354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ayyyy geçen hafta izninde bizimkinede ulaşamadım ben 3 saat mahvoldum resmen mangala gitmişler beni aramış çekmemiş düşmüm hat çekmiyor diye koymuş cebine ben 45 kez aramışım düşün ayyy allahım çok zor sonra çok söylendim ama

Kızlar ne oldu ne bitti okuyamadım...
Hepinize iyi geceler.Yarın sabah 8 de Yalovaya gidiyorum.Pazar İstanbula cumartesi belki Bursaya pazartesi yada salı ise Lüleburgaza ablamın yanına gidiyorum inşallah

Kızlaaar günaydınn bugün burukta olsa çok mutluyummmmm

günaydın tatlım. hayırdır?
Hepinize iyi geceler.Yarın sabah 8 de Yalovaya gidiyorum.Pazar İstanbula cumartesi belki Bursaya pazartesi yada salı ise Lüleburgaza ablamın yanına gidiyorum inşallah
iyi yolculuklar fıstık
kızlaaaarrr hepinize iyi gecelerrrrr
günaydın hatuuuunnnnn
teşekkürler efenim :)

noldu kuzu bişiler olmuş galiba :26:

günaydın tatlım. hayırdır?

iyi yolculuklar fıstık

günaydın hatuuuunnnnn

noldu kuzu bişiler olmuş galiba :26:

Kuzumm erkek arkadaşım geliyor bugün İnşaAllah yrn bu saatlerde yanında olacağımmmm

ohhh maşallahhhh iyi yolculuklar canımmm

Kuzumm erkek arkadaşım geliyor bugün İnşaAllah yrn bu saatlerde yanında olacağımmmm

gözün aydın canım inşallah herşey her an çok güzel geçerr

ayyyy çok güzel bir haber bu gözün aydın inşallah aranızdaki sorunlar da biter gider

benimki de bugün evci çıkıyor 3 gün yanımda inşallah

günaydın canım gözünaydın bende haftaya bu saatlerde karsa doğru yola çıkmış olucam inşallaahhhh

ayyyy çok güzel bir haber bu gözün aydın inşallah aranızdaki sorunlar da biter gider

çok teşekkür ederim fıstıklar

neyse aman şükür ki bişey olmamış , düşüncesizlik etsin aman demiştin zaten

ayyyyyyyy ne kadar güzeeeel yaaaaaaa

sen yapma zateeen o yapsın artık kendisini sana affettirmek için

özele gel
bana da linkini atarmısın canımcım

ooh oooooooooh gez gez ne güzellllll yaaaaaaaaa bende gezebilsem ooooooooyyyyyyy hayırlı yolculuklar canım

maşallah hep böyle mutlu ol inş.
Sagolasinnn

Gunaydin kizlar

günaydın fıstık

maşallahhhhhhh ooh oohhhh ne mutlu sizeeeeeee

günaydın cicim gün sayıyosun dimiiiiiiiiiiiiiiii

Sagoool canim

Sevdigimin yanina gidemiyorum baska yerlere gideyim de kafam dagilsin zaman gecsin. Eskisehirde durup yasadigim olumsuzlari dusunmekten bunaldim artik

gamzeli bunlar çok güzeller. çok isabetli olmuş. adam bir kez daha aşık olacak sana kız :)))) nereden aldın bi deyiver bakem bizlere

aynen canım aynen

Bana geldiklerinde gunluk gibi defterime yaziyorum zaten artik hergun yazamiyorum ama birden esiyo yaziveriyorum

ben de yazıyorum. acemilikte nişanlım yazmış verdi defteri bana sonra ben de karar verdim yazayım diye. valla o kadar iyi geliyor ki rahatlıyorsun.. söylemek isteyipte söyleyemediklerine tercüman oluyor. askerliği bitsin vericem eline al sen yokken ben neler yaşadım diye..

Aynen canim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…