354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Panik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydi

Amin sagol canim
başın sağolsun canım Allah ailesine sabır versin. Genç ölümleri kötü oluyor malkesef
günaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallah Sayı 201e çıkmış.
bnede ayrılacam sanırım.
aaa neden ki? hayırlısı olsun hakkında.
geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın peki?

Panik atak varmis kalbimde problem var dedi gecen hafta hap falan aliyormus dun yogun bakimdaymis. Kiz zonguldakta ogrenciydi ilk yiliydi ailesi ta Kahramanmarasta kuzeniyle konustum perisan haldeydi
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun rabbim ailesine ve sana sabırlar versin...
bnede ayrılacam sanırım.

fevri davranma canım benim bekle biraz..

hakkında hayırlısı olsun canım...

Günaydın herkeseeee

günaydın gamzelim naber

Günaydın kızlar buaradaaa

günaydın canım sen iyi misin?

günaydın canım. amiinnnnn Allah Soma'daki abilerimize kardeşlerimize de yardımcı olsun inşallah Sayı 201e çıkmış.
amiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin Rabbim ailelerine sabırlar versin, çok üzüldüm içimiz yandı

günaydııınnn herkeseeee

günaydın kuzummmm nasılsın ? nasıl gidiyo hazırlıklar biletini aldın mı?

aldım aldım canıımm geçen hafta şimdide paşa habire biişeyler istiyor ona hediye buna hediye onu tamamlamaya çalışıyorum

Çok şükür kuzum iyiyimm bendeeee

Sagolun kizlar yasadigi sehrin haber sitesinde 60 hapla intihar ettigi yaziyor iste bu daha da aci.... 5de uyudum.. Gozumun onunden gulusu gitmiyor surekli aglayasim geliyor

senin de başın sağolsun canım...

geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın peki?

günaydın gamzelim naber

sağolsun kızlaaar, bugün daha iyiyim, raporluyum, evde istirahat ediyorum.. :2:

kızlar napıyosunuz? soma'da ölenlere Allah rahmet eylesin. daha fazla ölüm olmaz inşallah yaaa (( ben de izni aldım nihayet

Kızlaaarrr zaman geçmiyorrr yaa biran önce haftasonu gelsede kavuşsakk

ohhhh ne güzeeeel

ama daha biletlerini almadı bugün izinliydi kpssye başvurmak için dışarı çıktı. Bi dişi çekildi dün çürük dişi die çok hastaymış kemikleri ağrıyomuş bende ilgilenmiyormuşum onla.Odasına gitti yatıp bilet almaya gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…