354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlarrrr iyi akşamlarrrr...

bende biriciğimi dün teslim ettim..kendi ellerimle yaaani...üüff..

bugünde hemen bi kargo hazırladım sevgililer günü felan diye (ama bizim için hergün sevgilier günü tabii :1:)

...aaahhhh...

sizler nasılsınız bakalımm??

İyi akşamlar.. başlamadan bitmezdi zorda olsa geçiyor zaman Allah kavuştursun senide :16:

hımmm :31: bende gndercem de bıraz rahatlasın dıye beklıyorum. gunluk tutuyorum o gıttıgı gunden berı saat kacta kac dakıka konustugumuzu o gun neler yaptıgımı onu ne kadar cok ozledıgımı yazıyorum:43: bız herseyı haber ederdık bırbırımıze yıne haberı olsun dıye ıste..

ben de tutuyorumm :) bikaç sayfasını paylaştım hattaaa

Kızlarr, tutmaya başladığım asker güncemin ilk sayfaları :16: :16: :16: :16: :nazar: :16: :16: :16: :16:

İlk sayfaaam :72:

Eki Görüntüle 975022

Aşk'erim.. :16: :54: :16:

Eki Görüntüle 975021

Şafak çizelgemm :72:

Eki Görüntüle 975020

ay ya vatka işe yaramamış mı acaba canım :31:

ayy bilemedim kii :26: daha çok ayak parmaklarını vuruyormuş üstten yandan :43:

kızlarrrr iyi akşamlarrrr...

bende biriciğimi dün teslim ettim..kendi ellerimle yaaani...üüff..

bugünde hemen bi kargo hazırladım sevgililer günü felan diye (ama bizim için hergün sevgilier günü tabii :1:)

...aaahhhh...

sizler nasılsınız bakalımm??

allah kavuştursun :72: :31:

Kızlaaaaaar iyi akşamlar herkese bugün tam olarak bir hafta olduuuu. ben hafta hafta saymaya karar verdim geriye kaldı 22 hafta böyle daha az geliyor insanın gözüne sizlere de tavsiye ederim ama işte ne desem boş çok zormuş çok Allah hepimize ve askerlerimize bol bol sabır, dayanma gücü versinnnnnnnn

Kızlaaaaaar iyi akşamlar herkese bugün tam olarak bir hafta olduuuu. ben hafta hafta saymaya karar verdim geriye kaldı 22 hafta böyle daha az geliyor insanın gözüne sizlere de tavsiye ederim ama işte ne desem boş çok zormuş çok Allah hepimize ve askerlerimize bol bol sabır, dayanma gücü versinnnnnnnn

hoşgeldinn :3:

yeni mi katıldın aramıza, yoksa ben mi gözden kaçırdımm :17:

Aradı bitanem ama sesi çok kötü geliyordu, hala gidememiş revire.... Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. Hoşçakalın...

İyi akşamlar kızlaar sonunda ondan inip ona bine bine eskişehirdeyim:1:

Kııızlaaaaaaaaaaar aradıııı az önce gönderdiğin şey geldi dedi hadi ya dedimmm ee dedim herşeyin bir zamanı var dedi ahah tamam o zaman dedim sevindin mi dedim evet dedi beğendinmi dedim beğendim aşkım sağol dedi oleeeeeeeey gitmiiiiiiiiiiiiiş iştee:10::10::10:

hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibi :31: evden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook

hıııişte aynen öyle yemek bile yiyemiyorum yapıcak çok şey var ama hiç birini yapmak istemiyorum

hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibi :31: evden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook
Aynen öyle, al benden de o kadar . Ya bi kitap almam lazim ona bile zor şar gittim sagolsun arkadaslar da arıyor ancak onlar arayinca bir iki kelam ediyorum yoksa pek kimseyle de konuşmuyorum , kps dershanem de tatili girdi iki hafta , iyice gömüldüm ama kendimi böyle daha iyi hissediyorum :)

hımmm :31: bende gndercem de bıraz rahatlasın dıye beklıyorum. gunluk tutuyorum o gıttıgı gunden berı saat kacta kac dakıka konustugumuzu o gun neler yaptıgımı onu ne kadar cok ozledıgımı yazıyorum:43: bız herseyı haber ederdık bırbırımıze yıne haberı olsun dıye ıste..
Gamzeli de hazirliyor walla imreniyorum ama hiç uğraşamam :))
Bi de yazdıkça kötü olursam korkusu da yok değil: )

Aminnnnnnn , hoşgeldiniz :)
Ve sanirim haklısın hafta hafta hesaplamak çok iyi fikir :)
İyi akşamlar kızlaar sonunda ondan inip ona bine bine eskişehirdeyim:1:
Hoşgittiinnnnnn :))

Back
X