Düşüncesizlik etmişş beyfendi otobüse bindiğinde uyuya kalmış gittiğinde telefonu sakladım içeri girince yazarım dıye o ara içtima varmış üstümü değiştirdim ona gittim ordan yemeğe gittim yazamadım dedioradan sabit telefonu aradım onlarda açmadı en sonunda biri açtı görmedim falan yemektedir belki deyince iyice meraklandım sonra yemekten geldiğinde döndü ancak. Çok merak etmiştim ya tekirdağ haberlerini aradım öyle bir düşüncesizlik yapmayacağına o kadar eminim ki neyse ki bir şeyi yokmuş
günaydın tatlım. hayırdır?Kızlaaar günaydınn bugün burukta olsa çok mutluyummmmm
iyi yolculuklar fıstıkKızlar ne oldu ne bitti okuyamadım...
Hepinize iyi geceler.Yarın sabah 8 de Yalovaya gidiyorum.Pazar İstanbula cumartesi belki Bursaya pazartesi yada salı ise Lüleburgaza ablamın yanına gidiyorum inşallah
günaydın hatuuuunnnnnkızlaaaarrr hepinize iyi gecelerrrrr
teşekkürler efenim :)
günaydın tatlım. hayırdır?
iyi yolculuklar fıstık
günaydın hatuuuunnnnn
noldu kuzu bişiler olmuş galiba :26:
Kuzumm erkek arkadaşım geliyor bugünİnşaAllah yrn bu saatlerde yanında olacağımmmm
günaydın tatlım. hayırdır?
iyi yolculuklar fıstık
günaydın hatuuuunnnnn
noldu kuzu bişiler olmuş galiba :26:
Kızlar ne oldu ne bitti okuyamadım...
Hepinize iyi geceler.Yarın sabah 8 de Yalovaya gidiyorum.Pazar İstanbula cumartesi belki Bursaya pazartesi yada salı ise Lüleburgaza ablamın yanına gidiyorum inşallah
Kızlaaar günaydınn bugün burukta olsa çok mutluyummmmm
Kuzumm erkek arkadaşım geliyor bugünİnşaAllah yrn bu saatlerde yanında olacağımmmm
ayyyy çok güzel bir haber bu gözün aydın inşallah aranızdaki sorunlar da biter gider
benimki de bugün evci çıkıyor 3 gün yanımda inşallah
ayyyy çok güzel bir haber bu gözün aydın inşallah aranızdaki sorunlar da biter gider
ohhh maşallahhhh iyi yolculuklar canımmm
gözün aydın canım inşallah herşey her an çok güzel geçerr
günaydın canım gözünaydın bende haftaya bu saatlerde karsa doğru yola çıkmış olucam inşallaahhhh
Düşüncesizlik etmişş beyfendi otobüse bindiğinde uyuya kalmış gittiğinde telefonu sakladım içeri girince yazarım dıye o ara içtima varmış üstümü değiştirdim ona gittim ordan yemeğe gittim yazamadım dedioradan sabit telefonu aradım onlarda açmadı en sonunda biri açtı görmedim falan yemektedir belki deyince iyice meraklandım sonra yemekten geldiğinde döndü ancak. Çok merak etmiştim ya tekirdağ haberlerini aradım öyle bir düşüncesizlik yapmayacağına o kadar eminim ki neyse ki bir şeyi yokmuş
kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveleraskerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik çok güzel şeyler yazıyo üzerlerindee
Eki Görüntüle 1115801
bana da linkini atarmısın canımcımsen yapma zateeeno yapsın artık kendisini sana affettirmek için
özele gel
Kızlar ne oldu ne bitti okuyamadım...
Kızlaaar günaydınn bugün burukta olsa çok mutluyummmmm
Sagolasinnn
Gunaydin kizlar
ohhh maşallahhhh iyi yolculuklar canımmm
günaydın canım gözünaydın bende haftaya bu saatlerde karsa doğru yola çıkmış olucam inşallaahhhh
Sagoool canimohhh maşallahhhh iyi yolculuklar canımmm
Sevdigimin yanina gidemiyorum baska yerlere gideyim de kafam dagilsin zaman gecsin. Eskisehirde durup yasadigim olumsuzlari dusunmekten bunaldim artikneyse aman şükür ki bişey olmamış , düşüncesizlik etsin aman demiştin zaten
ayyyyyyyy ne kadar güzeeeel yaaaaaaa
bana da linkini atarmısın canımcım
ooh oooooooooh gez gez ne güzellllll yaaaaaaaaa bende gezebilsem ooooooooyyyyyyyhayırlı yolculuklar canım
maşallahhep böyle mutlu ol inş.
günaydın fıstık
maşallahhhhhhh ooh oohhhhne mutlu sizeeeeeee
günaydın cicimgün sayıyosun dimiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaar, askerime doğumgününde göndermek üzere aldığım, mesajlı kahveleraskerde en çok kahveyi özlediğini söylüyor, ben de çok yerinde bir hediye olacağını düşündüm, hem işlevsel, hem romantik çok güzel şeyler yazıyo üzerlerindee
Eki Görüntüle 1115801
Sagoool canim
Sevdigimin yanina gidemiyorum baska yerlere gideyim de kafam dagilsin zaman gecsin. Eskisehirde durup yasadigim olumsuzlari dusunmekten bunaldim artik
neyse aman şükür ki bişey olmamış , düşüncesizlik etsin aman demiştin zaten
ayyyyyyyy ne kadar güzeeeel yaaaaaaa
bana da linkini atarmısın canımcım
ooh oooooooooh gez gez ne güzellllll yaaaaaaaaa bende gezebilsem ooooooooyyyyyyyhayırlı yolculuklar canım
maşallahhep böyle mutlu ol inş.
günaydın fıstık
maşallahhhhhhh ooh oohhhhne mutlu sizeeeeeee
günaydın cicimgün sayıyosun dimiiiiiiiiiiiiiiii
kuzucuummmmmm sen de mektup yazsan. belki rahatlarsın. :26:
Bana geldiklerinde gunluk gibi defterime yaziyorum zaten artik hergun yazamiyorum ama birden esiyo yaziveriyorum
ben de yazıyorum. acemilikte nişanlım yazmış verdi defteri banasonra ben de karar verdim yazayım diye. valla o kadar iyi geliyor ki rahatlıyorsun.. söylemek isteyipte söyleyemediklerine tercüman oluyor. askerliği bitsin vericem eline al sen yokken ben neler yaşadım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?