354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

hııımmmm merak edipmi bakmış yani ne yapıyor ne ediyor diye ne bileyim canım nasıl hissediyorsan öyle davran kendimi yerinekoyup cevap vermek istemiyorum :)

bende ona kendini benim yerime koy dedim, bunu düşünmek istemiyorum dedi

sen bi söyle lütfen

en üstte bi sekme var paylaştıklarımı kimler görebilire bas ordan hareket dökümünü kullana bas sonra çıkan ekranda sol tarafta fotolar beğenmeler falan var ordan daha fazlaya basıp ara ikonuna bas karşına çıkıyor

bakma bence

sanırım :/

leeeennnnnnnnnnnnnnn ben bunu bilmiyordum yaaaaa bizimkine nasıl bakacam ki off şifresi falan yok bende :26:

leeeennnnnnnnnnnnnnn ben bunu bilmiyordum Yaaaaa bizimkine nasıl bakacam ki off şifresi falan yok bende :26:

bakamazsın o zaman canım :/ şifresini ele geçirmen lazım Benimki kendi eliyle vermişti teee ne zaman bende salaklığımdan hiç ihtimal vermedim de bakmadım. şimdi başıma ne geldi

bakamazsın o zaman canım :/ şifresini ele geçirmen lazım Benimki kendi eliyle vermişti teee ne zaman bende salaklığımdan hiç ihtimal vermedim de bakmadım. şimdi başıma ne geldi

vay arkadaş yaaa kız telefonu bendeydi o zamanlar bilseydim bunu bakardım heee ama herifimden şüphelenmiyorum ben ama aklım kalacak şimdi

vay arkadaş yaaa kız telefonu bendeydi o zamanlar bilseydim bunu bakardım heee ama herifimden şüphelenmiyorum ben ama aklım kalacak şimdi

boşver belkide hiç bakmamiştır, bakmışsada muhtemel açıklama: öylesine bakıtm amacım yoktu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…