soma faciasından dolayı canım başka bi sebep yok
sanırım rapor alıcam bi sebep bulamazsam çünkü hafta içi izne pek yanaşmıyolar
alla alla ben kaçırdım oraları sarılamıyorum derken yanınamı ki
facebook, eski sevgili aratma vakası(çok fazla aratmış), sarılma da telefon sarılması :/
haydaaaaaaaaaa eski sevgilisini çok sık aratmış kötü cidden açıklaması ne peki
bi amacım yoktu, öylesine falan dedi şu an affet deyip duruyor ama
hııımmmm merak edipmi bakmış yani ne yapıyor ne ediyor diye ne bileyim canım nasıl hissediyorsan öyle davran kendimi yerinekoyup cevap vermek istemiyorum :)
facebook, eski sevgili aratma vakası(çok fazla aratmış), sarılma da telefon sarılması :/
bende ona kendini benim yerime koy dedim, bunu düşünmek istemiyorum dedi
bakma benceyahu buna nasıl bakılıyor bide bana söyleyin? :44::44::44:
kesinlikle çok iyi demişsin akışına bırakmak gerek sanırım
sen bi söyle lütfen
sen bi söyle lütfen
bakma bence
sanırım :/
en üstte bi sekme var paylaştıklarımı kimler görebilire bas ordan hareket dökümünü kullana bas sonra çıkan ekranda sol tarafta fotolar beğenmeler falan var ordan daha fazlaya basıp ara ikonuna bas karşına çıkıyor
leeeennnnnnnnnnnnnnn ben bunu bilmiyordumYaaaaa bizimkine nasıl bakacam ki off şifresi falan yok bende :26:
sende mi bakcan canıımmm bende biliyorumda luna sölesinnn
bakamazsın o zaman canım :/ şifresini ele geçirmen lazımBenimki kendi eliyle vermişti teee ne zaman bende salaklığımdan hiç ihtimal vermedim de bakmadım. şimdi başıma ne geldi
ben bizde kaldığında yanına kaçıp 10 dk uzanmıştım
ohoooooooooooooo neler olmadı ki özet geçerim bi ara şu an affet deyip duruyor, ama ben sarılamıyorum ona hala
vay arkadaş yaaakız telefonu bendeydi o zamanlar bilseydim bunu bakardım heee ama herifimden şüphelenmiyorum ben ama aklım kalacak şimdi
canım var mı mevzuda gelişmeee :26::26:
affet beni diyor bensiz yapamazmış öyle diyor bunun gibi birçok şey söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?