354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

benimki istanbulda yemin törenide 28inde beni en son 14 şubatta aradı , doğum gününe kadar aramıcam dedi güya ama o kadar bekler mi bilemiyorum ... neyse benim yemin törenine gitmemi istemiyor ailesi gidecek birde.. - ailesiyle tanışmıyoruz- ve dediğine göre yemin töreninden sonra cumartesi-pazar 2 günlük izni varmış - evci izni değilmiş bu - bizimkiler akşama döner ben de pansiyonda falan kalırım dedi , onu orda yalnız bırakmak istemiyorum, gelme dese de gitmek istiyorum o da istiyor biliyorum :p

ne yapacağımı bilemiyorum, bölük tabur vs bilmiyorum yerini biliyorum ,yemin törenine gitsem içeri girebilir, onu bulabilirmiyim acaba bunu düşünüyorum :( arayacağım bi numara bulamıyorum nette kışlanın numarası yok nasıl yapıp ona ulaşıcam :( mektup yazıp yolluycam artık...

sizce gitsem onu bulabilir ,içeri girebilir miyim ?
:26::44:

Günaydıııın, pis_prenses neden gelmeni istemiyor ki? madem ki ailesi gidince o kalacak, cumartesi gidersin sen de, o gün görüşürsünüz bol bol. onu da mı kabul etmiyor?

Günaydıııın, pis_prenses neden gelmeni istemiyor ki? madem ki ailesi gidince o kalacak, cumartesi gidersin sen de, o gün görüşürsünüz bol bol. onu da mı kabul etmiyor?

yaaa sevgilim uyuzluk gıcıklık abidesi hatta odunun teki :( gel demez istesede demez bi sürü sebeple... ama bu sefer ayrılmak zor geleceğinden gelme diyor, kabul eder aaaama tamam demez.

sence yemin törenine gitmeyim mi ? :44: yani c.tesi görüşmeyi mi planlayım puuff
:30:

yaaa sevgilim uyuzluk gıcıklık abidesi hatta odunun teki :( gel demez istesede demez bi sürü sebeple... ama bu sefer ayrılmak zor geleceğinden gelme diyor, kabul eder aaaama tamam demez.

sence yemin törenine gitmeyim mi ? :44: yani c.tesi görüşmeyi mi planlayım puuff
:30:

canım şimdi yemin töreninde ailesi de olacakmış ve henüz tanışmıyormuşsunuz, o yüzden pek uygun olmaz, hele ki o da bunu istemiyorken. yani hem ona hem ailesine bir emri vaki olmuş olur bu. çünkü mecburen sizi tanıştırmak zorunda kalacak bu durumda. Erkek arkadaşın sana "gel, hem ailemle tanışırsın" demiş olsa tamam, güzel bile olurdu :) ama o sana gelme demişken, pek iyi olmaz. sen zor durumda kalabilirsin. bi de belki etrafta çok fazla erkek olacağı için o gün, kıskançlığından da istemiyor olabilir :1:

(Örnek: Hani bizi ankesörlüden arıyorlar ya, ben bi kere dedim ki benimkine, akşam sen beni aramadığında mesela, ben seni o numaradan arasam, kim açarsa ondan seni çağırmasını istesem olur mu? cevabı: sakın haaa, asla!. Neden? diye sordum. Elin adamı ne diye duysun senin sesini yaaaa diye cevap verdi bana :1: )

Ararsa eğer seni, ya da sen de onun aradığı ankesörlü numara varsa sen arayıp çağırttır telefona akşam saatlerinde, cumartesi günü baş başa görüşmeyi teklif et bakalım :)

Ararsa eğer seni, ya da sen de onun aradığı ankesörlü numara varsa sen arayıp çağırttır telefona akşam saatlerinde, cumartesi günü baş başa görüşmeyi teklif et bakalım :)

Gamzelim neler neler düşünüyorum ahh bende düşündüm bi iki kere de aradım başkası çıkınca kapattım :( kızar birine çağırtmama biliyorum.. zor durumda kalmak ve bırakmak istemiyorum işte.. ben onu uzaktan izlesem diye düşündüm..içeri girebilir miyim ki diye...

Ararsa teklifimi yapıyım, ayrıca mektup yazayım c.tesi-pzar için... ama işte eline ulaşırmı sadece gittiği yeri biliyorum bölük tabur vs. yok isimle eline ulaşır mı sen de öyle gönderdim demiştin dimi... okudumda henüz ulaşmamış sanırım dimi ?

Gamzelim neler neler düşünüyorum ahh bende düşündüm bi iki kere de aradım başkası çıkınca kapattım :( kızar birine çağırtmama biliyorum.. zor durumda kalmak ve bırakmak istemiyorum işte.. ben onu uzaktan izlesem diye düşündüm..içeri girebilir miyim ki diye...

Ararsa teklifimi yapıyım, ayrıca mektup yazayım c.tesi-pzar için... ama işte eline ulaşırmı sadece gittiği yeri biliyorum bölük tabur vs. yok isimle eline ulaşır mı sen de öyle gönderdim demiştin dimi... okudumda henüz ulaşmamış sanırım dimi ?

hımmm :( bana başka seçenek bırakmadın dersin sen de kızarsaa :1: adam gibi arasaydın dersin :1: hatta sen üste çık bi de, sen beni hiç mi merak etmiyorsun iyi miyim kötü müyüm hasta mıyım sağ mıyım hiç mi umrunda değil de :1:

mektubu gönder istersen canım ya, belki bölük-tabur olmayınca biraz daha geç ulaşır ama ulaşır heralde, nereye gidecek, gelen mektubu çöpe atacak değiller yaa :1:

uzaktan izleme kısmı, biraz zor. çünkü bölük-tabur bilmiyorsun, orda bi sürü asker olacak olacak ve hepsi de birbirinin aynısı :37: :27: çok zor o kalabalıkta bulabilmen

Günaydın kızlaar :3:
Geçmişi okuyamadım bugün, 3 günde döktürmüşsünüz yine :1:

Günaydın kızlaar :3:
Geçmişi okuyamadım bugün, 3 günde döktürmüşsünüz yine :1:

Sohbeti kaçırıyorsunnn :1:

ama az kaldı seni de göreceğiz burada :37:

hele bi başlasın askerliğinnn senin de :1:

7/24 burada oluyo muusn olmuyo musun o zaman :27:

Sohbeti kaçırıyorsunnn :1:

ama az kaldı seni de göreceğiz burada :37:

hele bi başlasın askerliğinnn senin de :1:

7/24 burada oluyo muusn olmuyo musun o zaman :27:

Ayy yok be şekerim keşke yarimle olsam 3 gündür evdeyim, annemin misafirleri geldi dün, önceki gün hazırlık dün gün yaptık bugün yorgunluk :1:
3 günde böyle özlediysem gittiğini düşünmek bile istemiyorum yaa :31:

Günaydınn nasılsın?

ben süperim bugünn..

4. sınıfların öğretmenlerinin başka okulda semineri olduğu için duyuru yapıldı dün öğrencilere gelmeyin diye (bugünden ötürü). benim de bugün tüm derslerim 4. sınıflaraydı. öğrenci yok, ben de öğretmenler odasında boş boş oturup, kahvemi içip, kk'ya takılıyorumm :37::27: :37:

ben süperim bugünn..

4. sınıfların öğretmenlerinin başka okulda semineri olduğu için duyuru yapıldı dün öğrencilere gelmeyin diye (bugünden ötürü). benim de bugün tüm derslerim 4. sınıflaraydı. öğrenci yok, ben de öğretmenler odasında boş boş oturup, kahvemi içip, kk'ya takılıyorumm :37::27: :37:

Haha süpermiş o zaman :1:
Ben de sözde ders çalışıyorum :1:

Back
X