Bayanlar beni aramadı hala dünkü olay yüzünden bişey olmamıştır değil mi?:26:
bir şey yoktur tatlım rahat ol :) benimki arada ağzından kaçırıp komutana sayıyıor olsaydı ona olurdu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar beni aramadı hala dünkü olay yüzünden bişey olmamıştır değil mi?:26:
bir şey yoktur tatlım rahat ol :) benimki arada ağzından kaçırıp komutana sayıyıor olsaydı ona olurdu![]()
kızlarrrr iyi akşamlarrrr...
bende biriciğimi dün teslim ettim..kendi ellerimle yaaani...üüff..
bugünde hemen bi kargo hazırladım sevgililer günü felan diye (ama bizim için hergün sevgilier günü tabii)
...aaahhhh...
sizler nasılsınız bakalımm??
İnşallah inşallah hıçkırık tuttu stresten![]()
hımmmbende gndercem de bıraz rahatlasın dıye beklıyorum. gunluk tutuyorum o gıttıgı gunden berı saat kacta kac dakıka konustugumuzu o gun neler yaptıgımı onu ne kadar cok ozledıgımı yazıyorum
bız herseyı haber ederdık bırbırımıze yıne haberı olsun dıye ıste..
Kızlarr, tutmaya başladığım asker güncemin ilk sayfaları![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İlk sayfaaam
Eki Görüntüle 975022
Aşk'erim..![]()
![]()
Eki Görüntüle 975021
Şafak çizelgemm
Eki Görüntüle 975020
ay ya vatka işe yaramamış mı acaba canım![]()
kızlarrrr iyi akşamlarrrr...
bende biriciğimi dün teslim ettim..kendi ellerimle yaaani...üüff..
bugünde hemen bi kargo hazırladım sevgililer günü felan diye (ama bizim için hergün sevgilier günü tabii)
...aaahhhh...
sizler nasılsınız bakalımm??
Kızlaaaaaar iyi akşamlar herkese bugün tam olarak bir hafta olduuuu. ben hafta hafta saymaya karar verdim geriye kaldı 22 hafta böyle daha az geliyor insanın gözüne sizlere de tavsiye ederim ama işte ne desem boş çok zormuş çok Allah hepimize ve askerlerimize bol bol sabır, dayanma gücü versinnnnnnnn
ben de tutuyorumm :) bikaç sayfasını paylaştım hattaaa
ayy bilemedim kii :26: daha çok ayak parmaklarını vuruyormuş üstten yandan
allah kavuştursun![]()
![]()
normalde senin memleket neresi canım
ereess senin mektup ulaşmış mı eline geçmiş mi askerinin![]()
ben de tutuyorumm :) bikaç sayfasını paylaştım hattaaa
allah kavuştursun![]()
![]()
hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibievden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook
anladııım epeyde uzakmış eskişehire kahraman maraşBursa doğumluyum orda geçti çocukluğumun bir kısmı ama aslen kahramanmaraşlıyım ve şuanda ailem orda yaşıyor
anladııım epeyde uzakmış eskişehire kahraman maraş
Aynen öyle, al benden de o kadar . Ya bi kitap almam lazim ona bile zor şar gittim sagolsun arkadaslar da arıyor ancak onlar arayinca bir iki kelam ediyorum yoksa pek kimseyle de konuşmuyorum , kps dershanem de tatili girdi iki hafta , iyice gömüldüm ama kendimi böyle daha iyi hissediyorum :)hissizleşmemi bu bilmiyorum ama sanki tüm hisler yerini özleme bırakıyor gibievden çıkasım arkadaşlarımla vakit geçiresim bile yoook
Gamzeli de hazirliyor walla imreniyorum ama hiç uğraşamam :))hımmmbende gndercem de bıraz rahatlasın dıye beklıyorum. gunluk tutuyorum o gıttıgı gunden berı saat kacta kac dakıka konustugumuzu o gun neler yaptıgımı onu ne kadar cok ozledıgımı yazıyorum
bız herseyı haber ederdık bırbırımıze yıne haberı olsun dıye ıste..
Aminnnnnnn , hoşgeldiniz :)Kızlaaaaaar iyi akşamlar herkese bugün tam olarak bir hafta olduuuu. ben hafta hafta saymaya karar verdim geriye kaldı 22 hafta böyle daha az geliyor insanın gözüne sizlere de tavsiye ederim ama işte ne desem boş çok zormuş çok Allah hepimize ve askerlerimize bol bol sabır, dayanma gücü versinnnnnnnn
Hoşgittiinnnnnn :))İyi akşamlar kızlaar sonunda ondan inip ona bine bine eskişehirdeyim![]()