354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Almak istemiyoruuuuuuum

sen almazsın canım, sen sağlıklı bir şekilde veriyorsun belli ki, doktor kontrolunde, onun verdiği menüye uyarak

bizim luna, 1 hafta kastı kendini, az yedi, doğru düzgün öğünler menüler yapmadı, muhtemelen su ve kas kaybı olmuştu onda, o yüzden şimdi de geri aldı :20:

sen almazsın canım, sen sağlıklı bir şekilde veriyorsun belli ki, doktor kontrolunde, onun verdiği menüye uyarak

bizim luna, 1 hafta kastı kendini, az yedi, doğru düzgün öğünler menüler yapmadı, muhtemelen su ve kas kaybı olmuştu onda, o yüzden şimdi de geri aldı :20:

Anladım canim verdiği menüye cok uymasamda vermek istediğim icin caba gosteriyorum.askerim sok olacak

harikaaa :46:

sen yağdan vermedin ki o kiloyu, normaldir geri almaaan, 1 haftada ya sudan attın sen ya da kastan o kadar az yiyerek :57:

Hiçte bile ben yediğim için aldım bildiğin tıkındım yani bir haftadır bugünde dahil :( yemediğim şey kalmadı. Sorun olunca yiyorum ben o yüzden oldu :( göbeğim küçüldüydü ne güzel :(

ben de 2 haftada sadece 1,4 kg vermişim, bunun da sadece 700 gramı yağ :43:

ama benim ilk başladığımda vücudum hep direniyor böyle, hemen yakmıyor yağları... 2 hafta sonraki kontrolde yağdan çok daha fazla gitmiş olur heralde

Korkuyorummmmmmmmm!!!!!!!!!!!!! Allahım sen askerimi koruu......................

ne olduuu gene, hayırdır inşaallaaah :53:

Hiçte bile ben yediğim için aldım bildiğin tıkındım yani bir haftadır bugünde dahil :( yemediğim şey kalmadı. Sorun olunca yiyorum ben o yüzden oldu :( göbeğim küçüldüydü ne güzel :(

iyi de o zaman da çok sağlıklı bir şey yapmıyordun sonuçta, giden yağdan gitmemiştir yaniiii :ssz:

Back
X