- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
:85::85::85::85::85:![]()
ne oldu yahuuuuuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:85::85::85::85::85:![]()
Allah benim canımı alsın inşallah. Benden bir halt olmazmış. Öğrendik.
Allah benim canımı alsın inşallah. Benden bir halt olmazmış. Öğrendik.
kızlar günaydın hiiiçç iyi değilim hiç![]()
günaydın hayırdır canım ne oldu :/kızlar günaydın hiiiçç iyi değilim hiç![]()
Kizlar Günaydııııııııııın
kızlar günaydın hiiiçç iyi değilim hiç![]()
Kizlar Günaydııııııııııın
Günaydın :)
Merhaba kızlar neler oluyor yaaa lunaaaa ne oldu neden böyle isyanlardasin askerinle ilgili mi?
Sinreee sana ne oldu yine iş güç yüzünden mi iyi değilsin?![]()
Kızlaaar
Naber nasılsınıız?
Ben birazdan öleceğim sanırım heyecandan![]()
oyyyyyyyyyyyy kuzummmm
hadi çok güzel geçer inşallah herşeyyy![]()
Aminnnn, artık süslenme vakti, Muti kaçar![]()
akşam bekliyoruz ama mutlakaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırdır canım ne oldu
günaydın hayırdır canım ne oldu :/
Günaydın :)
Merhaba kızlar neler oluyor yaaa lunaaaa ne oldu neden böyle isyanlardasin askerinle ilgili mi?
Sinreee sana ne oldu yine iş güç yüzünden mi iyi değilsin?![]()
aaaaaaaaaaa, hayırdır?
![]()
Gelmez miyim mutlaka geleceğim
Topik ve yarenler sana emanet örtmenim![]()
kızlar iş yerimle ilgili olay uzun birazzz zaten biliyosunuz 1 haftadır mahvoldum aşırı yoğun çalışıyorum bunlar bi mercedes araba aldılar sıfır kendisi yurt dışına gidicek istanbula yola çıktı ben bir sürü eksik evrak vs tamamladım müşteri temsilcisi ile mailleşiyorum sürekli sonra bu yurt dışına çıkıyor ya kardeşinin vekaleti var o vekaletle o alıcak ama gel görki kredi alındığı için araç mercedes kabul etmedi o vekaleti daha farklı bir vekalet istiyor örneğini istedim onla beraber mail attım patrona maili görmezse hemen diye aradım açıklama yapıyorum bi başladı bağırmaya bu ne böyle sen beni sinir etmek içinmi arıyosun saat kaç bu saate nerdesin sen :/ durdu sonra beddua edebilirmiyim dedi anlamadım ne demek istediniz dedim beddua edicemde sanamı edeyim ordaki kızamı dedibu kadarına artık gelemiyorum ben yaa nolur söleyin yerimde olsanız napardınız ve ben 1 hatadır tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum üstüne bu muamele
çok canım sıkkın
tamam canımmm
allahından bulsun, işleri rast gitmesin diyorum![]()
zaten hiç gitmezki hep bir aksilik çıkar hep 7 aydır bu böyle eşim şuan bana bırakıcaksın o işi senin psikolojin herşeyden daha önemli diyor