Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ara sürpriz hazırlamaya çalıştım gerçi yapamadım artık erteledim girip okuyorum bakıp çıkıyorum çok katılamıyorum sohbetlere ama artık burdayım :)
kızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn![]()
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorumkızlar yemın torenıne gidicekler askerinize bişeyler götürücekmisiniz yada ne götürebiliriz önerisi olannn![]()
Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendiniLannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün çok şansızım az bi dua edinnn Allah rızası içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benimki de gelin diyor aslında bana diyorbenimki gelmeyin diyor yaaa masraf çıkacakmış![]()
Gideceğim ama ne götüreceğim bilmiyorum
Onun istediklerini tamamlamaya çalışıyorum istedikleri kesin gidecek yanındada asker kitabını götürücem sürpriz olarak ama başka ne götürmeliyim bilmiyorum:26:
Ederiiiiiiiiiiiz canısııııııııııııı sıkma kendini
Benimki de gelin diyor aslında bana diyorSadece ben gitsem diğerleri gelip gelmemiş pek takmaz aslında
![]()
annesigilde gidecekmiş çok masraf çıkar diyor. Dedim banane ben gelecem onlar gelmiyorsa gelmesin
Bende kurabiye yapacaktım ama yapmasam mı, eve gelince yaparım diyorum :s
Benim o tarz şey yapmaya imkanım yok ki ben pek bilmem hamurişi yapmayı açıkcası
Annesi yapacak güzelce yemekleri bende o gün kuaför bilmemne birsürü işim var gidip kadına yardım edecek miyim bilmiyorum![]()
ya ben o kadar yoldan sonra kokar mıyım ki :s en nefret ettiğim şeydir :120:
benimki gelmeyin diyor yaaa masraf çıkacakmış![]()
nerdeydıki sen nerdesın ayrıca çok kötü olur bence ogun herkesın sevdıklerı ordayken kendısı tek kalır ıyı hıssetmez bence
selammmmmSelam kızlaaaaar![]()
Peçete ıslak mendik roll on ve parfümünü ayırma yanından
Kaç saat aranız
Yalova-Antalya güzergahı olacak canım. Bence de
selammmmm
7 saat sanırım :120:![]()
Eskişehir antalya 6 7 saat haberin ola
Bizimde 7 8 saat![]()
Yalova-Antalya güzergahı olacak canım. Bence de
selammmmm
7 saat sanırım :120:![]()
gitmelisin bence inan cok sevınır ben hala ne gotursem yanımda kararsızım yaa![]()
hadi canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ankaraya uğruyor olabilir mi acaba![]()
Eskişehir-Antalya için 5 saat 12 dk diyor ama :26: