• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Bu ara sürpriz hazırlamaya çalıştım gerçi yapamadım artık erteledim girip okuyorum bakıp çıkıyorum çok katılamıyorum sohbetlere ama artık burdayım :)

Gel gel sarışınım geell:1:

Benim asker kitabı geldii biliyor musuuuun:52:

kızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn :8:
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:
Lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün çok şansızım az bi dua edinnn Allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendini
benimki gelmeyin diyor yaaa masraf çıkacakmış :P
Benimki de gelin diyor aslında bana diyor:52: Sadece ben gitsem diğerleri gelip gelmemiş pek takmaz aslında:52:

Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:

Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendini

Benimki de gelin diyor aslında bana diyor:52: Sadece ben gitsem diğerleri gelip gelmemiş pek takmaz aslında:52:
:nazar: annesigilde gidecekmiş çok masraf çıkar diyor. Dedim banane ben gelecem onlar gelmiyorsa gelmesin :P

Bende kurabiye yapacaktım ama yapmasam mı, eve gelince yaparım diyorum :s

Son düzenleme:
:nazar: annesigilde gidecekmiş çok masraf çıkar diyor. Dedim banane ben gelecem onlar gelmiyorsa gelmesin :P

Bende kurabiye yapacaktım ama yapmasam mı, eve gelince yaparım diyorum :s

Benim o tarz şey yapmaya imkanım yok ki ben pek bilmem hamurişi yapmayı açıkcası
Annesi yapacak güzelce yemekleri bende o gün kuaför bilmemne birsürü işim var gidip kadına yardım edecek miyim bilmiyorum:52:

Benim o tarz şey yapmaya imkanım yok ki ben pek bilmem hamurişi yapmayı açıkcası
Annesi yapacak güzelce yemekleri bende o gün kuaför bilmemne birsürü işim var gidip kadına yardım edecek miyim bilmiyorum:52:

ya ben o kadar yoldan sonra kokar mıyım ki :s en nefret ettiğim şeydir :120:

Back
X