354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

ben de çok mutsuzum aslında bugun :26: agladım hatta bi sürü de ama şimdi sakinlemeye çalışıyorum :26:

Bende bende..
Sinirden ağladım , sonra böyle ''neredeyim yahu ben ''' havasına büründüm ''napıyorum ben '' demeye başladım falan.
Şuan da mal mal sırıtıyorum

Sen bu forumun dolmus soforumusun bacim

hahah

diğer sayfaları okuyayım dedim uzak kaldım olaylardan ama baya varmış tamamlayamadım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=722826
hişşşşş baksanıza buna güzel mi sizce benim hoşuma gitti ama birde size sorayım dedim

cıksssss, sevmedimmmm

Siz düğünü kokteyl mi yapıyorsunuz bilemiyorum ben bizim düğünlerden yola çıkarak konuşayım balık ve straplezle rahat oynanılmıyor ya

katılıyorum, aynennn :13::13:

offfff kitap okuyayım bari. biz ileride evimizin en güzel yeri olacak olan kitaplığımız için yeni kitaplar sipariş etmiştik bugün geldi oyyyyy kitap aşkını yerim ben sevgilimin

seninki de mi kitap kurduu

Hööt

Hööt

Aayyy sen de yapmissin aynisini tüh :)
MİHUHAHAHA

Ağlayasım yok ki gözümden yaş gelmiyi artık gözüme su pompala
Şaka bir yana bende çok sıkıldım bir de çok yoruldum..
Senin neyin var..
fış fış
bilmiyorum hiç bişeyi çözemiyorum yine farklı olmayan bi gün geçirdim öküz oturmuş gibi kalbime
ben de çok mutsuzum aslında bugun :26: agladım hatta bi sürü de ama şimdi sakinlemeye çalışıyorum :26:

ağlama sen o zaman gül artık bugünn:26:

Bende bende..
Sinirden ağladım , sonra böyle ''neredeyim yahu ben ''' havasına büründüm ''napıyorum ben '' demeye başladım falan.
Şuan da mal mal sırıtıyorum

ben de seneler önce olmuş bişeyi kafama takıp ağladım sonra annem bana neskafe yapmış ona huzunlendim agladım kapanışı da büyük ihtimalle uykusuzluktan geberiyorum ama hala uyumuyorum diye yaparım

ben de seneler önce olmuş bişeyi kafama takıp ağladım sonra annem bana neskafe yapmış ona huzunlendim agladım kapanışı da büyük ihtimalle uykusuzluktan geberiyorum ama hala uyumuyorum diye yaparım

Senin yine ağlamak için nedenlerin var. Benim ise psikolojik sorunlarım var ondan ağlıyorum

Senin yine ağlamak için nedenlerin var. Benim ise psikolojik sorunlarım var ondan ağlıyorum

hoofff, aglamak istiyorum ben de zaten şimdi de radyoda eski sevgilimin bana ithaf ettigi şarkı çalıyor aglamak istedim, aglayamadım hevesimi kaçırdı resmen adam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…