354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Oyun oynayıp cevap vermiyor yahu !! iyi misin luna

hıncımdan, hırsımdan patlamamak için ne yapabilirim zira rahatlayamıyorum ne kadar çığlık atsamda.. tavsiyesi olan var mı?

Sakin ol açıklamasını dinle.Git bir yere uzak bir yere bağır et yanına da kıracak bir şeyler al

Sakin ol açıklamasını dinle.Git bir yere uzak bir yere bağır et yanına da kıracak bir şeyler al

geçti borun pazarı derler ya aynen öyle oldu mahalle duymuştur sesimi artık kumandayı kırdım kapıyı çarpa çarpa çatlattım şu an böyle bir hasar tablosu var

günaydın tatlım neler olmuş öyle noldu yahu? kendine gel

Günaydınnn kızlaaaarrrr nasılsınızzz

günaydıııınnnn herkeseee bugünümüze şükürr iyiyim haftaya bu akşam yola çıkıcaammm inşallahhh

maşallah gözün aydın kuzu. ben de izni aldım bakalım bu hafta görümcelerim geliyor nişanlım 3 gün yanımda olacak :)))

maşallah gözün aydın kuzu. ben de izni aldım bakalım bu hafta görümcelerim geliyor nişanlım 3 gün yanımda olacak :)))

seninde gözünaydın canııımm bende 2 günümü onla geçiricem inşallah onla uyuyacağımı bilmek mükemmel bir duyguuuuuuu

selam arkadaşlar
sinrecim gözün aydın canım
monarkkkk seninde gözün aydın keyfini çıkarın birlikte olmanın oohhhhh ne güzel
bende ay sonunda gitmeyi düşünüyorum nasıl izin alıcam cuma-c.tesi öööööööyle onu düşünüyorum, ne desem bilemedim

sağol tatlım. biliyosun ben alana kadar stresliydim uyuz oluyorum böyle olunca yaaa bişiler uydur hasta numarası falan yap bi iki gün kala.. yoksa aynı nedenle vermeyebilirler :18:

sağol tatlım. biliyosun ben alana kadar stresliydim uyuz oluyorum böyle olunca yaaa bişiler uydur hasta numarası falan yap bi iki gün kala.. yoksa aynı nedenle vermeyebilirler :18:

sağol canım aynen monark a katılıyorum olmadı rapor al bırak ben birgün işveren olursam böyle olmayacağım kesin !!!

ayyyyyyy bilmemmmiiiiiiiii bende çok uyuz oluyorum yaaaa ya geçen haftasonuydu köye gitcem dedim busefer cuma-c.tesi olunca sıkıntı ediyorummmmm hasta da nasıl olcam ki ya tebeşir tozu falan mı içsem

sağol canım aynen monark a katılıyorum olmadı rapor al bırak ben birgün işveren olursam böyle olmayacağım kesin !!!

raporu düşündüm de cuma için rapor c.tesi için izin mi alcam nasıl yapıcam bilemedim yaaaaaaa
olma olma aman olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…