ne yapacam ben biri bana bişey söylesin nolur, bağırma hissim biraz geçti ama geçmesini istemiyorum ben. Bu durumu kanıksadığım anlamına gelir ve ben bu durumun alışılacak bişey olduğunu düşünmüyorum bu kadar basit bişey değil olamaz. O benim gözlerime bakınca nasıl inanacağım bir daha ona , şu an yolda görsem yüzümü çevirir giderim resmen. Allah rızası için bi çıkış gösterin bana...
hıncımdan, hırsımdan patlamamak için ne yapabilirim zira rahatlayamıyorum ne kadar çığlık atsamda.. tavsiyesi olan var mı?
Sakin ol açıklamasını dinle.Git bir yere uzak bir yere bağır et yanına da kıracak bir şeyler alne yapacam ben biri bana bişey söylesin nolur, bağırma hissim biraz geçti ama geçmesini istemiyorum ben. Bu durumu kanıksadığım anlamına gelir ve ben bu durumun alışılacak bişey olduğunu düşünmüyorum bu kadar basit bişey değil olamaz. O benim gözlerime bakınca nasıl inanacağım bir daha ona , şu an yolda görsem yüzümü çevirir giderim resmen. Allah rızası için bi çıkış gösterin bana...
Sakin ol açıklamasını dinle.Git bir yere uzak bir yere bağır et yanına da kıracak bir şeyler al
geçti borun pazarı derler ya aynen öyle oldumahalle duymuştur sesimi artık kumandayı kırdım kapıyı çarpa çarpa çatlattım şu an böyle bir hasar tablosu var
ne yapacam ben biri bana bişey söylesin nolur, bağırma hissim biraz geçti ama geçmesini istemiyorum ben. Bu durumu kanıksadığım anlamına gelir ve ben bu durumun alışılacak bişey olduğunu düşünmüyorum bu kadar basit bişey değil olamaz. O benim gözlerime bakınca nasıl inanacağım bir daha ona , şu an yolda görsem yüzümü çevirir giderim resmen. Allah rızası için bi çıkış gösterin bana...
onu da yapıyorum çığlıkların en sonunda ama nedense çok ağlayasım yok bağırasım var :)
adını öğrenir misin canım :/
Yavrum sana ne oldu konuşamadık :/ Sorun ne
günaydın tatlım neler olmuş öyle noldu yahu? kendine gel
Günaydınnn kızlaaaarrrr nasılsınızzz
günaydıııınnnn herkeseeebugünümüze şükürr iyiyim haftaya bu akşam yola çıkıcaammm inşallahhh
yaaaaaaaaaaa bu günlerde neden kimsecikler yok burdaaaaaaaaaa
günaydıııınnnn herkeseeebugünümüze şükürr iyiyim haftaya bu akşam yola çıkıcaammm inşallahhh
maşallah gözün aydın kuzu. ben de izni aldım bakalım bu hafta görümcelerim geliyor nişanlım 3 gün yanımda olacak :)))
seninde gözünaydın canııımm bende 2 günümü onla geçiricem inşallah onla uyuyacağımı bilmek mükemmel bir duyguuuuuuu
selam arkadaşlar
sinrecim gözün aydın canım
monarkkkk seninde gözün aydın keyfini çıkarın birlikte olmanın oohhhhh ne güzel
bende ay sonunda gitmeyi düşünüyorum nasıl izin alıcam cuma-c.tesi öööööööyle onu düşünüyorum, ne desem bilemedim
biz daha o aşamaya gelemedikgizli kaçamaklar olabilir belki
sağol tatlım. biliyosun ben alana kadar stresliydim uyuz oluyorum böyle olunca yaaabişiler uydur hasta numarası falan yap bi iki gün kala.. yoksa aynı nedenle vermeyebilirler :18:
selam arkadaşlar
sinrecim gözün aydın canım
monarkkkk seninde gözün aydın keyfini çıkarın birlikte olmanın oohhhhh ne güzel
bende ay sonunda gitmeyi düşünüyorum nasıl izin alıcam cuma-c.tesi öööööööyle onu düşünüyorum, ne desem bilemedim
sağol tatlım. biliyosun ben alana kadar stresliydim uyuz oluyorum böyle olunca yaaabişiler uydur hasta numarası falan yap bi iki gün kala.. yoksa aynı nedenle vermeyebilirler :18:
sağol canım aynen monark a katılıyorum olmadı rapor al bırak ben birgün işveren olursam böyle olmayacağım kesin !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?