başın sağolsun canım Allah ailesine sabır versin. Genç ölümleri kötü oluyor malkesefPanik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydi
Amin sagol canim
günaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallahAmiiin cnmmm
Kuzum başın sağolsunnn.Rabbim mekanını cennet eylesin .evet ölüm ai geliyor genç yaşlı dinlemiyorum bizlerde gideceğiz bir günn. Bende şubatta 2 arkadaşımı peşpeşe kaybettim 20li yaşlarda hala acılarını şokunu atabilmiş değilim.Rabbim yaşatmasın birdahaaa
aaa neden ki? hayırlısı olsun hakkında.bnede ayrılacam sanırım.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın peki?canımmm nolduuuuuanlat bakiim :26:
dün sen bunu yazdığın saatlerde ben acildeydimbilgisayar falan olduğu gibi bırakıp çıktım evden o yüzden görmedim tatlımm, görsem yazmaz mıydım ben sanaaa
kızlar dün geceden beri hasta olduğum için giremedim pek nete, dün gece fena oldum iyice, arkadaşımla eşi saolsun gelip beni acile götürdüler, orda bi serum yedim falan, biraz kaldım, sabaha doğru eve geldik, bugün de raporluydum, yattım tüm gün evde, biraz biraz kendime gelebildim, yarın gene rapor alıcam
sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...Panik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydi
bnede ayrılacam sanırım.
hakkında hayırlısı olsun canım...
Günaydın herkeseeee
Günaydın kızlar buaradaaa
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim ailelerine sabırlar versin, çok üzüldüm içimiz yandıgünaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallahSayı 201e çıkmış.
günaydııınnn herkeseeee
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...
fevri davranma canım benim bekle biraz..
günaydın gamzelimnaber
günaydın canım sen iyi misin?
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim ailelerine sabırlar versin, çok üzüldüm içimiz yandı
günaydın kuzummmmnasılsın ? nasıl gidiyo hazırlıklar biletini aldın mı?
aldım aldım canıımm geçen hafta şimdide paşa habire biişeyler istiyor ona hediye buna hediye onu tamamlamaya çalışıyorum
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...
günaydın gamzelimnaber
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim ailelerine sabırlar versin, çok üzüldüm içimiz yandı
Amiiin cnmmm
Kuzum başın sağolsunnn.Rabbim mekanını cennet eylesin .evet ölüm ai geliyor genç yaşlı dinlemiyorum bizlerde gideceğiz bir günn. Bende şubatta 2 arkadaşımı peşpeşe kaybettim 20li yaşlarda hala acılarını şokunu atabilmiş değilim.Rabbim yaşatmasın birdahaaa
başın sağolsun canım Allah ailesine sabır versin. Genç ölümleri kötü oluyor malkesef
günaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallahSayı 201e çıkmış.
aaa neden ki? hayırlısı olsun hakkında.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın peki?
Sagolun kizlar yasadigi sehrin haber sitesinde 60 hapla intihar ettigi yaziyor iste bu daha da aci.... 5de uyudum.. Gozumun onunden gulusu gitmiyor surekli aglayasim geliyorbaşın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...
günaydın gamzelimnaber
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın peki?
günaydın gamzelimnaber
senin de başın sağolsun canım...
sağolsun kızlaaar, bugün daha iyiyim, raporluyum, evde istirahat ediyorum.. :2:
geçmiş olsun gamzeliii
Kızlaaarrr zaman geçmiyorrr yaa biran önce haftasonu gelsede kavuşsakk
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ?haftasonu geliyor mu askerinnnn
Kızlaaarrr zaman geçmiyorrr yaa biran önce haftasonu gelsede kavuşsakk
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ?
Aynen haftasonu gelmedi bir türlü bu hafta hiç geçmedi
haftasonu geliyor mu askerinnnn
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ?
Aynen haftasonu gelmedi bir türlü bu hafta hiç geçmedi
evet tatlım bu haftasonu izne geliyor pazartesi döncek
Offf Offfff
ohhhh ne güzeeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?