354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

Hani beyaz yaralar içi oyuluyor kenarları kırmızı kırmızı :31:
Çorba içebildim ama akşama kadar dışarda genel olarak derste olduğum için tost ya da ekmek arası bişeyler yiyordum bugün hiç bişey yiyemedim :31:

Sosyoloji okuyorum canım ben sosyolog oluciim :1:

canım stres yapma artık bak hasta ettin kendini :50:
hemencecik geçer inşallah :50:

aa öğrenmiş oldum kpss hazırlık falan deyince bende üni sonrasa diye düşünüp yaşını büyütmüşüm :)
huyyyyyyy espri yapmaya çalıştım ya hu yanlış anlaşılma olmasın 25.5 um :27:
omzumda aşkımm aşkım deyip duruyor o da çok memnun olmuş :9:
:12::12::12::12::12:
Luna 19 yaşında mıymış? Eheh yaşasın ilk kez en küçük ben değilim :1: :16:

nayırrr o ben değilim şaka şey ettimm

Sevindim canım zaten siz yanyanayken sıkıntı pek yaşamıyorsunuz :) benimkide telefon soktu bugun mesajlaşabiliyoruz artık benimde ağzım kulaklarımda :69:

Evet uzaklık bizi çok yıprattı malesef :25: Ohh maşalllah maşallah aman yakalatmayın biz bi iki ay askıya aldık o işi :31::31::31:

Son düzenleme:
Yalnız değilsin senin gibi bir çok kişi sevdiğini, eşini, kardeşini, oğlunu gönderiyor.. bitecek gidecek inşallah kuzum..

Tabi ki yalnız değilim kuzum bak topiğimde bir sürü kişiyiz :16:
Ama işte hep yan yana olunca zor geliyor ondan ayrılmak. 5 Hafta göremeyeceğim ya onu düşünüyorum ben :31:

Tabi ki yalnız değilim kuzum bak topiğimde bir sürü kişiyiz :16:
Ama işte hep yan yana olunca zor geliyor ondan ayrılmak. 5 Hafta göremeyeceğim ya onu düşünüyorum ben :31:

Alışırsın bir süre sonra ya 5 hafta geçecek illaki geçecek yani
okulun filan var hiç değilse öyle oyalanırsın :31:

çok şık ve zarif dediğin gibisin :34:

teşekkür ederiiiim :78:

Benimde bu tur bi elbisem var gümüş rengi onu giyeyim o zaman

bence gayet şık ve yerinde olur :12:

ben pek iyi değilim iş yeri çok stresli bu hafta yalnız çalışıyorum birde

ne iş yapıyosun bilmiyorum ama, tek olunca zorlanmışsındır tabi, bütün yük sana kalmış :50:

selam kızlarr :3:

miss resimdeki senmisinnn :6:

iviiiit benimmmmm :78:

Ay yok kuzum hiç benim işim değil diyet, boğazımda yine yara çıktı ne yesem ağlıyorum acıdan :14:
Akşama kadar yumuşak bişeyler yiyebilir miyim denedim durdum sadece kek yoğurt süt bu kadar onlardan da tiksindim resmen :31:

geçmiş olsuuuuun, ama bu kadar stres yapma kendinee lütfeeen, askerinin aklı sende kalmasın giderken. :51:

Yeni kurabiyelerimi gördünüz müüü?
http://kurabiyella.blogspot.com.tr/2014/03/dogum-gunu-surprizi.html

ba-yıl-dımmm :16:

:114:

Selamın Aleyküm komşular :3:

selaaaaaaam :3:

:nazar:İyiyim güzelim bugün :69: :nazar:uyuzum yelkenleri suya indirdi beni görünce :)) :nazar:seviyor beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::52::52::52::52::52::52:

oooooo, askeriyeye gidilmişş, seni hınzır seniiii :23: :nazar:

Sevindim canım zaten siz yanyanayken sıkıntı pek yaşamıyorsunuz :) benimkide telefon soktu bugun mesajlaşabiliyoruz artık benimde ağzım kulaklarımda :69:

ohh ohhh, sizin de gözünüz aydın :21: :nazar: mesajlaşabilmek çok güzel değil mi gerçekten :16:

huyyyyyyy espri yapmaya çalıştım ya hu yanlış anlaşılma olmasın 25.5 um :27:

:12::12::12::12::12:

nayırrr o ben değilim şaka şey ettimm

:D :D Şüpheye düşüyorum burada ya e diyorum bu kız erees e kucuk dıyordu alahallah diye neyseki doğruyu öğrenmiş olduk :D

Evet uzaklık bizi çok yıprattı malesef :25: Ohh maşalllah maşallah aman yakalatmayın biz bi iki ay askıya aldık o işi :31::31::31:

ay inşallah yakaltmayız bakalım inşallah :)izmit merkezdemi askerin canım

askerim aradı kızlarr ben yatıyorum dedii çok yorulmuş bugün bi sürü bi sürü bulaşık yıkadım diyoo kıyamam yaa :31:

Geçecek!
İnşallah çok oyalanırım da pek anlamam nasıl geçtiğini :31:

gündüz zaten okulda arkadaşlarınla geçer anlamazsın, akşamları da burda bizimle takılırsan kafan dağılır gene anlamazsın, geçer yani özetle çabucaaak :1:

ay inşallah yakaltmayız bakalım inşallah :)izmit merkezdemi askerin canım

ayyy aman dikkat etsin :18: beşiktepede her yerde çekmiyordu bi de telefon, inşallah o sıkıntı yaratmaz:50:

teşekkür ederiiiim :78:

bence gayet şık ve yerinde olur :12:

ne iş yapıyosun bilmiyorum ama, tek olunca zorlanmışsındır tabi, bütün yük sana kalmış :50:

iviiiit benimmmmm :78:

geçmiş olsuuuuun, ama bu kadar stres yapma kendinee lütfeeen, askerinin aklı sende kalmasın giderken. :51:

selaaaaaaam :3:

oooooo, askeriyeye gidilmişş, seni hınzır seniiii :23: :nazar:

ohh ohhh, sizin de gözünüz aydın :21: :nazar: mesajlaşabilmek çok güzel değil mi gerçekten :16:

Çok teşekkür ederimm :16:

paşa beyde hepinizi selamlıyr kıslar :9: çok beğendim pek beceriklisin maşalalh canım :nazar:

Teşekkür ederimm :16:
Paşayı öp benim için :54:

askerliği bitirenler sanki o günleri hiç yaşamamış gibi hissediyorlarmış :)
siz de öyle hissedeceksiniz :)

İnşallah kuzum bi atlatalım da hayırlısıyla...

Back
X