354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Ispartadan genelde doğuya gidiyor diye biliyordum bende:26:

şafak değilde mehtap 7 canım aynen :) senin uma az kalmış tanışmamıştık biz sanırım ilk kez görüyorum bebeği nerdensin canım nerde asker eşin ?

Bnm knya canimm..evet bebisimede az kaldi ins:))esimde izmirde asker:))ikisinede gunnsayiyorum insallahh...siz yakinmisiniz canimm..o uc gunuuu cok cok guzel gecirin bizim yerimizede:))

Yok canım biz ayarladık bayramdan bir gün önce çıkacak ona göre hesapladık 6 gün kullanmış olacağız :)

emin misinnn? sanki bizimle aynı zamana denk geliyo sizin çıkışınız bu izinle beraber :44::44:

sizin sülüs tarihi neydi?

Bnm knya canimm..evet bebisimede az kaldi ins:))esimde izmirde asker:))ikisinede gunnsayiyorum insallahh...siz yakinmisiniz canimm..o uc gunuuu cok cok guzel gecirin bizim yerimizede:))

Cinsiyeti ne bebeğin :) ayy ne güzel ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Ben kocaelideyim askerim tekirdağda :) İnşallah canım

Cinsiyeti ne bebeğin :) ayy ne güzel ya Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Ben kocaelideyim askerim tekirdağda :) İnşallah canım
Kizimiz olcak nasipse:))

Evettt canim benim isteyen herkese nasipp olsunn:)))))
Aa cok uzak degil galiba dimi mesafe yada tam bilmedgimden bana oyle geldi:)

Insallah hayirlisyla iyi biyer Cikar benimkisine. Seninkisi nerde Yapiyor askerligini? :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

4şubatta gitti canım askerim 3üydü galiba :26:

heeee tamam o zamaaan benim aklımda 5inde aldı, 6sında teslim oldu diye kalmışşş

sülüsten +4 gün karda, izinden -2 gün zarardasınız bize göre yani sonuç olarak bizden 2 gün erken oluyor, biz 29 temmuzsak siz 27 temmuz, arife günü oluyorrr
sağlamasını da yaptık baaaak

Telden girince ben takvimleri goremiyorum ayyy neguzelll yaaa kizlar sizin temmuzda gelcek degilmii hadi bakalim az kalmisss

Kizimiz olcak nasipse:))

Evettt canim benim isteyen herkese nasipp olsunn:)))))
Aa cok uzak degil galiba dimi mesafe yada tam bilmedgimden bana oyle geldi:)

Aminnnn

Ne çok yakın ne çok uzak 4 5 saat falandı sanırım nişanlı falan olsak gidip gelebilirdim annem sorumluluk almak istemiyor babamda durumu bilmiyor yalan söyleyip gitmek istemiyorum askerimde bir şey falan olur uzun yol annen bilmeden gelme diyor kaldım yani :/ ama sağolsun o geliyor :/

haha askerime güveniyorum o konuda çok hesapladı bu izinleri

Ispartadan genelde doğuya gidiyor diye biliyordum bende:26:
Canim dogu olabilir evet komandolar genelde dogu ama sirnak diye net konusmalarina sasirdim ben :) tek dogu sirnak mi
6gün olacak ya daha yarısı duruyor

Sağol canım benim
Onuda kullanirsiniz siz
Insallah hayirlisyla iyi biyer Cikar benimkisine. Seninkisi nerde Yapiyor askerligini? :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Sirnak-guclukonak canim

Valla aslinda dogru dusunuyo canim hem sevgilin hem annen.
Babanda bilse durumu rahatca gidersin ama diger turlu anneninde ici rahat etmicek ama ne mutluki sevgilin geliyor:)

Canim dogu olabilir evet komandolar genelde dogu ama sirnak diye net konusmalarina sasirdim ben :) tek dogu sirnak mi

Onuda kullanirsiniz siz

Sirnak-guclukonak canim

Doğru nokta atışı iyi olmamış
Yok kullanmıcaz bayramda burda olsun diye bu kadardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…