol annen bilmeden gelme diyor kaldım yani :/ ama sağolsun o geliyor :/
haha askerime güveniyorum o konuda çok hesapladı bu izinleri
Canim dogu olabilir evet komandolar genelde dogu ama sirnak diye net konusmalarina sasirdim ben :) tek dogu sirnak mi
Onuda kullanirsiniz siz
Sirnak-guclukonak canim
Canım kesin gelir izinde sıkıntı çıkmaz için rahat olsun :) doğum bu zamanı belli mi anında çıkarırlar eşini sıkıntı olmaz
Ayyyy insallahhh cnm benimm(L)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?