354. Dönem (Şubat/Mart 2014) Kısa Dönem Er ve Yedek Subay Yârenleri

kızlar günaydın hiiiçç iyi değilim hiç :50:

aaaaaaaaaaa, hayırdır?

Kizlar Günaydııııııııııın

xZQZ6eo.gif

Son düzenleme:
Merhaba kızlar neler oluyor yaaa lunaaaa ne oldu neden böyle isyanlardasin askerinle ilgili mi?
Sinreee sana ne oldu yine iş güç yüzünden mi iyi değilsin?:ssz:

Oysa ben askerimi gördüm o yazdı ben konuştum diye iyiydim ama bi şey oldu pat diye kapandı facebooku bi dahada açmadi gitti sanırım :ssz:

Kızlaaar :16:
Naber nasılsınıız?
Ben birazdan öleceğim sanırım heyecandan :1:

Hayırdır canım ne oldu

günaydın hayırdır canım ne oldu :/

Günaydın :)

Merhaba kızlar neler oluyor yaaa lunaaaa ne oldu neden böyle isyanlardasin askerinle ilgili mi?
Sinreee sana ne oldu yine iş güç yüzünden mi iyi değilsin?:ssz:

aaaaaaaaaaa, hayırdır?

xZQZ6eo.gif

kızlar iş yerimle ilgili olay uzun birazzz zaten biliyosunuz 1 haftadır mahvoldum aşırı yoğun çalışıyorum bunlar bi mercedes araba aldılar sıfır kendisi yurt dışına gidicek istanbula yola çıktı ben bir sürü eksik evrak vs tamamladım müşteri temsilcisi ile mailleşiyorum sürekli sonra bu yurt dışına çıkıyor ya kardeşinin vekaleti var o vekaletle o alıcak ama gel görki kredi alındığı için araç mercedes kabul etmedi o vekaleti daha farklı bir vekalet istiyor örneğini istedim onla beraber mail attım patrona maili görmezse hemen diye aradım açıklama yapıyorum bi başladı bağırmaya bu ne böyle sen beni sinir etmek içinmi arıyosun saat kaç bu saate nerdesin sen :/ durdu sonra beddua edebilirmiyim dedi anlamadım ne demek istediniz dedim beddua edicemde sanamı edeyim ordaki kızamı dedi :47: bu kadarına artık gelemiyorum ben yaa nolur söleyin yerimde olsanız napardınız ve ben 1 hatadır tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum üstüne bu muamele :50: çok canım sıkkın

Gelmez miyim mutlaka geleceğim :16:
Topik ve yarenler sana emanet örtmenim :54:

tamam canımmm :31:

kızlar iş yerimle ilgili olay uzun birazzz zaten biliyosunuz 1 haftadır mahvoldum aşırı yoğun çalışıyorum bunlar bi mercedes araba aldılar sıfır kendisi yurt dışına gidicek istanbula yola çıktı ben bir sürü eksik evrak vs tamamladım müşteri temsilcisi ile mailleşiyorum sürekli sonra bu yurt dışına çıkıyor ya kardeşinin vekaleti var o vekaletle o alıcak ama gel görki kredi alındığı için araç mercedes kabul etmedi o vekaleti daha farklı bir vekalet istiyor örneğini istedim onla beraber mail attım patrona maili görmezse hemen diye aradım açıklama yapıyorum bi başladı bağırmaya bu ne böyle sen beni sinir etmek içinmi arıyosun saat kaç bu saate nerdesin sen :/ durdu sonra beddua edebilirmiyim dedi anlamadım ne demek istediniz dedim beddua edicemde sanamı edeyim ordaki kızamı dedi :47: bu kadarına artık gelemiyorum ben yaa nolur söleyin yerimde olsanız napardınız ve ben 1 hatadır tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum üstüne bu muamele :50: çok canım sıkkın

allahından bulsun, işleri rast gitmesin diyorum :47:

zaten hiç gitmezki hep bir aksilik çıkar hep 7 aydır bu böyle eşim şuan bana bırakıcaksın o işi senin psikolojin herşeyden daha önemli diyor

canım bi işte huzur çok önemli sevmiyorsan huzurlu değilsen o işten hayır gelmez sen kendini hasta edicen böyle giderse bırak yeni bi iş bulursun hayırlısıyla.. herşeyde varmış bi hayır üzülme düşün taşın zorluyorsa ayrıl gitsin..

Back
X